Sicco Thermaplugg

Historie



Mekgineer Sicco Thermaplugg byl moudrý a zručný inženýr, kterému, navzdory jeho křehké osobnosti, bylo souzeno, aby se stal High Tinkerem. Rafinovaně se snažil odklidit všechny překážky na cestě k trůnu, snažil se klamat lidi a chrlil ze sebe jeden vynález za druhým. Pracoval bez ustání s jasnou vidinou svého cíle a představoval si, že se stane prvním gnómským králem za posledních čtyřista let. Měl představu ohromného gnómského království, Gnomeregan, které se bude rozkládat na celé západní polovině Dun Morogh, i když by to znamenalo přesídlení Trpaslíků ve jméně pokroku. Gnómská nejvyšší rada však rozhodla, že Sicco je příliš ambiciózní a na místo High Tinkera proto vybrala jeho nejlepšího přítele Gelbin Mekkatorque.

V tu ránu se Thermapluggovi zhroutil svět a začal plánovat krutou pomstu nejen proti svému příteli a i proti všem ostatním. Začal podlézat intelektuální elitě svého národa a nakonec získal místo zástupce High Tinkera. Poté sloužil mnoho let Gelbinovi jako jeho nejvyšší rádce, ale nepřestal usilovat o jeho místo. Během invaze Troggů poradil High Trinkerovi, aby uzavřeli brány města před světem. Odůvodnil to tvrzením, že okolní svět má spoustu svých problémů a nepotřebuje další. V tu dobu měl už v hlavě plán, jak sesadit Mekkatorque z trůnu. Po týdnech jednání přesvědčil Gelbina, aby ve městě použil jadernou bombu, kterou by zabil všechny Troggy a pokud by tím zabil i několik Gnómů, dalo by se to pokládat za přijatelnou oběť. Tato zrada vůči jeho lidem byla o to horší, že za pomocí lstí přesvědčil High Tinkera, aby otevřel záplavové otvory po celém městě a vypustil atomové pumy, i když věděl, jaké budou mít účinky.

Spekuluje se nad tím, že Thermaplugg ve skutečnosti věděl o invazi Troggů, ba dokonce byl jejím iniciátorem. Ačkoli nikdy nikdo tyto zprávy nepotvrdil, tak je ani nevyvrátil, ale podle Gelbina a některých dalších Gnómů by to mohla být pravda. Z neznámých důvodů si Thermaplugg nemůže vzpomenout, jak se ocitl zamčený uvnitř Gnomereganu když započalo shazování bomb. Navzdory svému věku a fyzickému stavu Sicco tento útok přežil. Lidé tvrdí, že přežil jen díky své touze po moci, nebo že se ukryl a jed ho zasáhl jen okrajově. Díky účinkům jedu se z něj stal malomocný (Leper Gnome). Záření zabilo víc Gnómů než Troggů a většina přeživších se proměnila v malomocné Gnómy. V nastalém chaosu se Thermaplugg stal samozvaným králem Gnomereganu a dodnes vládne všem malomocným Gnómům a pokračuje v boji proti Troggům. Vládne Gnomereganu železnou rukou a zabíjí zdravé Gnómy stejně rychle, jako ostatní nepřátele.

Po ozáření většiny Gnómů byl Sicco označen za zrádce a odsouzen k smrti, ale protože utekl krátce po evakuaci ozářeného města, nikdo nemohl potvrdit, zda to přežil.

Svůj volný čas vyplňuje vynalézáním nových vynálezů, které neopouští hradby jeho města. Ze Sicca se stal paranoik, který chce zničit všechno a všechny, kteří ho ruší v jeho práci, i když to jsou jeho malomocní sluhové. Nedávno začal jednat s Dark Iron Trpaslíky a povolil jim využívat gnomereganské tunely, výměnou za část Ironforge. Nikdo neví, jak se to vyvine, ale je jisté, že to nebude dobré.

Šílený Sicco Thermaplugg sídlí v Tinkers' Court, které si upravil podle svého. Jeho posedlost výbušninami způsobila, že kdykoliv se cítí ohrožen, zaútočí na nepřítele vysoký počet raket a jiných výbušnin, jako například Bom Bots. I přes svou šílenost je opatrný a vždy po útoku všechny zbraně vypne ze svého Mechanical Battle-Mount, ve kterém prakticky žije a bez kterého jej nikdy neuvidíte.

Sicco vládne jen zlomku z původního obyvatelstva Gnomereganu a většina z jeho poručíků a velitelů byla usmrcena při gnomereganské katastrofě, ale přeživší mu pomáhají s jeho machinacemi.

Jedno je ale nyní jisté, Sicco Termaplugg je High Tinkerem a také jedním z nejproradnějších stvoření na celém světě a díky svému vozítku nahání hrůzu i těm nejotrlejším válečníkům.


Kde se nachází: Tinkers' Court - Gnomeregan
Frakce: Leper gnomes (dříve Gnomeregan)
Rasa: Leper gnome (dříve Gnóm)
Postavení: samozvaný král Gnomereganu
Povolání: Tinker

Naposledy upravil/a Mordecay 16.08.2013 v 18:34:07.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

louramb 26.05.2023 21:49

All animal procedures were approved by the Institutional Animal Care and Use Committee of Seoul National University Approval SNU 160412 1 1 <a href=http://levitr.buzz>levitra dosage en france</a>

immuptkib 29.04.2023 02:49

The authors would stress that the norm would be progressive diminution of any visible or palpable deformity through this period <a href=https://ciali.buzz>buy generic cialis</a> Metabolic and Nutritional Disorders hypercholesterolemia

kasialoda 04.03.2023 17:37

Blue light was delivered through a 40X water immersion microscope objective <a href=http://buycialis.buzz>cialis online</a>

zajic 15.02.2011 03:03

ono stačí číst ty hrubky a už se člověku dělá špatně btw: je úplně jedno za co hrajete

Thrall 14.02.2011 21:50

Tomuto sa vravi pvp chat!

epox 24.08.2010 17:13

Cryng
peknej clanek konecne Gnom ktereho stoji za to zabit jinak mam rad gnomi jen peceny s bramborami
dalsi debil z hordy ktori papa ine inteligentne rasy

epox 24.08.2010 17:12

Saeros_the_GREEN_dragon
Dobrej článek ^.^ Gnómy ve Warcrafťáckým světe nemám rád asi stejně jako lidi (Horda 4ever!!!) a doufám, že Deathwing zniči Gnomeregan poté, co srovná se zemí Stormwind DDDD
ty si debil ze mislis ze len tak deathwing pride a znici stormwind o com by bolo potom wow kebz vihinuli ludia ale ty si debil tak nic z toho a gnomeragan znovu vibojuju gnomovia ale v jednom patche v cataclysmu

GraPe 04.04.2010 20:55

ja chci aby gnomové měly vlastí město

macjej 01.04.2010 20:32

Jak je to dlouho, co Thermaplugg ovládl Gnomergan?

Wada 27.02.2010 11:59

tak je to najchodenejsi dung od 24-33 tak neviem preco by z neho mali robit hl mesto gnomov ...uplne staci Ironforge

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet