Získejte svého Mag'har orka!

  mag'har    unlock    nové rasy   

Hráči Hordy už dostihli své protivníky z Aliance, u nichž již někteří splnili všechny požadavky pro hraní Dark Iron trpaslíka. U Hordy si už prvních pár velmi (možná až přespříliš) aktivních hráčů zakládá své Mag'har orky. Co všechno musíte mít splněné, abyste ho mohli mít i vy?

 

Odemčení Mag'har orků

Pro odemčení této rasy musíte splnit achievement Ready for War a získat Exalted reputaci s frakcí The Honorbound. Jakmile splníte obě podmínky, odemkne se vám questová série, v rámci kterých novou rasu zrekrutujete pro Hordu. Počáteční quest můžete přijmout na ambasádě v Orgrimmaru.

 

Jako odměnu pak (samozřejmě kromě možnosti hrát za samotnou rasu) získáte mounta Mag'har Direwolf.

V následujícím videu se můžete podívat na průběh questové linie.

 

 

Shrnutí questové linie

S nápadem zrekrutovat Mag'hary, hnědé nezkažené orky, přijde Eitrigg. Podaří se mu získat fragment artefaktu, který použil Garrosh Hellscream k cestě do alternativní reality. Po určitém úsilí a s pomocí Nightborne a bronzové dračí letky se vám nakonec podaří přesunout do alternativního vesmíru.

V této realitě existuje rovněž Armáda Světla (Army of the Light), ale vede ji draeneika Yrel, kterou známe z alternativního Draenoru. Tato Yrel stíhá Mag'har orky a snaží se je násilím konvertovat na víru ve Světlo. V alternativní realitě najdeme i syna Grommashe Hellscreama, fanatika, který se Světlu skutečně oddal. Nachází se zde i "alternativní verze" Thralla – je jím orkská žena, Overlord Geya'rah, která v závěru questové linie odvede přeživší do Durotaru a pod jejímž vedením se Mag'harové připojí k Hordě.

 

Budete si zakládat Mag'har orka? Co říkáte na příběhové pozadí těchto hratelných Mag'harů?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Miťosk 30.08.2018 11:46

som riadne sklamany co blizz dorobil s yrel..a celkovo tato q linka..marad sa obetoval uplne zbytocne

einfari 29.08.2018 11:21

BFA jsem začal hrát právě kvůli Maghar orkům a aktuálně je to můj cíl si je odemknout a následně si dát na maina race change. Musím blizzard pochválit, že se skutečně nejedná jenom o přeskinované zelené orky, ale jsou tady nové účesy, zvuky atd. Nicméně mě zaujalo, že je možné si udělat Priesta, což mi přišlo zvláštní, ale teď na základě článku už je mi to jasné co je důvodem.

Thurg 29.08.2018 14:32

Mag'har orkové mužou být priesti, protože Shadowmoon klan se naučil použivat void. Takže z hlediska loru by měl mag'har priest použivat jen shadow.

@ndy 29.08.2018 19:29

@Thurg
Ale tady jde spíš o to, že se Draenei orkům na Draenoru snaží světlo vnutit, proto můžou být maghar priesti, protože se to naučili díky nim.

Thurg 29.08.2018 20:34

@@ndy Jenže mezi mag'har orky není nikdo kdo použivá světlo maji pouze darkcastery (void).

@ndy 29.08.2018 21:52

@Thurg
Jenže po konci WOD tam uběhlo 30 let do této doby. Orkové a Draenei žili společně v míru. Ti naučili i orky používat světlo a zmagořili tak, že chtějí aby všichni orkové používali světlo.

Thurg 29.08.2018 22:13

@@ndy Ti co použivají světlo nejsou součastí mag'har klanu.

einfari 30.08.2018 14:31

Teď jsem ještě zjistil, že Maghar orci nemůžou být Warloci, takže to spojení se světlem je zřejmé.

ratatuj 29.08.2018 11:15

Dúfal som v to že sa k horde pripojí aj Grommash ale ten sa musel obetovať aby sa zatiaľ ostatný mohli zachrániť. Ako fajn spravené len prečo to musel byť zrovna on čo dal ostatným šancu na záchranu.

Na druhú stranu sa teším z Mag'har orkov že sú konečne súčasťou hordy a určite nejakého aj vyexpím

Praotectrekkie 29.08.2018 10:55

Svým způsobem to navazuje na cinematic z Legion "Illidan versus Xe'ra", kde vidíme, že nositelé Světla zdaleka nejsou vždycky klaďasové.

Zug 29.08.2018 11:53

*cough* Scarlet Crusade *cough*

Praotectrekkie 29.08.2018 13:16

@Zug Jistě ti taky, ale tady mi ten důraz na Světlo připadá ještě výraznější.

Praotectrekkie 30.08.2018 09:14

@Zug Scarlet Crusade tolik "neřešila" šíření Světla, spíš chtěla zlikvidovat všechny okolo, které automaticky považovala za nakažené Pohromou.

@ndy 29.08.2018 10:44

Tak přespříliš aktivních.. ono stačí udělat WQ na kul tirasu, kampan za hordu a nějaké ty mise a je to. Ty WQ zaberou denně ani né hodinu.

einfari 29.08.2018 11:31

Splnit denní nálož WQ na Kultirasu za méně než hodinu je dost přitažené za vlasy. A pokud člověk nemá otevřené všechny litáky, které se mu zpřístupní až na Revered s Honorboundem, tak tím tuplem se to nedá tak rychle stihnout. V tomhle si myslím, že to má Aliance mnohem jednoduší, protože Zandalar nemá tak náročný a kopcovitý terén jako Kultiras.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet