Prázdninová soutěž se screeny

tejně jako minulý rok, i letošní prázdniny vyhlásíme soutěž, tentokrát však bez věcné ceny. Úkolem soutěže bude "nafotit" screenshoty k předem dané lokaci. Každý týden se bude vyhlašovat jeden vítěž, jehož screenshoty budou nejhezčí. Cenou za screenshoty bude možnost chráněného nicku do shoutboardu, volné místo pro odkaz v sekci odkazy a samozřejmě jméno nebo přezdívka u vítězových screenshotů v sekci lokace. Soutěž bude probíhat přesně dva měsíce, to znamená devět týdnů. Na konci každého týdne uveřejníme vítěze a novou lokaci s jeho screenshoty.

okud se chcete zůčastnit soutěže udělejte screenshoty k lokaci týdne, který právě probíhá (seznam lokací níže) a pošlete je na e-mail honza.stopka@gmail.com kde do předmětu napište SOUTĚŽ a číslo daného týdne. Screenshotů musí být právě pět a je důležité, aby v nich nebylo vidět interface (CTRL+Z), vaše postava (kolečkem přibližte na nejvíc) ani jiné charaktery (to už jim musíte domluvit sami). Pokud nevíte co a jak fotit, můžete se inspirovat již u hotových screenshotů v sekci Lokace.
  • Začátek soutěže: 9.7.2007 - 20:00

Pokud nebude správně předmět, tj. SOUTĚŽ a číslo probíhajícího týdne, budu e-mail ignorovat.
Příklad:
Pokud je 25.7., zrovna je třetí týden, to znamená že máte nafotit The Blasted Lands a do předmětu napsat SOUTĚŽ 3. [odstavec]

Seznam lokací a týdnů



aždý týden se bude fotit jiná lokace, a abyste věděli kterou zrovna fotit, tady máte jejich seznam s daty.
  1. 9.7.-14.7. - Duskwood
  2. 16.7.-21.7. - Stranglethorn Vale
  3. 23.7.-28.7. - The Blasted Lands
  4. 30.7.-4.8. - Deadwind Pass
  5. 6.8.-11.8. - Eversong Woods
  6. 13.8.-18.8. - Ghostland
  7. 20.8.-25.8. - Azuremyst Isle
  8. 27.8.-1.9. - Bloodmyst Isle
  9. 3.9.-8.9 - Dustwallow March

Ještě takový malý bonusek. Zbývá lokace Moonglade, tak jsem se rozhodl že ji můžete fotit po celou dobu soutěže a do předmětu napište SOUTĚŽ 10.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet