Aktualizácia - Worgeni; WoD príbeh, Blizz a Twitter

http://media.wowfan.cz/hrdinovia1
Na začiatok nového roku začneme s aktualizáciou dvoch postáv, ktoré tu už články mali, ale informácie boli strohé. Zatiaľ čo jeden bol rebel, druhý zase kráľovské dieťa. Obaja pochádzali z Gilneasu, ktorý v čase Cataclysm postihla veľká katastrofa - útok šialených worgenov a invázia nemŕtvych zo severu. Obaja proti nepriateľom bojovali, ale stálo ich to veľa - či už "nové telo", alebo až život samotný. Za čo bol Darius Crowley vo väzení? Akou hrdinskou smrťou umrel syn kráľa Gilneasu, Liam Greymane?
>>>Darius Crowley<<< a >>>Liam Greymane<<<

WoD príbeh – doplnenie

  • Pre-expansion patch s udalosťami vedúci k Warlords of Draenor bude vydaný tesne pred dátumom vydania samotného datadisku.
  • Už sme sa stretli s Garroshovým budúcim kamarátom na Timeless Isle. O tomto kamarátovi budeme tiež počuť v pre-expansion patchi.
  • Vízia s Anduinom a Garroshom z Timeless Isle, je náznak príbehu, ktorý nám v patchi bude odhalený.
  • Khadgar nás bude varovať, že s Temným Portálom sa niečo deje. Následne bude sprevádzať Alianciu do Draenoru.
  • Zastavenie Iron Hordy vkročiť cez Temný Portál je obsahom na 1 hodinu.
  • Počas datadisku budú Aliancia a Horda spolupracovať proti Iron Horde.
  • Scenario systém, aký bol použitý na Isle of Thunder bude použitý aj počas questenia vo WoD.
  • Paladinovia krvavých elfov majú zaujímavú históriu s Naaru, takže sa vo WoD ukážu.
  • Dark Iron trpaslíci taktiež vstúpia na Draenor a budú súčasťou príbehu.
  • Garrosh spustí lavínu udalostí, ale veci sa mu vymknú z pod kontroly. Uvidíme ho na krátky okamih a definitívne zistíme, čo sa s ním udeje.
  • Lorewalker Cho sa v datadisku neukáže.

Blizzard na Twitteri

  • Kto sledoval patch 5.4.2. na PTR, tak z datamingu ste si mohli všimnúť novú fázu Karazhanu - Karazhan Restoration, Medivh's Big Birthday Bash, Karazhan 2: Eclectic Boogaloo a Medivh Presents Chessmaster: Illustrious Edition. Dave Maldonado nedávno vysvetlil, že sa jednalo o test, či by sa dungeon mohol zmeniť, ak by hráč mal určitý quest, no v závere to nevyšlo.
  • Je už známe, že Thrall povedie Hordu naprieč Draenorom. Ešte dávno pred Cataclysmom Chris Metzen naznačil, že jedného dňa by sa Thrall mohol vrátiť na post Warchiefa. Nastal však MoP a novým náčelníkom je Vol'jin. Pred Vianocami však Metzen naznačil, že príbeh Warcraftu zďaleka nekončí a... že by Vol'jin len vyhrieval Thrallovi trón?
  • Liam Trollbane, postava z RPG knižky, bola potvrdená, že patrí do oficiálneho Lore. Liam bol v knižke opísaný ako otec Thorasa Trollbaneho, čo sa premietlo aj do Ultimate Visual Guide. Sean Loreology potvrdil, že táto informácia je canon.
  • Micky Neilson naznačil, že by sa „príručka jazykov“ mohla uskutočniť. Taktiež sa diskutovalo aj o podrobnejšej časovej osi, kozmológii a nomenklatúre (mená povolaní, frakcií, skupín a vysvetlenie titulov).
  • Loreology taktiež potvrdil, že satyrovia môžu svoje prekliatie odovzdávať ďalej.
  • V RPG knižke má Lich Kingova helma názov – Helm of Damnation. Loreology potvrdil, že tento názov je canon, ale zmení sa, keďže RPG knižky sú non-canon.


Naposledy upravil/a Mordecay 04.01.2014 v 16:48:43.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Deathkroman 05.01.2014 17:53

Uvědomte si, že žádná konfontace Draenoru a jejich obyvatel s Azertothem nikdy nebyla (v Alternativní realitě) a proto tam asi nebude nikdo z Alternativního Azerothu, ne?..

Muradin 05.01.2014 17:40

Bude to Khadgar z naší reality už jen když si to přečteš Khadgar nás bude varovať, že s Temným Portálom sa niečo deje. Následne bude sprevádzať Alianciu do Draenoru. Navíc nevidím důvod proč by nás vlastně měl Khadgar z toho druhého vesmíru kontaktovat.

Metiu 05.01.2014 17:32

ono a khatgar co tam bude mat svoju role ten bude odkial, aktualne je v shatrate a da sa povedat nic tam nerobi, alebo bude s alternativneho azerotu ktory patri k tomu alternativnemu draenoru? ono ked si pozriete jeho obrazok na http://eu.battle.net/wow/en/warlords-of-draenor/ vyzera tam byt ovela mladsi ako ten v shatrate ale ako by ho zavolali (toho povodneho v shatrate) s outlandu ked otial by sa nemalo dat cestovat ked je ten portal prepojeny s alternativnym outlandom.

Muradin 05.01.2014 17:24

Bladeedge vznikly při tříštění Draenoru když Frostfire Ridge narazil do Gorgrondu. A to se píše proto ,že autoři knih použily lokace z Outlandu a Blizz to netrápilo a ani já bych v tom takový problém neviděl. A jak myslíš to ,že na Draenoru je mezi lokacemi Twisting Nether? To jsem nikde neviděl. Podobnou rozlohu má ze dvou důvodů 1) Ono se moc lokací neztratilo až na Spires of Arak ,ale zase se objevil Zangarmarsh a 2) praktický Blizz nechtěl dělat obrovský kontinent jako Azeroth zabralo by to spoustu času a ani by se zóny nevyužily a taková velikost jako teď lidem stačí. Dále Azeroth z druhé alternativního vesmíru by žádnou roli ve WoD sehrát neměl. A proč tu neudělali normální... tím nejspíš myslíš proč historie nezůstala zachována a my se vracíme do minulosti tak aby vše proběhlo správně. Asi kvůli tomu aby to bylo originální (teda relativně originální) a nové. Navíc v opakovaní historie nevidím potenciál na datadisk a jak by si chtěl zachovat historii a přitom hrát na Draenoru?

milanko 05.01.2014 16:51

Ak bude thrall zase warchief bude to ako ozivovanie bossov. Tiez by ma zaujimalo co bude s bladeedge kedze vsade aj na wowwiki sa pise ze sa tie hory vytvarali tisicky rokoc.Okrem toho ako je mozne ze su medzi kontinentmi medzeri twisting nether ked este draenor nevybuchol a preco ma podobnu rozlohu ako outland?A deathwing by mal na draenor prist i tak kedze portal bude otvoreny ale ak dportal ide na nas azeroth ako sa tam dostanu vplyvy z azerothu?PS: preco neueobili to ako normalne a nie tam pridavat nejaku ironhordu?

Garick 05.01.2014 16:45

Honza4545
No podle knih Mediv (Sargeras) vytvořil oba portáli ale vše se stalo dlouho po pádu karaboru.Tady Karabor stojí a na mapě je portál.Jsem zvědavej jak tohle blizz obhájí.Je fakt že ta válka může trvat už dlouho když vezmeme v potaz že Orkové dobili karabor za pomocí manorothovi krve.
Blizzard nemusí nic nějak vysvětlovat protože ckoliv co dá Blizzard do hry je oficiálí lore, ať je to jakkoliv nelogické + tohle je alternaticní časová linie..(něco určitě bude jinak)

Honza4545 05.01.2014 13:24

No podle knih Mediv (Sargeras) vytvořil oba portáli ale vše se stalo dlouho po pádu karaboru.Tady Karabor stojí a na mapě je portál.Jsem zvědavej jak tohle blizz obhájí.Je fakt že ta válka může trvat už dlouho když vezmeme v potaz že Orkové dobili karabor za pomocí manorothovi krve.

Muradin 05.01.2014 09:35

Tak když si každou tu zprávu vezmu. Konečně se něco stalo s Khadgarem během druhé války patřil k nejlepším mágům Azerothu byla by škoda ho nechat na OL nic nedělat.Zastavení Iron Hordy jen jednu hodinu? Nevím představoval jsem si to delší ,ale třeba to bude dobré.Thralla jako Náčelníka bych znova nechtěl možná by mohl vést orky na Draenoru na konci WoD.Jo ty Scenaria na Isle of Thunder byly super jen škoda ,že jsem si je nemohl zopakovat.Na Dark Iron trpaslíky se těším.Coxxi tak ono toho na MMO champion je sice mnoho ,ale tohle bylo snad jediné zajímavé.A teď znova tak pozor TENTO DRAENOR JE ALTERNATIVNÍ! Takže se o kontinuitu nebo nějakou změnu v budoucnosti vůbec netrapte.Metiu to ani není pravda to z Dragonmawem je trochu chyba ,ale to je asi kvůli tomu ,že autoři knih jako Rise of the Horde Dragonmaw použili a Blizz to netrápilo (stejně jako s lokacemi) a ten nejspíš vznikl až na Azerothu. Potom ty Krvaví Elfové budou samozřejmě z našeho Azerothu. A můžu se zeptat odkuď máš to ,že Illidana chtěli vrátit? Ano něco jsem slyšel a četl ,ale nějak více o tom nevím ,ale neslyšel jsem to ,že ho plánovali dát do WoD navíc to by nedávalo smysl. A ono Warlocků asi nebude mnoho a to ,že démoni nejsou na začátku WoD neznamená ,že nebudou dál právě bych řekl ,že démoni budou v posledních patchích sice bych to nechtěl ,ale těším se. A myslím ,že Guldana už skontaktovali na těch obrázcích jako Warlock totiž vypadá a navíc už se o něm myslím mluvilo ,že se pokusí Iron Hordu dostat pod vliv démonů. A oten Temný Portál no nevím třeba Kairoz ví jak na to a nebo by v té alternativní realitě mohl ukrást Medivhovu knihu těžko říct. A alternativních vesmírů je potenciálně nekonečno takže to problém nebude.

littleZE 05.01.2014 00:59

Metiu
Ked neboli este demoni neboli ziadny blood elfovia, ziadny draci (a teda klan dragonmaw), ziadny ilidan (ktoreho chceli vratit), ziadny zradca nerzul a guldan ziadne ich warloctvo. No vyzera ten data super ale je tam toho strasne vela nedomysleneho no som zvedavy ako to bude a tiez aku ulohu bude hrat v pribehu oblast netherstorm. A som zvedavy ako chce tu armadu dotrepat na azeroth ked neni ziadny portal na druhej strane ibaze by ho postavil alternativny medivh s alternativneho azerothu a presli by do casu v buducnosti cize toho skutocneho. Ale ved alternativny svet uz je a to v thralovej knihe kde ako dieta zomrel cize to by bol uz nejaky 3 alternativny svet co uz je dost daleko od klasickeho Warcraft: orcs &amp; humans
Garrosh jim jen zabrání napít se Mannorothovy krve. Což znamená, že už nějaký pletky s démonama mohly mít, takže mohou mít i warlocky.

Metiu 04.01.2014 23:26

Ked neboli este demoni neboli ziadny blood elfovia, ziadny draci (a teda klan dragonmaw), ziadny ilidan (ktoreho chceli vratit), ziadny zradca nerzul a guldan ziadne ich warloctvo. No vyzera ten data super ale je tam toho strasne vela nedomysleneho no som zvedavy ako to bude a tiez aku ulohu bude hrat v pribehu oblast netherstorm. A som zvedavy ako chce tu armadu dotrepat na azeroth ked neni ziadny portal na druhej strane ibaze by ho postavil alternativny medivh s alternativneho azerothu a presli by do casu v buducnosti cize toho skutocneho. Ale ved alternativny svet uz je a to v thralovej knihe kde ako dieta zomrel cize to by bol uz nejaky 3 alternativny svet co uz je dost daleko od klasickeho Warcraft: orcs &amp; humans

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet