Zničení Vale of Eternal Blossoms; Timeless Isle

http://media.wowfan.cz/news/newsmop2
Dnes přináším překlad dvou novinek. Jedná se o průvodní řeč ke dvěma událostem, které patch 5.4 obsahuje. Zaprvé je to zničení Vale of Eternal Blossoms, který jste mohli vidět v nedávném traileru, a druhá věc je objevení Timeless Isle včetně popisu obsahu, který zde najdete.
Nethaera zdroj

Zničení Vale of Eternal Blossoms

Před cizinci zapečetěno po mnoho generací bylo Vale of the Eternal Blossoms tělesným i spirituálním centrem Pandarie. Místo obrovské úcty a nekonečné nádhery. Něco se ale šeredně pokazilo a toto dříve nádherné a nedotčené místo bylo nenávratně zjizveno. Když byla válka mezi Hordou a Aliancí v plné síle, přikázal Warchief Garrosh Hellscream goblinským horníkům kopat a hledat tajemný artefakt nacházející se v samém srdci Vale. Ignorujíce Varování Taran Zhu, začali kopat Big Blossom Excavation. To, co našli, bylo jistě nad všechna jejich očekávání. Hluboko v zemi, ve velmi dlouho pohřbené tajné hrobce vytvořené samotnými Titány, Garrosh objevil sílu, která byla uzamčená po mnoho let: srdce Y'shaarj. Příběh, který se odehraje teď, odkrývá přicházející content update, Patch 5.4: Siege of Orgrimmar.
popis obrazku

Možná ne tak věčné

Událost, která následovala po objevení, drasticky změnila celé Vale. Kde se dříve jako klenot lesklo jezero Whitepedal Lake, je nyní pouze vyschlý písek a prach. Všechna jezera a řeky celého Vale jsou nyní vyschlé, dokonce i Jeweled Danio jsou pryč. (Přesto žádné obavy! Pilní cloud serpenti je zachránili a přestěhovali na Timeless Isle, kde můžou opět vzkvétat.)
popis obrazku
Navzdory událostem zůstává proces vstupování do Vale of Eternal Blossoms stejný, nicméně vstupní quest byl lehce upraven, aby reflektoval změny, které se staly. Dobrodruzi už nebudou uváděni do velkolepého Vale, jako tomu bylo dříve, ale místo toho budou svědci válkou Aliance a Hordy zamořeného území. Mimo fyzických změn ve Vale našli domov noví návštěvníci a staří získali více půdy. Na území Summer Fields, Big Blossom Excavation a Emperor's Approach převzali kontrolu oozy Vestiges of Pride. Na Guo-Lai Ruins bojují s mogu Manifestions of Pride. Dokonce i Golden Stair patří mezi kouřící zříceniny a mogu se přesunuli na sever do Ruin's Rise a Winterbough Glade. Vystrnadili pavouky, kteří zde byli. (Gratulujeme arachnofobici, pavouci jsou pryč, krom jednoho... toho velkého. Mysleli jste si, že se jí tak snadno zbavíte? Ashweb Matriarch Bloodtip nejde jenom tak vyhnat.) Mistfall Village je stále na jihozápadě a duchové pandarenských mnichů pokračují v jejich nekonečném souboji s mogu na Tu Shen Burrial Grounds na severu. Zdá se, že se jich uplynulé události nijak nedotkly.
popis obrazku

Questy ve Vale

Ti, kteří chtějí pokračovat ve svých dobrodružstvím ve Vale, zde najdou pozůstatky dřívější pagody, kde Golden Lotus hrdinům zadával úkoly. Už nicméně nestojí proti mogu a jejich nepřátelé se rozutekli ještě hlouběji do Vale. Existuje možnost získání reputace s těmito oddanými strážci. Zabíjením mnoha nestvůr a vzácných příšer budete získávat reputaci i Guo-Lai klíče k truhlám v ruinách. Všichni, kdo chtějí udělat achievement Eternally in the Vale, by si měli pospíšit! Jakmile bude patch 5.4 vypuštěn, tak se tento achievement změní na Feast of Strength a už nebude možné jej získat. Také je to vaše poslední příležitost k prožití příběhu Golden Lotus na Honored, Revered a Exalted. Daily questy budou stále dostupné na Setting Sun Garrison, nicméně jich bude méně jak Shado-Pan pokračuje v trénování a boji s mantidy za zdí, jak jim velí jejich přísaha. To, co se stalo ve Vale, zanechalo jizvu, ale hrozba ležící za Garroshovým objevem se rozšíří i za pobřeží Pandarie. Nezapomeňte se podívat na Siege of Orgrimmar trailer!

Bashiok zdroj

Timeless Isle: Nikam nespěchejte

Zatímco se hlavní pozornost patche 5.4: Siege or Orgrimmar soustředí na válku Hordy a Aliancie proti Garroshovi, mají hráči také možnost objevit nové území. Daleko od událostí v Durotaru... Tato nová oblast je jaká žádná jiná před ní. Timeless Isle získalo jméno po nekonečném západu slunce a pro Pandareny bylo místo úcty. Bylo to zde, kde zkoušky moudrosti, naděje, síly a statečnosti před velkými Celestialy měly své místo. Bylo to zde, kde bojovníci i vůdci mohli prokázat ochotu pochodovat ve šlépějích mocného císaře, Shaohao. Jako důkaz jejich cíle dosažení rovnováhy všech věcí pandarenští mniši dokonce existovali v souladu s blízkými Yaungol, věřících ohnivého poloboha Ordose. Jednoho dne ale ostrov zmizel. Stejné svitky říkají, že se Timeless Isle zjevoval a zase mizel v celé historii. Někdy se jenom zaleskl v dálce a často se objevoval na různých místech. Někteří se odvážili v těchto okamžicích na ostrov vstoupit, ale rychle se ztratili v Timeways a už je nikdy nikdo neviděl. Nyní – a možná jenom na moment – se ostrov vrátil.
popis obrazku

Trvalá svoboda

Jakmile vstoupíte na Timeless Isle, můžete začít vlastním tempem objevovat jeho tajemství. Je zde několik questů, ale neřeknou vám kam přesně jít nebo co dělat. Místo toho existují, aby vás povzbudily k prozkoumávání krčem, podvodních jeskyní a soubojům s hrozivými šelmami všech druhů a získání úžasných odměn. Ostrov nabízí velké výzvy, jak se vzdalujete od klidného lesa kolem chrámu směrem k ohnivého Ordon Sanctuary, Cavern of Losts Spirits a Croacking Grottos. Je to otevřený svět, vše krom raidovacích bossů (více informací dole) je navrženo pro solo souboj. Vidíte level 93 Elite? Zaútočte na ni! V závislosti na vaší výbavě vám může chvíli zabrat ji zabít, ale zkušenosti a znalosti vašeho povolání i uhýbání útokům povede k vítězství. Mít možnost bojovat s velkými zvířaty sám za sebe také znamená, že dlouho po vydání patche 5.4 stále můžete Timeless Isle navštěvovat, i když zájem o něj opadne, a postavit se všem jeho výzvám. Elity jsou standartní „group-tap“, ale rare elity jsou „no-tap“, takže když uvidíte, jak s nimi někdo bojuje, dokonce i někdo z opačné frakce, tak se můžete přidat a oba dostanete odměnu. Všechno na ostrově dropuje něco unikátního. Ze slabších stvoření získáte Timeless Coin (více níže) a z těch silnějších může padnout i epický BoA token použitelný k získání Item Level 496 lootu, tokeny na vylepšení a získání ilvl 535, Lasser Charms, battle peti a mnohem více. Také tu je tuna nových achievementů za skoro všechno, co můžete na ostrově dělat.
popis obrazku

Věčné odměny

Měnou na Timeless Isle jsou Timeless Coins, které můžou hráči používat ke koupi Mogu Runes of Fate, další BoA výbavy, petů, mountů a několika jen-pro-zábavu itemů. Na ostrově se nachází nová frakce – ta, která tvoří tajemné pouto mezi ztraceným císařem Pandarie, Shaohao osobně – která vám dá přístup k ještě více kosmetickým odměnám. Získání reputace s Emperor Shaohao vyžaduje boj s většinou prastarých a mocných stvoření, která může ostrov nabídnout.
popis obrazkupopis obrazku
Ať už jste čerstvý level 90 hráč, plně vybavený raider, trenér petů, PvP hráč nebo cokoliv mezi tím, Timeless Isle nabídke odměny pro každého.
popis obrazku

Nikdy nekončící události

Timeless Isle Mapa Abychom podpořili proces objevování a prozkoumávání Timeless Isle, představujeme něco, co nazýváme Event System spojený s několika novými UI elementy. Timeless Isle je plný vzácných spawnů, rare elit, truhlic obsahující epický loot a událostí, které hodně odměňují. Když se budete nacházet v blízkosti některé z nich, tak se na vaší minimapě zobrazí ikona určující typ a místo události. K některým nebude snadné se dostat nebo snadné je najít, protože mnoho částí ostrova jsou skládanky ztracené v čase. Některé obsahují více než prosté upozornění, ale nebudeme prozrazovat překvapení a vážně se těšíme, až zjistíme, jak rychle můžou hráči odemknout všechna tajemství ostrova.

Solidarita pradávna

Pojďme si promluvit o raid bossech! První na ráně jsou August Celestias: Chi-Ji, Niuzao, Xuen a Yo'lon, které najdete na pradávné půdě uprostřed ostrova. Tato oblast byla po generace používána k prokazování, že jsou Pandareni schopní bojovníci a vy vyzvete Celestialy, abyste prokázali i tu svou. Po dokončení každý hráč obdrží osobní loot, stejně jako o ostatních world bossů.
popis obrazku
Mimo Celestialů, kteří jsou ekvivalent patche 5.4 k Sha of Anger nebo Nalakovi, můžeme hodit řeč o hardcore world bossovi určenému pro end-game raidery. Tento nový world boss, Ordos, poskytne několik unikátních úkolů. Abyste se k němu vůbec dostali, musíte od Wrathiona na některou svoji postavu získat legendární cloak. Jakmile souboj začne, tak hráči nebudou mít možnost vstoupit nebo opustit místnost s bossem. Hodně štěstí!
popis obrazku

Nekonečná moc

Ti, kteří se rozhodli připojit k Ordosově hořící síle, yuangol, následovníci Ordose, budou mít přístup k moci Censer of Eternal Agony. Použití Censer (kadidelnice) vás označí jako PvP cíl pro všechny – dokonce i vaši vlastní frakci. Vaše kůže bude pokryta ohněm ukazovat všem v okolí, že jste povolali hněv Ordose a že toužíte po krvi. Použití Censer navíc okamžitě zredukuje vaše životy o 10% (což můžete okamžitě vyhealovat), aby se zabránilo zneužívání jako rychlý přístroj pro ganging. Na PvE realmech stále platí pravidlo, že nebude možné útočit do hráčů s vypnutým PvP. Na PvP realmech to nicméně znamená novou hrozbu, která bude cílem pro obě frakce. A konečně, když zabijete hráče, zatímco jste pod účinkem Censer, získáte Bloody Coins – měnu kterou lze vyměnit za exkluzivní odměny.
popis obrazku
Jak budete prozkoumávat Timeless Isle, tak potkáte spoustu postav, na které jste narazili během expení v pandarii. Mohli bychom pokračovat, ale nechceme vás připravit o překvapení. Timeless Isle je určený k prožití a my doufáme, že si to užijete.



Naposledy upravil/a Astra 22.08.2013 v 22:37:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seager 21.08.2013 16:10

RIKOG
Ide o to že ja momentálne nemôžem hrať a preto ma sere že premeškávam takéto koko*iny. Zakaždým mi niečo nevyšlo. Gametime mi vypršal ked prišlo prvé scenario. Atp. Ja som si dosť vytrpel na freečku a prišiel som na offik aby som si založil postavu a srkášľovaľ ju ale ked sa deje toto je mi na grcanie.
Já také při svých půlročních pauzách přicházím o spostu věcí, ale že by mě to někdy mrzelo, to jsem si teda nevšiml. Ani nevím, proč by mě něco takového mělo vadit, vždycky zase příjde něco jiného, čeho se nakonec zůčastním, když náhodou hraju.

RIKOG 21.08.2013 13:39

Scalma
No jako občasný hráč taky spoustu věcí nemám a jsem smířen s tím, že mít nebudu. Aktuálně jsem na levelu 84 a při svém stylu hraní mi ještě bude chvíli trvat, než se tam podívám. Každopádně tohle mi fakt žíly netrhá, prostě je to hra a jaksi tomu nemůžu věnovat 24hodin/7dní v týdnu...
Nemám problém tomu venovať čas lenže teraz som nemohol. Ešte ma štve to že celá zóna sa zmení. Chápem že to musí ísť dopredu len ma to troška rozhodilo pretože sa tam už nepozriem.

RIKOG 21.08.2013 13:36

seager
Jojo, věřím, je to ukrutně hrozný, já být tebou, tak kvůli otmu smažu WoW z počítače a jdu ho vrátit do obchodu Fakt teda kvůli achievementu, možná jedné reputaci a pár úkolům přestat hrát, aha
Ide o to že ja momentálne nemôžem hrať a preto ma sere že premeškávam takéto koko*iny. Zakaždým mi niečo nevyšlo. Gametime mi vypršal ked prišlo prvé scenario. Atp. Ja som si dosť vytrpel na freečku a prišiel som na offik aby som si založil postavu a srkášľovaľ ju ale ked sa deje toto je mi na grcanie.

Praotectrekkie 21.08.2013 11:42

S tím ztrácením a objevováním mi Timeless Isle připomíná Mizející obchod s magickými proprietami z Ankh-Morporku na Zeměploše, případně skotskou vesničku Brigadoon z muzikálu, která se objevovala jen jednou za sto let.

Scalma 21.08.2013 11:20

RIKOG
To, že nebude niečo už získateľné a ja momentálne nemôžem hrať ma dosť znechutilo. Nemal som ani náladu pokračovať v čítani a rozmšlam či sa ešte vrátim na offi. Týmto si Blizz hráčov nezíska. Môj názor peace.
No jako občasný hráč taky spoustu věcí nemám a jsem smířen s tím, že mít nebudu. Aktuálně jsem na levelu 84 a při svém stylu hraní mi ještě bude chvíli trvat, než se tam podívám. Každopádně tohle mi fakt žíly netrhá, prostě je to hra a jaksi tomu nemůžu věnovat 24hodin/7dní v týdnu...

Cecil 21.08.2013 02:11

RIKOG
To, že nebude niečo už získateľné a ja momentálne nemôžem hrať ma dosť znechutilo. Nemal som ani náladu pokračovať v čítani a rozmšlam či sa ešte vrátim na offi. Týmto si Blizz hráčov nezíska. Môj názor peace.
Hmm? Plno věcí ve WoW šlo získat jenom po určitou dobu, ať už to byly eventy nebo obsah který se později redesignoval. Ve WoW naprosto normální věc.

seager 20.08.2013 20:51

RIKOG
To, že nebude niečo už získateľné a ja momentálne nemôžem hrať ma dosť znechutilo. Nemal som ani náladu pokračovať v čítani a rozmšlam či sa ešte vrátim na offi. Týmto si Blizz hráčov nezíska. Môj názor peace.
Jojo, věřím, je to ukrutně hrozný, já být tebou, tak kvůli otmu smažu WoW z počítače a jdu ho vrátit do obchodu Fakt teda kvůli achievementu, možná jedné reputaci a pár úkolům přestat hrát, aha

Muradin 20.08.2013 20:12

Já si naopak myslím , že si Blizz tímto přístupem hráče získá aspon se něco mění s MoP WoW. A Tiliana Y'shaarj asi nejspiš bohužel neožije pouze má Garrosh její srdce sice oživil , ale zase vstřebá jeho sílu... Ale jen Staří Bohové a Blizzard ví co nám budoucnost může přinést.

RIKOG 20.08.2013 20:03

To, že nebude niečo už získateľné a ja momentálne nemôžem hrať ma dosť znechutilo. Nemal som ani náladu pokračovať v čítani a rozmšlam či sa ešte vrátim na offi. Týmto si Blizz hráčov nezíska. Môj názor peace.

Tiliana 20.08.2013 18:25

Y'shaarj je tu třeste se před jeho mocí smrtelníci.Já doufal že nebyl upně zničen a dočkal jsem se. Juchů :-) A bude se bušit :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet