BfA - Jainin náhrdelník, alpaka a ohniví elementálové

  datamining    Jaina    elemental   

Pokud si vzpomínáte, nedávno datamining odhalil nový model zemských elementálů. Ti mají model už od samého počátku hry a tak není divu, že vedle spousty upravených modelů vypadají velmi staře. Tentokrát revamp potkal ohnivé elementály. To však nejsou jediné modely, které nám byly odhaleny. Jaina Proudmoore dostala přívěšek ve tvaru kotvy, objevily se nové modely alpaky a pár starších modelů stvůr dostalo též nový kabátek.

 

Jainin přívěšek

Zbraň Dark Iron trpaslíků

Alpaka

Ohnivý elementál

Ostatní

 

Jak se vám nové modely líbí? Za mě Blizzard rozhodně ušel hodně velkou cestu a modely vypadají parádně.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ales_CZ 25.05.2018 15:07

Jako, mě se líbí nové modely a já bych byl i pro aktualizaci mapy Azerothu. Fakt upravit mapu tak aby vypadala o dost reálněji. Myslím tím, že by upravili krajinu po vzoru Broken Isles, kde není mapa modelovaná způsobem "Tohle je lokace pro tvůj level, tak se tady budeš pohybovat". Další, co bych uvítal, tak by úprava hlavních měst podle postupu hrou. Takže třeba, když si záložím orka, tak by na úplném začátku vypadal Orgrimmar jako před 13 lety, když Blizzard vydal WoW, a pak postupem by se upravovali. Samozřejmě by mohli dát nabídku, jestli to chtějí mít hráči zapnutý nebo vypnutý. Mohli by se aktualizovat v podstatě všechny hlavní města. Většinou je i trochu rozšířit, jakoby další vývoj měst. Například Silvermoon, za tu dobu, co byl rozdělen na ruiny a město, tak by už opravily a krajina by se taky zregenerovala. A ještě by do každého hlavního města mohli dát portály do jiných důležitých lokalit, protože je trochu smutné, když je většina z nich vylidněná.

Jikonekt 25.05.2018 17:35

To nikdo dělat nebude, aneb byla by to hromada práce a žádnej nebo minimální profit. To radši vrhnou síly na novej obsah a endgame, kde stejně naprostá většina hráčů tráví čas. A ty zóny nejsou vylidněný proto, že by se do tam neved portál a nešlo se tam dostat (neznám místo na mapě ve WoW, kam bych se nedostal nejdýl během pár minut), ale proto že pro hráče na max. levelu tam není vůbec nic zajímavýho.

Jikonekt 25.05.2018 13:25

Ta sekera je nadherna...
A kdyz uz sme u trposu tak teda zatim, co jsem malo zkousle BETU mi prijde desne op racialka Dark Iron trposu... aneb pri jejim pouziti se mi zvysi primarni stat na 8 sec (str, agi nebo int) o nakejch 230 pritom mam v zakladu jen cca okolo 1000 a to uz je slsunej dps burst.
Taky jsem si tam vsim, ze uz je konecne podpora DirectX 12, tak snad pridaj nejaky graficky vychytavky nebo hra alespon ziska par FPS navic.

Metiu 25.05.2018 11:42

Som jediný kto si hneď pozrel overview trailer ze ci ho ma aj tam?

Esperanta 25.05.2018 13:04

Nemá ho tam, co tak vím. Přidali ho až teď.

Metiu 26.05.2018 17:36

@Esperanta
Ja viem ze nema, lebo som si to pozrel

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet