Apríl v roce 2012

//pic/uploaded/april11_f

Apríl na WoWfan.cz

Mists of Pandaria - Beta Build 16547

První aprílová novinka a podle komentářů se na ni nachytalo asi nejvíce lidí. Celá věc zakamuflovaná jako další datamining od Ellendwaye, kde uveřejnil obrázky, které údajně naznačují souboj mezi Garroshem a Magni Bronzebeardem. Celá to byla jedna velká lež, modely jsou ze hry Warrhammer online, kterou si Ellendway speciálně nainstaloval. :)
Facebook Game

Podcast #16 - Mists of Pandaria Beta

Další aprílový žert si pro vás připravil Hanzík za mírné Ellovy asistence - vtipný podcast, který se tvářil jako regulérní podcast s pořadovým číslem 16. Každému muselo dojít po větě: "Elle, řekneš nám tedy něco o betě?" "NE", že se jedná o žert. Ne každý však objevil opravdový podcast, který byl ve videu skryt. Museli jste na konci videa kliknout na blikající logo podcastu a ten vás odkázal na stránkách YT k opravdovému. Zprvu se ke skutečnému podcastu dostalo jen málo lidí, tento počet se zvětšil po tom, co návod prozradil jeden čtenář v komentářích.

Blizzard se rozpovídal o Titanu

V pořadí již třetí aprílová newska se týkala připravovaného MMO od Blizzardu s krycím názvem Titan. Ellendway se v newsce odkazoval na neexistující rozhovor s Robem Pardem, který má v Blizzardu na starosti game design. Celá novinka se točila okolo pohybového ovládání na novou generaci konzolí, ale hlavně propojení se sociálními sítěmi. Elle speciálně upravil obrázek ze hry Farmwille a udělal z něj WoWville.
Facebook Game Plná velikost obrázku

Apríl na stránkách Blizzardu

Zergotchi - the login experience of your life!

Zergotchi je kombinace klasického Authenticatoru a oblíbené dětské hračky - Tamagotchi. Takže asi chápete, o co se jedná. Krmíte si malého Zerga, staráte se o něj a opečováváte ho. Díky tomuto přístroji se můžete neskonale pobavit a přitom váš účet zůstane v bezpečí a navíc má mnoho funkcí.
  • Přidá další vrstvu zabezpečení na váš účet
  • Úchvatný 16-bit display
  • Roste podle vašeho stylu hraní
  • Intuitivní a uživatelsky přívětivé ovládaní
Nejenom, že se o svého mazlíčka staráte jako jeho vlastní maminka, on vám i roste a může se vyvinout prakticky v cokoliv. Možnosti jsou nekonečné (pozn. red.: a pak se v poznámce pod čarou dozvíte, že nejsou. :))! Samozřejmě, že i my bychom si výrobek rádi vyzkoušeli, jenže nejsou skladem a nemají Zergotchi s Ellendwayovým oblíbeným motivem - Hello Kitty.
http://media.wowfan.cz/uploaded/Zergotchi_small

Blizzard Kidzz — Most Epic Learning Experiences

Ačkoliv se podle mnohých může zdát, že Blizzard již hry pro děti dělá (World of Warcraft), přináší zcela novou řadu her pro děti, které je budou i vzdělávat - Blizzard Kidzz. Na stránce naleznete informace o několika hrách a dokonce si můžete zahrát demo hry Zergling Teaches Typing. Ale pozor, jedná se o velice "těžkou" a "složitou" hru.
http://media.wowfan.cz/uploaded/Blizzkids_small

Announcing StarCraft®: Supply Depot™

Pro fanoušky StarCraftu Blizzard připravil aprílový žert zvlášť. Supply Depot 2 je hra opravdu s epickou zápletkou odehrávající se v univerzu StarCraftu. Hru si můžete vyzkoušet ve svém prohlížeči, později bude k dispozici na iPhone a Android.
http://media.wowfan.cz/uploaded/Supply_depot2_small

Battle.net Neural Interface

A pro velký úspěch se do Blizzzard Store vrací Battle.net Neural Interface. Tento převratný produkt vypadající jako brýle vám umožní nejen úžasný pohled na Azeroth, ale poznáte i jeho vůně a chutě. To dává profesi cooking zcela nový rozměr. Představte si, když někdo uvaří jídlo na raid, které vám má dodat sílu, ale většině nebude chutnat. No a co takhle se procházet mezi neumytými Orky. :)
http://media.wowfan.cz/uploaded/Blizz_neural_interface_small
Jak vidíte, aprílových žertíků bylo opravdu hodně a na oficiálním fóru můžete dokonce hlasovat, který se Vám líbil nejvíce. Ještě se sluší zmínit, že jako aprílový žert byla vydána jedna povídka. Doufáme, že jsme aspoň některé nachytali a jiné aspoň pobavili. Nachytali jste se na některý apríl našeho webu nebo Blizzardu? Který apríl se vám na našem webu líbil nejvíce? Jaký je váš oblíbený apríl od Blizzu?

Naposledy upravil/a Astra 04.04.2012 v 07:17:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 03.04.2012 23:00

Anstriber
a od te doby anstriber nesnáší elleho apríl je taková jedna pičovina
A kvůli čeho konkrétně ho nesnášíš? Kvůli jeho první nebo druhé newsky?

Esperanta 03.04.2012 22:14

Ellendway
To můžeš, mě stejně nikdo rád nemá
Elle, my všichni tě úplně žerem

Ellendway 03.04.2012 21:21

Anstriber
a od te doby anstriber nesnáší elleho apríl je taková jedna pičovina
To můžeš, mě stejně nikdo rád nemá

Darklifer 03.04.2012 21:01

ten podcast ne že bych na něj skočil věděl jsem že je to apríl ale nevěděl jsem kde je ten pravej až když mi někdo řekl (ne přímý návod) jen zkouknout video tak jsem náhodou narazil na odkaz

Anstriber 03.04.2012 20:48

a od te doby anstriber nesnáší elleho apríl je taková jedna pičovina

Gustafa 03.04.2012 20:34

Zergotchi to je naprosto nejlepší apríl

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet