Battle for Azeroth - Transmog možnost Hidden Gloves

  transmog    gloves    battle for azeroth   

Je pro vás důležité, aby vaše postava měla dokonalý transmog? Battle for Azeroth nejspíš přinese novou možnost, jak zařídit, aby váš transmog vypadal opravdu přesně tak, jak chcete.

 

Datamining naznačuje, že bychom si v novém datadisku mohli v rámci transmogu skrýt rukavice. V databázi se totiž objevil kosmetický item item #158329. Momentálně si můžete skrýt itemy pro sloty head, shoulder, cloak, shirt, tabard a belt. Pokud v BfA přibudou i rukavice, pak jediné itemy, které nebude možné skrýt, budou chest, wrists, legs a feet.

Jde sice jen o drobnost, ale věřím, že některé z vás potěší.

 

Pokud vás zajímá, jaké transmog možnosti nabídne nový datadisk, pak se můžete pokochat itemy z Warfronts, itemy z questů a dungeonů na Kul Tirasu a Zandalaru, novými modely kabátů a klobouků nebo modely nových zbraní.

 

Už se vám někdy stalo, že vám nemožnost skrytí rukavic kazila vysněný transmog, nebo je tohle pro vás nevýznamný detail?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Necris_ 19.02.2018 16:06

Transmog je super, ja ako dlhoročný hráč som uvítal hlavne možnosť si nasadiť starý dobrý T5, prípadne T6 set na Warlocka a tým som s transmogom vybavený na dobu neurčitú ... Len po pravde nemám rád "Slutmog", hlavne keď pod ženskou postavou hrajú chlapci

Shean 03.05.2018 23:23

a co teprve T2 na rouga palu nebo vubec ostatni chary zlata vanila

Anfaelion 19.02.2018 13:07

No ja sa teším veľmi Pri postavách mám radšej čím jednoduchšie transmogy, tým lepšie a veľa krát sa snažím tie rukavice naozaj dávať čo najkratšie a najnenápadnejšie preto sa veľmi teším tejto možnosti. A ešte by som sa v budúcnosti veľmi tešil možnosti dať si hiddnúť boty, mať bosého nelfa druida je môj sen

Bellatrix 19.02.2018 14:47

Pro skrytí bot na WoWheadu radí tenhle item: http://bfa.wowhead.com/item=97901/griftahs-authentic-troll-shoes

Šéfredaktor WoWfan.cz

FlokiEremitt 19.02.2018 16:59

@Bellatrix Akorat sem to chtel napsat, vyzkouseno, osvedceno

Fuarran 20.02.2018 18:28

No vida, já mám opačný problém - jak ráda bych si obula svého trolla:-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet