Battle for Azeroth - Známé problémy a bugy

  battle for azeroth    launch    bug   

Potíže se nevyhnou spuštění žádného nového datadisku. Pozitivní je, že známé bugy Blizzard aktivně řeší. V tomto článku naleznete seznam herních problémů a bugů, s nimiž jste se ve hře mohli setkat a na jejichž vyřešení Blizzard v současnosti pracuje.

 

Ve většině případů se zde zatím nedočtete jasné řešení, ale alespoň vězte, že nejste jediní, kdo má daný problém, a že musíte být trpěliví a vyčkat nápravy.

 

Problémy s questy – fázování nebo Pacified debuff

Blizzard zdroj

 

Problém se zkoumá. Prověřujeme zprávy o rozličných questech, u kterých nefunguje správně fázování nebo u kterých nemizí Pacified debuff. Zdá se, že jde o problém fázování, který lze často vyřešit tím, že odehrajete Arena Skirmish nebo si vyčistíte uživatelské rozhraní. Pokud ani to nepomůže, zkontaktujte zákaznickou podporu.

 

Nelze odemknout spojeneckou rasu (allied race)

Blizzard zdroj

 

Problém se zkoumá. Prověřujeme zprávy hráčů, kteří nám hlásí, že jim nejde odemknout spojenecká rasa.

 

Zablokovaný War Campaign progress

Blizzard zdroj

 

Problém se zkoumá. Prověřujeme zprávy hráčů, kteří nám hlásí, že dosáhli maximálního levelu a nejde jim pokračovat v jejich War Campaign.

 

Žádný boost profese

Blizzard zdroj

 

Nejde o bug. V Battle for Azeroth se profese dočkaly změn, a jednou z nich je to, že tato služba neposkytuje žádné boosty vybraných profesí.

 

Fullscreen mód

Blizzard zdroj

 

Nejde o bug. Z důvodů kompatibility byla ze hry odstraněna možnost hrát ve fullscreenu. Hráči nyní mohou hrát buď v režimu okna nebo v režimu fullscreen okna.

 

Nemožnost interagovat se Scouting mapou

Blizzard zdroj

 

Jsme si vědomi problému, který zabraňuje hráčům interagovat se Scouting mapou. Na hotfixu pracujeme. Tento problém můžete rovněž vyřešit resetováním uživatelského rozhraní WoW.

 

Neobdržel/a jsem Heart of Azeroth

Blizzard zdroj

 

Jsme si vědomi hlášení toho, že Heart of Azeroth, který by se vám jinak měl automaticky equipnout, někteří hráči automaticky nedostanou. Náš vývojářský tým pracuje na hotfixu, který tento problém vyřeší. Pokud jste dokončili quest The Heart of Azeroth a item jste nedostali, kontaktujte zákaznickou podporu.

 

Nelze interagovat se Scouting mapou v rámci "A Nation Divided"

Blizzard zdroj

 

Nemohu kliknout na Scouting mapu, abych započal/a questění v BfA zóně.

Nemohu kliknout na mapu v rámci questu A Nation Divided.

 

Obdrželi jsme několik hlášení tohoto problému a v současné chvíli jej prověřujeme. V této chvíli pro vás žádné dočasné řešení nemáme. O veškerých nových problémech se můžete dočíst na našich Bug Report fórech. Pokud narazíte na nový problém, můžete jej ohlásit na fóru nebo in-game skrze herní bug report systém.

 

V některých případech může problém vyřešit odlogování a opětovné nalogování do hry.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

solomon short 15.08.2018 17:05

Nechci to zakriknout, ale zatim me zadny bug nepotkal. Vsadil bych se ale, ze za dost bugu muzou outdated addony

Hromovapest 15.08.2018 15:24

Já napsal na podporu že když za něco zaplatím že chci kvalitu. Hned od spuštění. Né že se to dolaďuje za ostrého provozu. Cpu jim prachy 14 let a nemam to za potřebí. Dneska mě poslalli omluvný email a jako satisfakci mě dali boost na 110 lvl zdarma. Tomu se říká vážit si a udržet zákazníka :-)

okojehly 15.08.2018 15:33

Drsné :-) a věděl jsi že něco "získáš".
Jinak po těch letech tě to snad nemohlo ani rozrušit ne, je to při každé větší změně stejné. A logicky se to změnit nikdy nemůže. Prudil bych dál o gametime. -)

FIFAV 15.08.2018 17:32

jj určitě budou rozdávat boost a omluvný emaily

Hromovapest 15.08.2018 17:55

@FIFAV Je vidět že nevíš jak to chodí.Ten boost mě závidět nemusíš. Mam všechny classy. Boostnu si pak ty trpajzliky maximálně. :-)

astronomer93 15.08.2018 20:20

Pán je zdá sa programátor a vývojar hier chce sa mi z teba zvracať a ešte predtým jak začneš kritizovať, tak si naštuduj životný cyklus softvéru :P

FIFAV 15.08.2018 23:18

@Hromovapest tak pošli screen frajere .. Blizz má jasně v bluepostech, že za technické problémy ti nenáleží žádná náhrada a žádnou dávat nebude. Bylo by divný kdyby si ty jediný vyvolený z 5 mega lidí dostal omluvu a boost

Martins911 16.08.2018 07:40

@FIFAV áá typické čecháčoství , ne není jediný chce to akorát si otevřit hubu oni tě odškodněj já jsem na wod za smazání všech mých postav dostal gametime na 12 měsíců nebo za nedostání spelu goldy jim je to celkem jedno , jinak všechny velký společnosti ti něco daj jen aby se tě už " zbavili" v jedné takové dělám tak o tom něco vím

Perzeus 1 15.08.2018 14:51

Chce to jen čas myslím že časem se to vyřeší novej datadisk vždy nese nakej problém jen to chce při objevení bugu to nahlásit teda když už to tam nemáj nahlášené od jiného hráče aby se to vyřešilo co nejdříve

Esperanta 15.08.2018 15:00

Přesně. Taky už jsem nahlašovala. Holt se s tím musí počítat ale hráči taky musí přiložit ruku k dílu.

Martins911 15.08.2018 13:18

Nedostat hearth of azeroth to by mě teda slušně nasralo

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet