Změny v Arena systému; Aktualizace Patch Notes

http://media.wowfan.cz/MoP/patch_54/ArenaSystem
Na PTR realmech byly několik dní vypnuté areny z důvodu implementace nového systému, který patch 5.4 uvede. Všechny důležité informace najdete v přiloženém bluepostu.
Daxxarri zdroj

Areny ve World of Warcraft čekají velké změny, které, doufáme, zajistí snadnější účast než kdykoliv předtím. Některé změny se objeví na PTR už brzy. Dnes je konkurence omezena pouze na Battlegroup a vaše možnost účastnit se Aren vyžaduje stabilní tým přátel na stejném realmu. V následujícím patchy 5.4 pracujeme na vylepšení technologie, kterou jsme za ta léta vytvořili (například region-wide matchmaking), abychom rozšířili okruh soutěžících a zlepšili tak zkušenosti s Arenami pro všechny World of Warcraft hráče. Jedna z věcí, kterých si všimnete v 5.4, je, že se nebudete muset připojit k Arema teamu. Místo toho bude připojování do Aren fungovat jako Rated Battlegroundy: můžete se připojit do Areny s dostatečně velkou skupinou hráčů (stále 2v2, 3v3 a 5v5) a vaši protivníci budou vybráni v závislosti na průměrném MatchMaking Ratingu vaší skupiny. Z velké části zůstane mechanika Aren stejná. Stále budete získávat a ztrácet personal rating v závislosti na výhrách a prohrách, nicméně váš Conquest Point cap bude závislý na Personal Ratingu. Podmínky pro koupi itemů budou také závislé na Personal Ratingu. Tyto změny vytvoří několik výhod, které starý Arena systém nemá:

  • Už se nebudete muset starat o pozvánky, připojování nebo odcházení z Arena Teamů. Teď můžete hrát, s kým budete chtít a kdy budete chtít.
  • Budete mít možnost připojit se k cross-realm skupině a následně s nimi jít Areny. Žebříček Aren už nebude dělený podle Battlegroupy. Stejně jako
  • Rated a normal Battlegroundy budou i Areny region-wide. Budete soutěžit s hráči zahrnující všechny z vašeho regionu.
Stejně jako předtím i nyní na konci sezony nejlepší z nejlepších získají tituly a mounty. Jsme z těchto změn nadšení a těšíme se na váš feedback. Prosíme připojte se k nám na PTR, až budou tyto změny online a projděte si je i vy osobně.

Patch Notes update

>>Přejít na Patch Notes<<


Naposledy upravil/a Astra 06.07.2013 v 10:56:45.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

03.07.2013 18:39

ja bych rek ze v mop blizzard zatim udelal vic veci pro pvp jak za celyho licha + cata

glararan 03.07.2013 16:41

Já si na Ragnarosu nemůžu stěžovat, BG do 15-30s, na nějakým DT to je 6 minut..

Montes 03.07.2013 14:15

Myslím se, že pro realmy jako je DT a další v battlegroupe Reckoning to je velký +. Já díky bohu hraju na Misery, takže to nějak nepociťuju nedostatek protivníků, ale aspoň si budu moci zahrát s lidma na Sylvanasu. První pořádný upgrade do PVP za celej MoP datadisk.

Zakys 03.07.2013 10:26

Hromovapest
Ja ty areny nevim. Nejak jsme jim neprisel na chut.Rating se me vubec nedari zvednout.A pritom me nemuzou v arene jako healera zabit.kolikrat tam beham az do vyprseni casu jak magor.No alespon to protihracksy tym vetsinou nevydrzi a leavne.Ale nekdy to vydrzi az do konce.
Vždy je to jen o výdrži...

Hromovapest 02.07.2013 21:43

Ja ty areny nevim. Nejak jsme jim neprisel na chut.Rating se me vubec nedari zvednout.A pritom me nemuzou v arene jako healera zabit.kolikrat tam beham az do vyprseni casu jak magor.No alespon to protihracksy tym vetsinou nevydrzi a leavne.Ale nekdy to vydrzi az do konce.

Zakys 02.07.2013 19:28

Už aby vyšel ten patch...bude to nášup jak prase...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet