Battle for Azeroth - Scenaria pro Alianci a Hordu

  Scenario    Aliance    Horda   

 

Nedávno započala alpha fáze Battle for Azeroth a s ní jsme získali i náhled do obsahu nového datadisku. Konkrétně se zaměříme na scenaria obou frakcí. Obě scenaria dokumentoval youtuber Nobbel.

 

U Aliance, která se bude ucházet o přízeň Kul Tirasu, vás ale čeká nemilé překvapení a docela zajímavé zjištění. A abych vás navnadil, dám vám tu sladkou ochutnávku, čeho se to tak nějak týká. Hrají v tom totiž roli Old Gods. Tak pokud jsem vás teď navnadil, pod SPOILER tlačítkem níže se můžete dočíst, o co vlastně jde. Pokud se dívat nechcete, tak hups. Asi to vaši mysl bude VELMI dlouho tížit, dokud Battle for Azeroth nevyjde. Well, too bad!

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

 

U Hordy se budete snažit získat přízeň Zandalari. A už jen začátek toho je mimořádný. Vydáte se totiž do Stormwindu. Více ve spoiler tagu níže. Ale předem říkám, že scenario u Hordy je jeden epický TROLL celé Aliance. Doslova.

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

 

Tak co? Jak moc se těšíte na nový datadisk?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

inddy 12.02.2018 13:14

Je to jasné dámy a páni horda to vyhraje - they have Eagles after all !!! ... Eagles solve everything

Šamanpaňské 10.02.2018 20:34

Jako alík zklamání horda si infiltruje stockades, akční utěk před jainou a greymanem, při kterém vypálí stormwind a pak je tady alliance - uteč z vězení s random NPC

Kaspo 10.02.2018 16:06

Čím viac zisťujem o BFA, tým viac sa uisťujem, že to bude o old gods. A Blizz sa s nami pekne pohral, pretože názov BFA sa neviaže k vojne ALI vs. Horde, ale k boji o záchranu world soul.

Esperanta 10.02.2018 14:29

Můj main zůstane u Aliance (protože Asimeria) ale Zandalari se prostě nemůžu dočkat.

Pytler 10.02.2018 14:24

Horde scenario si nechám až na vlastní kůži. Jinak datadisku už se nemůžu dočkat, chci vypadnout z toho nehostinnýho Argusu, uplně se mi příčí ta Legií zkažená krajina. :X

jawed 10.02.2018 11:53

vždy som hral viac za allianciu ale asi prejdem na hordu... čím viac zisťujem o bfa tým viac sa teším
už aby to tu bolo....alebo aspoň kniha

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet