Battle for Azeroth - změny v item levelu a stat squish

  Battle for Azeroth    BlizzCon 2017   

Ti, kteří měli možnost vyrazit na BlizzCon a vyzkoušet demo Battle for Azeroth, si mohli všimnout, že Blizzard udělal změny ve statech a item levelu. Tým WoWheadu tam byl a byl tak schopen udělat menší přehled, jak to bude vypadat. Místo snížení statů, jak to bylo třeba ve Warlords of Draenor, se Blizzard rozhodl snížit item level předmětů ze starších datadisků. Jediné, k čemu se bohužel tým WoWheadu dostal, byly itemy z Legionu, které by však pro představu měly stačit.

 

 

Charaktery, které byly hratelné v demu, měly item level 185 a 16 k životů. Spell jako třeba spell #116858 udílel damage okolo 6.3 k s demo character gearem.

 

Zde je stručný přepis Ionovy odpovědi z GamesComu 2017

Item levely a HP jsou nyní strašlivě vysoko, takže pravděpodobně dostaneme stat squish. Blizzard se už z posledního stat squishe poučil a nyní to chce udělat trochu lépe. Ion též promluvil o celkovém konceptu item levelů. Napřílad když jdete z Burning Crusade do Wrath of the Lich King, jdete z il 115 na 200 a získáte +2 Intellect. A když pak získáte maximální level, každá item level boost je znát. Takže koncept item levelu musí být víc vyvážen.

 

Co si o dalším stat squishi myslíte? Je to po několika datadiscích vždy nevyhnutelné? Dá se to udělat jinak a lépe? Napište nám do komentářů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jikonekt 05.11.2017 11:03

Ja bych rad, aby ve stavajicim datadisku neznamenala zmena il gearu o +20 (treba z il 900 na il 920) zdvojnasobeni dps, ale treba jen o +20%. To skalovani ucinnosti gearu by melo byt tak nak primerenejsi a trosku nizsi.

Akrapovic 05.11.2017 09:15

ak sa dostanu na cisla ako boli v TBC (vyzera ze ano) tak to bude super, a je to najlepsia sprava zblizconu pre mna

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet