“Before the Storm” - Main Title Music for Battle pro Azeroth

  Battle for Azeroth    music    main menu music   

Osobně znám všechny verze úvodní obrazovky snad nazpaměť. Zatímco nejikoničtější je z Vanilly, nejúdernější z The Burning Crusade, má nejoblíbenější a nejatmosféričtější zase z Wrath of the Lich King, Cataclysm jsem slyšela nejvícekrát (tehdy jsem začínala na oficiálních serverech), Mists of Pandaria evokovala mír i nadcházející konflikt v Pandarii, Warlords of Draenor byla "savage", tak u Legionu musím říct, že první tóny se mi vůbec nelíbily. Skvěle sice navozovaly dojem, že Legie je zde, aby si vzala náš svět, ale příjemná na poslouchání nebyla. Alespoň dokud se nerozvinula v další skladby. Battle for Azeroth úvodní skladba, kterou Blizzard vydal, se však ode všech hodně liší. Slyšíme v ní staré tóny z Vanilly, cítíme z ní prokletý Drustvar anebo prastarý Zandalar, je v ní namíchaná Aliance i Horda a ze všeho nejvíc víme, že nám má navodit pocit přicházející války.

 

Blizzard zdroj

S každým datadískem se naši hudební mágové noří do hlubin svých duší, aby vytvořili hudbu, která vás bude doprovázet na vašem dalším dobrodružství. Za ty roky jsme prošli různorodými hudebními tématy a náš skladatel, Glenn Stafford svou magií obdařil hlavní znělku pro Battle for Azeroth s názvem "Before the Storm". Sedněte si, relaxujte a nechte hudbu, aby vás zanesla do nitra srdce Azerothu.

"Before the Storm" byla složena a poskládána dohromady Glennem Staffordem a obsahuje hudbu od Neala Acreeho, Sama Cardona, Clinta Bajakiana a Davida Arkenstona a také klasické znělky z World of Warcraft od Jasona Hayese.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

hitteeDus 13.06.2023 23:49

<a href=http://viagr.mom>before and after viagra pill</a> Morelli, A, Ricci, Z, Bellomo, R, Ronco, C, Rocco, M, Conti, G, De Gaetano, A, Picchini, U, Orecchioni, A, Portieri, M, Coluzzi, F, Porzi, P, Serio, P, Bruno, A, Pietropaoli, P

martik642 16.06.2018 14:41

Já už bych konečně chtěl hudbu z cinematic trailer. <3

tkrejc 16.06.2018 12:59

Jen tak mimochodem sice offtopic, ale na PTR uz je nahozeny pre-patch 8.0 tak muzeme vesele testovat. A co se tyce hudby jako vzdy super

Šamanpaňské 16.06.2018 12:10

Tak to já mám opačný názor, za mě je to hodně epické, úplně v tom trefili tu "válku" a stejně , co se menu theme týče, tak většinou se jen lognu, načtou se mi postavy a hned jdu do hry, takže jde mi o začátek a ten je naprosto skvělý

Zug 16.06.2018 10:53

Warcraft OST jsou vždycky velmi vysoké kvality, ale tohle nemá takový ten... eh.... eargasm feeling jako předchozí login screeny. Žádný "Anduin Theme" nebo "Hellscream" kde hudba dosáhne epic levels 1000. Pořád velmi dobrá práce tho. Hlavně se mi líbí ten kousek se Sargeras' theme.

Zug 16.06.2018 10:53

Warcraft OST jsou vždycky velmi vysoké kvality, ale tohle nemá takový ten... eh.... eargasm feeling jako předchozí login screeny. Žádný "Anduin Theme" nebo "Hellscream" kde hudba dosáhne epic levels 1000. Pořád velmi dobrá práce tho. Hlavně se mi líbí ten kousek se Sargeras' theme.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet