Achievementy ve WoW #7 – Glory of the Legion Hero, 2. část

  Glory    Achievement    Legion   

Dnes tu pro vás mám druhou polovinu META achievementu Glory of the Legion Hero. Upozorňuji, že i když se jedná o Legion "hero", tak je zapotřebí vše plnit na Mythic obtížnosti. Snad bude vše fungovat dle plánu, dosáhnete všech úspěchů a získáte tohoto dle mého názoru povedeného mounta.

 

První část Glory of the Legion Hero si můžete přečíst zde.

7fox2cibxz_d8d466f48911991057d8beeb5e9a2a05f5f3cac4_1589743310_2932.jpg

Jdeme na to!

 

Black Rook Hold

Black Rook Moan – Pro správnou class velice snadný achievement. Začněte boj s prvním bossem dungeonu. Snižte jeho zdraví asi na 50 %. Po chvíli začne castit Call Souls, čímž se spawnou Restless Souls. Jednoho z těchto addů zpomalte nebo zastunujte na dobu, než se z něj stane Frustrated Soul. Tu následně zabijte a po ní ihned bosse. Nejlepší na tento achievement je použít druida a jeho Entangling Roots. Pozor – ne všechny stun a slow abillity fungují.

 

You Used to Scrawl Me In Your Fel Tome – Tento achievement je snadný, ale nervy drásající. Jde o to, že si máte přečíst 6 stran z deníku Illysanny Ravecrest. Nic těžkého, říkáte si? To ano, ale ony stránky se neobjevují pokaždé. Drobnou útěchou nám může být fakt, že tento úspěch se dá dělat na jakékoli obtížnosti.

 

Torn Page: Najdete v Chamber of War na stole, u kterého sedí duchové.

Worn-Edged Page: V Grand Hall v levém "výčnělku" na zemi před knihovnou.

Dog-Eared Page: Po otevření mříží při cestě k Illysanně na zastrčeném stole vpravo.

Singed Page: V místnosti po prvním schodišti, na kterém se kutálí valouny, na zastrčeném stole u knihovny a stojanů na zbraně.

Ink-Splatteted Page: V malé místnosti před schodištěm vedoucím k Lordu Ravencrestovi, na stolku.

Hastily-Scrawled Page: Místnost před závěrečným bossem, na stole.

 

Adds? More Like Bads – Poražte Illysannu Ravencrest, aniž byste zabili jakéhokoliv adda, kterého spawne.

 

Court of Stars

Waiting for Gerdo – Celkem snadno získatelné a nijak obtížné. V první řadě vybijte trash. Po cestě k bossovi nechte na pokoji Arcane Beacony – právě ty budeme vypínat během boje. Zapamatujte si tedy, kde stojí, abyste je zbytečně nehledali. Pullněte bosse a dejte mu slabý damage, abyste ho dostali asi na 60 %. V této chvíli by měl začít castit Signal Beacon, který bude spawnovat addy. V tento moment oběhněte Arcane Beacony a postupně je vypněte. Na konec si nechte ty u schodů, aby nedošlo k resetu bosse. (Je to nepotvrzené, ale zlí jazykové tvrdí, že se to může stát). Poté kill a je hotovo. Na pomoc si zase můžete achievement tracknout.

 

Dropping Some Eaves – Jelikož byl předchozí úspěch jednoduchý, tak si teď dáme něco těžšího. Máme vyslechnout rozhovor mezi Advisor Melandrus a Grand Magistrix Elisande. K tomu je zapotřebí pár kroků:

 

  • Nesmí zaznít Sound Alarm.

  • Před zabitím prvního bosse vypněte všech 5 Arcane Beacons. Ano, správně, oba achievementy se nedají dělat na jeden reset.

  • Zabijte všechny 3 demony před killem Talixae. Talixae je přímo spawnuje  a jsou pojmenovaní, myslím, že je neminete.

  • Nakonec najděte špiona na první pokus.

  • Poté, co zabijete Pána děsu, tak běžte rychle ke dveřím k final bossovi a vyslechněte rozhovor. Pokud jste udělali vše správně, tak je achievement váš. Hodně štěstí!

 

Darkheart Thicket

Egg-cellent! – Velice snadný achievement. Za bossem Dresaronem se nachází fialové vejce. Pullněte bosse a "pukněte" vejce. Z něj se vylíhne Hatespawn Abomination. Toho zabijte jako prvního. Po jeho skonu zabijte bosse a je hotovo.

 

Burning Down the House – Stáhněte Xavia asi na 30 % zdraví. Až se tak stane, tak se začnou na zemi spawnovat tmavě růžové víry, přes které ho budeme vodit. Tím získá Apocalyptic Empowerment. Až dosáhne na 10 stacků, tak jej killněte.

 

Maw of Souls

Instant Karma – U prvního bosse vybijte trash až na Seacursed Soulkeeper. Začněte boj a slabě Ymironovi udělujte damage. Po chvíli se spawnou Risen Warriors. K nim  doveďte žijícího Seacursed Soulkeeper a nechte ho, aby je zabil. Poté, co se tak stane, stačí zabít bosse. Na pomoc si můžete achievement tracknout  a ten vám ve správnou chvíli zbělá.

 

Helheim Hath No Fury – Zahrajeme si na zachránce. Musíme zachránit chycenou valkýru. Toho dosáhneme tím, že po zabití prvního bosse se co nejrychleji dostaneme k dalšímu a zabijeme ho. Čas na to máte přesně 3m 30s.

 

Poor Unfortunate Souls – Celkem složitý achievement, který nelze udělat sólo a je zapotřebí  pětičlenná parta. I když je úspěch součástí Maw of Souls, tak se startuje v Black Rook Hold. 

 

  • Nejprve v Black Rook Hold v úvodní místnosti vezměte z kamenné mísy, kde plápolá modrofialový plamen, Soul Essence. Tím získáte buff, jehož trvání je 30 minut.

  • S tímto buffem se ŽIVÍ dostaňte k poslednímu bossovi a zabijte ho. Tím se dosavadní buff změní na jiný s trváním 10 minut. Hlavně opatrně – pokud kdokoliv s kterýmkoliv buffem zemře, je zapotřebí dělat vše od začátku. Všichni musí mít daný buff!

  • Poté se dostaňte k Helyi v Maw of Souls a zabijte ji. Pokud šlo vše, jak mělo, tak máte achievement v kapse.

 

Vault of the Wardens

I Ain't Even Cold – Opět jeden ze snadnějších achievementů. Zahajte boj s Ash'Golmem a uberte mu asi 50 % zdraví. Poté se začnou spawnovat Lava Pools. Jimi procházejte. To zapříčiní, že se vám objeví debuff Lava. Nastackujte tento debuff 5x. Po odtikání se objeví nový debuff Fired Up. Jak se tak stane, zabijte bosse a je vymalováno.

 

Who's Afraid of the Dark? – Vybral jsem způsob, který je uveden jako nejsnažší. Nejprve si na Mechagon Island u Stolen Royal Vendorbot zakupte item s názvem Cyclotronic Blast. Jedná se o kartu do Pocket-Sized Computation Device, což je trinket, do kterého se tyto karty zasazují. Poté se tímto trinketem vybavte a zahajte boj s Cordanou, dokud nezmizí. Jakmile se tak stane, vezměte Light of Elune a najděte ji. Poté ihned použite Cyclotronic Blast. Ten by měl Cordanu zabít, než stihne docastit Creeping Doom. A to by mělo stačit. Sám tento způsob ještě nemám ozkoušený. Až ho vyzkouším, tak tuto část aktualizuji.

 

A Specter, Illuminated – Poté, co porazíte Cordanu, se vydejte zpět k výtahu, kterým jste se dostali do podzemí. Zde vezměte Elune's Light a vyjeďte výtahem nahoru. Zamiřte do malé místnosti na souřadnicích 57,42.6. Zde porazte adda, který tu na vás bude čekat. Poté projděte chodbou do další místnosti na souřadnicích 43.2, 63.3. Procházejte místnost, dokud se neobjeví další nepřítel, se kterým si to vyřiďte. Nakonec se vraťte do chodby, kterou jste sem přišli, a zabijte Inquisitora, který tu bude čekat. 

 

A to je vše. Pokud jste vše udělali, jak jste měli, tak by v tuto chvíli měl u vás přistát dokončený META achievement a nový mount. Některé achievementy jsem bohužel neměl šanci vyzkoušet. Pokud by něco nefungovalo, jak má, neváhejte se ozvat v komentářích a společně uvedeme vše na pravou míru. Děkuji za dočtení článku. Pokud byste chtěli další Glory of the... achievementy, neváhejte se vyjádřit v komentářích.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sedma 15.06.2020 03:14

I Ain't Even Cold je peklo kazdy lava pool neda debuf max se daji získat 3 po hodině jsem přizval kamaráda aby alespoň držel bose na sobě a neodhazoval, po dalších x půlech, ještě že se dá bos resetnout padem dolů, konečně 5 stacku, nutno čekat po malých poolech na velké a najednou poběhat, naběhl kýžený debuf kill bose a nic ... jsem si hnedle vzpoměl na freeckovou flustraci :-)

sedma 15.06.2020 03:18

Upřesním musí mít vsichni v partě

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet