Flynn Fairwind

  Aliance    Battle for Azeroth    Hrdinové   

Příběh

Raný život

Flynn již od svého dětství žil v Boralu a už tehdy bylo zřejmé, že je schopný pohybovat se od jednoho kriminálního nešvaru k druhému. Z tohoto důvodu ho začaly využívat místní gangy pro špinavou práci jako kapsářství či odlákávání stráží. Jak Flynn dospíval, vypěstoval si zálibu ve velmi nebezpečných dobrodružstvích.

 

V důsledku toho se časem stal pirátem s vlastní posádkou a prvním důstojníkem, kterým byl jistý Harlan Sweete. Flynnovi se postupně začaly Harlanovy způsoby a činy protivit natolik, až ho začal považovat za psychopata. Jednoho dne se s Harlanem pohádali takovým způsobem, že při zvažování všech okolností a Harlanova chování Flynn zkrátka ztratil o pirátství zájem a z Freeholdu jednoho dne beze slova zmizel. Harlan vzápětí na to z Flynnovy posádky zformoval obávané Irontide Raiders.

 

bhcvatsh1v_e7d08d7229cd6c4411a0a36246e153246a0db56c_1563196167_7858.jpg Battle for Azeroth

O mnoho let později se po Azeroth v důsledku války s Plamennou legií začala vyskytovat velmi mocná substance zvaná azerite. Kul Tiras samozřejmě nebyl výjimkou. Ve stejném čase však Aliance potřebovala nové spojence v reakci na Hordu, která činila totéž. Jaina Proudmoore, dcera zesnulého lorda admirála Daelina Proudmoora, se s odhodláním napravit své chyby z minulosti nabídla jako dobrovolník, který Kul Tiras přivede zpět do Aliance. 

 

Kul Tiras však Jaině nehodlal odpustit smrt Daelina a na prosbu Priscilly Ashvane, lady jednoho z vládnoucích rodů, byla Jaina a alianční velvyslanec zatčeni. Velvyslanec se ocitl ve vězení Tol Dagor, kde sdílel s celu právě s Flynnem. Flynn však velvyslanci objasnil, že jeho přítomnost je předem připravovaný plán a jeho úkol je velvyslance z vězení dostat. To se mu za asistence jeho společnice Taelie povede, přičemž Flynn v Tol Dagoru objeví pozoruhodnou věc. Oba pomohou velvyslanci se nepozorovaně dostat do Boralu.

 

Nakonec vyšlo najevo, že Flynna si najal správce boraluského přístavu a dlouholetý veterán kul tiranské armády, Cyrus 7rofdy59h9_d30dc7f12598a3c79ab92f54867ef83fd16e5e65_1563232905_9093.jpgCrestfall. Flynn však netajil skutečnost, že pro Cyruse pracuje převážně proto, že dobře platí*. Cyrusovo konání mělo prostý důvod – věděl, že Kul Tiras se potýká s mnoha problémy, v důsledku čehož Kul Tiras potřeboval Alianci stejně jako Aliance potřebovala Kul Tiras. Díky němu si Aliance pomalu ale jistě začala pod vedením Genna Greymane ve městě budovat buňku. Všichni přítomní tušili, že Lady Ashvane něco podlého chystá a záměrně drží Katherine Proudmoore dál od důležitých záležitostí, čímž Kul Tiras začal strádat. Bylo však potřeba důkazů. Naštěstí si Flynn z Tol Dagoru odvezl suvenýr v podobě azeritových zbraní, které rod Ashvane začal tak náhle vyrábět, takže bylo kde začít. 

 

 

Cyrus proto velvyslanci a Flynnovi dal za úkol zajistit proti Lady Ashvane důkazy. Flynn s velvyslancem v nedaleké továrně skutečně potvrdili výrobu azeritových zbraní s tím, že další úkol je jasný – zjistit, kam zbraně putují. Pátrání oba zavedlo přes skutečně zajímavé dobrodružství zahrnující mořské sirény a silně opilého Flynna až do Freeholdu. Vyšetřování zde si však vyžádalo infiltrovat řady Irontide pirátů. Po opatření potřebného maskování Flynn s velvyslancem postupně zahájili své pátrání a zajišťování informací a plánů Irontide pirátů. Nakonec vyplynulo, že se piráti chystají s pomocí nových azeritových zbraní napadnout Daelin's Gate. Těsně před útěkem z Freeholdu byl však Flynn zajat svým dávným přítelem Harlanem, který si více než užíval, jak svázaný Flynn schytává jeden kopanec za druhým. Velvyslanec se navzdory okolnostem pirátům ve snaze zachránit Flynna postavil, ačkoli se zdálo, že okolnosti stojí proti němu. Situaci na poslední chvíli zachránila Taelia, která pomocí gryfů oba dopravila do bezpečí. Přestože jí Flynn řekl vše o plánech Irontide pirátů, bylo již pozdě – útok započal. Piráti však postupně začali prohrávat a Lady Ashvane byla nakonec díky dostatku důkazů obviněna ze zrady, zatímco se Flynn zotavoval ze svých zranění. 

 

Po nějakém čase, nyní již zotavený, se Flynn připojil k misi proniknout do zandalarského hlavního města Dazar'aloru a znovuzískat Hordou ukradený artefakt zvaný Abyssal Scepter. Už před začátkem mise bylo zřejmé, že Mathias Shaw a Flynn mají velmi odlišné přístupy k mnoha věcem, obzvláště k přístupu k celé akci. S pomocí Jainy a Magistera Umbrica oba  pronikli do pokladnice, kde byl artefakt schován. Ačkoli byla vybavena četným počtem pastí,  nezabránilo to oběma svou misi splnit. 

 

Stav: živý

Rasa: člověk

Povolání: rogue (svými schopnostmi má nejblíže k Outlaw Rogue)

Frakce: Kul Tiras – Aliance, *napůl neutrální (viz výše)

Nachází se: Boralus, Kul Tiras
 

Zajímavosti

  • Flynnovi se patrně líbí Taelia.
  • Pokud je aktivní invaze Hordy v Tiragarde Sound, je občas možné, že v Boralu narazíte na opilého Flynna.
  • npc #136142 jsou příbuzní.
  • Alianci provází všemi Island Expeditions.
  • Je nejspíše částečně inspirován postavou Flynna Ridera z pohádky od Disneyho Na vlásku.
  • Flynna si v této expanzi oblíbilo mnoho hráček.
     

(zdroj úvodního obrázku)


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

rarkaniek 06.03.2023 02:18

What do we find when we look at where each of these receptors are located in the human body <a href=http://zithromax.mom>zithromax and pregnancy</a> But how do outsiders like Physician and Froya know about this

kuchta 17.07.2019 22:13

Yúú konečne ste sa k tomuto vrátili. Dúfam že budete pokračovať .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet