Battle for Azeroth - questy v Drustvaru

  questy    Battle for Azeroth    Kul Tiras   

Pokud patříte mezi ty, kteří rádi sledují všechny novinky z chystaného datadisku, který má vyjít již tento rok na přelomu léta a podzimu, a neštítíte se možných spoilerů, pak budou tyto videa právě pro vás. WoWhead si dal tu práci a nahrál dvě a půl hodiny questění v prokletém Drustvaru.

 

 

 

Jak se vám Drustvar líbí? Dle mého je správně tajemný a má nádech slovanské mytologie.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 25.06.2023 16:04

A good lab can make all the difference it embryos making it <a href=https://acialis.mom>buy cialis without prescription</a>

Heakler 12.02.2018 21:28

Mě přijde, že tři zóny na vyexpení 110 levlu do 120 je málo, na druhou stranu jsou to velké oblasti a ještě k tomu se mi líbí, tak proč ne.
Co mě ale mnohem víc láká je válečná kampaň, kterou povedeme po dosáhnutí 120 levlu a kompletního získání námořních velmocí na svou stranu. Například co jsem koukal na dialogy a dobývání Fellwoodu a Darkshoru, tak to zní luxusně. Pokud dostaneme možnost doslova dobývat a bojovat o oblasti, kde to potom bude i vidět, že je ta oblast dobyta,.. tak jsem nadmíru potěšen, protože takové rozsáhle změny oblastí, které se projeví hráčovým postupem tu snad ještě nebyli.

Lyra 12.02.2018 20:23

U mě v datadisku rozhodovaly hlavně zóny a BFA to zvládl na 1*

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet