Zužijtkuj svou vášeň pro WoW a staň se redaktorem!

/pic/nabor
I když se vám může zdát, že World of Warcraft upadá, že se neděje nic nového, opak je pravdou. Je stále o čem psát, je stále po čem bádat. Bohužel WoWfan.cz nestíhá se svým stávajícím osazenstvem pokrývat všechny aspekty WoWka tak, jak bychom si přáli. Jistě jste si všimli, že se naše řady opět ztenčily a že přispívají stále jedni a ti samí redaktoři. To je ale právě příležitost pro vás! Vypisujeme proto nábor pro nové a nadějné redaktory, které baví o WoWku také psát a ne ho jen hrát.

Co požadujeme?

  • Dobrý slohový projev a minimum gramatických chyb
  • Znalost cizího (hlavně anglického) jazyka pro překlady
  • Aktivitu (nestačí napsat jeden článek a pak nic)
  • Slušné chování ke kolegùm i návštěvníkùm webu
  • Schopnost pracovat s našim redakčním systémem (můžeme vás doučit)
  • Pokročilejší znalosti WoWka a celkově WarCraftu
  • Chuť psát a tvořit pro českou komunitu!

Co nabízíme?

  • Práci v mladém a kreativním týmu
  • Možnost formovat rozvoj a směr vývoje webu
  • Přístup k nejnovějším informacím nejen od Blizzardu
  • Možnost vytvoření vlastního blogu s adresou nick.wowfan.cz a k tomu také e-mail.
  • HD stream z BlizzConu zcela zdarma.
  • Možnost mít své vlastní WoWfan tričko
  • Odměny za dobrou práci např. formou game karet
  • A mnoho dalšího.
Abychom si to shrnuli, toto je naše představa člověka, který by mohl psát pro WoWfan: Chceme někoho, kdo má z WoWkem a WarCraftem nějaké zkušenosti a nehraje tyto hry sotva měsíc. Na druhou stranu ale není podmínkou, abyste aktivně World of Warcraft hráli (ale určitě je to výhodou). Můžete být klidně bývalý hráč, kterého ovšem o této hře baví psát (klidně i vzpomínkové články). Do přihlášky také napište, o jakou oblast z WoWka se nejvíce zajímáte a o čem chcete psát. Upozorňuji, že Lore redaktorů máme dost, takže uvítáme někoho, kdo se bude chtít zaměřit na PvP, PvE, zajímavosti, ingame zajímavosti a rady, progress guild, nostalgické (vzpomínkové) články, vytváření videí apod. Pokud máte nějaké další schopnosti, o kterých si myslíte, že by nás přesvědčily, že vybereme právě vás, klidně je připište (programování, grafika, tvorba videí apod.). Rovněž nám zašlete článek z vaší tvorby. Můžete nám poslat odkaz na vámi již vytvořené dílo nebo můžete něco nového napsat. Záleží na vás. Jen chci upozornit, že kvantita není kvalita, takže když nás zavalíte hordou článků, nemusí to být dobře. Pokud si myslíte, že na vás klademe vysoké požadavky a že nemáte šanci se do týmu dostat, přesto to zkuste. Třeba hledáme právě vás a vy o tom ani nevíte! Byla by škoda takovou šanci promarnit. Svou přihlášku pošlete skrze naše fórum, kde je třeba se registrovat. Přihlásit se můžete tady. Tešíme se na Vás!

Naposledy upravil/a Esperanta 09.10.2013 v 13:36:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 09.10.2013 15:38

Tak myslím , že články od Wotlku získaly větší kvalitu a taky tu mají práce nad hlavu a musíš vzít v potaz taky to , že patche vycházejí mnohem rychleji než ve Wotklu . Navíc tu říkáš , že se web zhoršuje a když chtějí nabrat nové redaktory tak se ti to nelíbí a kdyby jsi pozorněji četl článek tak Lore redaktorů mají dost takže kvůli povídkám atd to asi nebude. A třeba ty dohady o dalším datadisku apod. jsou docela dobré myslím , že třeba bez povídek a i těchto dohadů a jiných věcí by tento web navštěvovalo mnohem méně lidí.

Stargolem 09.10.2013 15:15

Bohužel je až překvapivě dobře vidět, jak úzce má tento web budoucnost spojenou s vlasní hrou. Stejně s WoW, měl tento web největší ohlas a kvalitu za WotLK, a od té toby upadá. Dříve? Pružné překlady nejnověších blue postů, okamžité reakce na game crashe, atd. Dnes? Nejnovější nápad - legendární videa (ohled za minulostí), povídky, nesmyslné dohady nad budoucími datadisky dva roky před vydáním, a poslední špatně zorganizovaná soutěž v době velkých problémů s hrou s omezením velké části hráčů ....a přitom máte problém překladu a hodnocení blue postu starého dva týdny, což je asi obsah, co zajímá každého hráče nejvíc. Je to škoda, a nedokážu si představit, z jakého důvodu nejste schopni reagovat na aktuální věci pro českou komunitu z kvalitních zahraničních webu (MMO champions). A pak vidím že nabíráte redaktory... na co? Více povídek, které většinu nezajímají? Nebo gramatiku a sloh pro další fikci? Né že bych Vám chtěl kecat do organizace, ale odhaduji, že jen překlad 1-2dny starých blue postů by Vám návštěvnost přinejmenším zdvojnásobil. (anglicky umím, ale z nostalgie Vás 1-2 do měsíce navštívím, oproti každodenním návštěvám za WotLK)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet