Zul'Jin

Historie



V té době byl však nenáviděn za své neustálé útoky na Vysoké Elfy v Quel'Thalas, i když Trollové byli téměř poraženi. Mezi Trolly se sice šuškalo, že Zul'Jin plánuje sjednocení, ale najednou začala Druhá Válka a jeho plány musely jít stranou. V průběhu této války přišel za Zul'Jinem Orgrim Doomhammer s přaním, aby se Trollové přidali k Hordě. Zul'Jin nejdříve odmítal, ale když se Vysocí Elfové přidali k Alianci, nakonec souhlasil, protože mu bylo jasné, co by Alliance udělala s Trolly, pokud by se nespojili s Orky. Absolutně ho o tom přesvědčilo, když ho jednou zajmuli Lidé, nicméně skupina Orků byla poblíž a ihned ho zachránila.

Ke konci Druhé Války však bylo jasné, že Orkové znovu prohrají, a tak Lesní Trollové odstoupili od Hordy, stejně rychle, jako se k ní přidali. Zul'Jin, sklíčený z toho, že nesplnil svou přísahu Hordě, jednoduše zmizel. Pověsti říkají, že díky Zul'Jinovi nyní existuje tak silné spojenectví mezi Trolly a Orky, bez kterého by se možná celá Horda rozpadla. Další pověsti však mluví o tom, že Zul'Jin stále ještě žije a pouze se ukrývá. Třeba se jednou znovu zjeví. Nakonec se však Zul´Jin i se svými trolly vrátil a chystal pomstu Krvavým Elfům. Znelíbila se mu ale Horda, která mezi sebe přijala Elfy, a tak chtěl vše ovládnout sám. Horda, která cítila nebezpečí, se vydala do Amaniho pevnosti zabít Zul'jina jednou pro vždy. Náčelník Amani Trollů ale povolal na své podřízené moc zvířat, které uctívali a mohli se v ně přeměnit, čímž dočasně získali ohromnou moc. Nakonec se ale skupině hrdinů podařilo ho zabít.


Kde se nachází: v Zul'Aman
Frakce: Stará Horda, Zul'Aman
Rasa: Troll
Postavení: velitel Zul'Amanu
Povolání: vrhač seker

Naposledy upravil/a Mordecay 20.07.2013 v 21:47:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

akimichi 18.01.2010 13:56

Zetor,to byli Vysocí Elfové a Vol'jin se připojil k Thrallovi,to u Hordy ještě Krvaví Elfové nebyli

akimichi 18.01.2010 13:22

tybyl asi velkej borec asi urcite.)

adsamcik 25.10.2009 21:22

Zul'Jin byl zvrdak,mnohem lepsi nez ten jeho porad nechlupatej braska Vol'Jin...taky byl borec ze daval pres drzku Blood Elfum a ne ze se k nim prida.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet