Blizzard Must Be Crazy! - Bitva o Broken Shore

  Blizzard Must Be Crazy    BMBC    Broken Shore   

Bitva o Broken Shore

Frakce: obě
Lokace: The Broken Shore, Broken Isles
Questgiver: Varian Wrynn, Vol'jin
Potřebný level: 100
 
Azeroth přežil hrozbu Krále Lichů. Ustál běsnění šíleného dračího Aspektu Deathwinga. Dokonce odklonil hrozbu Starého Boha a až příliš ctižádostivého Garroshe, který následně utekl a chtěl se pomstít všem národům na Azerothu vpádem Železné Hordy z alternativního Draenoru. Uspěl? Myslím, že ano. Udělal něco, co zřejmě nebylo úplně v jeho plánech. Gul'dan se vydal na náš Azeroth a povolal Plamennou Legii. Vojáci i civilisté budou umírat. A pokud spojené národy Azerothu budou schopny zvítězit, za jakou cenu? Proto vás vaši vůdci povolávají do boje. Hrdiny Azerothu, kteří je už nejednou zachránili před zkázou. Pošta vám už dlouho nechodí, a pokud ano, pak rozhodně ne podobného rázu.

Aliance

Rozlomíte modrou pečeť a začnete číst:
„Hrdinové Aliance. Píši vám v té nejtemnější hodině. Ze chřtánu samotného pekla se znovu vrátila Legie. Naše flotila odplouvá na Broken Isles, kde je zaženeme zpátky tam, kam patří. Vaše loď čeká ve Stormwindském přístavu. Král Varian Wrynn“
Není času nazbyt. Teď se jedná o osud celého Azerothu. Použijete portálový kámen, který byl připevněn šňůrkou ke svitku a teleportujete se do Stormwindu, kde se máte v přístavu setkat s náborářem Leem.
„Zdravím,“ řekne vám. „Mám už pro tebe loď.“ Takže se s vámi opravdu počítalo. „Spojenci z celého Azerothu přišli do Stormwindu podpořit náš boj proti Legii. Ještě než se vydáš na cestu, měl bys je navštívit. Trocha příprav nikdy neuškodí.“ Zajdete tedy za trpaslíkem Gussofem, který má nejlepší leštidlo na zbroj. Když už máte jít na smrt, alespoň by démoni měli vidět odraz jejich pokřivených a zkrvavených tváří na vašem lesknoucím se kyrysu. Zabojujete si s hrdinou, abyste trochu oprášili své zbraně a um. Zajdete za dreanei, kteří z Exodaru přinesli krystaly prozářené Světlem a můžete jimi očarovat své zbraně. A pak nakonec posedíte u stolu a sníte si své poslední jídlo… před odjezdem. Nebo možná vážně poslední. Jakmile se zvednete od stolu, vydáváte se k dokům, kde už na vás čeká rytíř Dameron.
„Je dobré vidět, že ses připravil. Nikdy nevíš, čemu se budeš muset postavit čelem. Tu máš,“ podává vám modrý prsten vsazený do zlata, „nechali jsme je vyrobit pro nejvýše postavené členy Aliance. Nechť tě ochraňuje v boji.“ Poděkujete a sundáte si prsten od Khadgara, který vás stál krev, pot a slzy. „Tohle je tvá loď,“ ukáže na fregatu s bílými plachtami. „Je to dobrá loď a určitě vás všechny v pořádku doveze až k pobřeží. Hodně štěstí. Dostali jsme několik zpráv, co se děje na Broken Shore, ale vypadá to, že král Varian má všechno pod kontrolou.“ Nastoupíte na loď, naposledy si prohlédnete mohutné zdi z bílého kamene a odplouváte společně s mnoha dalšími hrdiny vstříc jisté zkáze. Po několika hodinách plavby, kdy se přibližujete k pobřeží, celá obloha dostává čím dál více jedovatě zelený nádech.
„Ve vzduchu je cítit strašlivý zápach. A plavíme se přímo k němu,“ řekne noční elf Tidesong. Sotva to dořekne, kousek od vás do vodní hladiny dopadne nazelenalá koule felu, která vás jen s velkým štěstím netrefila.
„Alianční lodě na pobřeží přímo před námi!“ zavelí kapitánka Angelica. „Držte se všichni! U Světla, co je tohle?“ Angelica se opře o zábradlí a podívá se do dáli. K nebesům se tyčí sloup nazelenalého světla.
„Vypadá to jako velký zdroj felu. Ještě nikdy jsem nic takového neviděl,“ odpoví Tidesong. Když to vidíte i vy, začíná se vám čím dál víc svírat žaludek. S velkým štěstím se vám podaří dostat až ke břehům. Vstoupíte na písek, a první, co vás přivítá, jsou spálené mrtvoly Aliančních vojáků, které ještě doutnají zeleným kouřem. Naštěstí o kus dál vidíte, jak na vás čeká Jaina Proudmoore a Genn Greymane s dalšími posilami. První, co musíte udělat, je zničit tři věže na pobřeží.
„Vypadá to, že ty krystaly, co rotují kolem nich, drží ty věže v naší dimenzi. Zničte ty krystaly a celá struktura by se měla zhroutit!“ zavelí Jaina.
„Doufám, že máš pravdu,“ řekne Genn a vydává se i s vámi v patách proti Legii.
Probijete se přes démony, kteří věže stráží, zničíte krystaly a věže doopravdy spadnou. Což se vůbec nelíbí veliteli Arganothovi, který poletuje nad pobřežím a vztekle pokřikuje rozkazy o tom, aby vás zašlápli dříve, než zničíte všechny věže.
Což se stane, Arganoth sletí dolů a pokusí se práci udělat sám. Kolem vás padají do písku velké kameny, ze kterých se jen o chvíli později zvedají velicí infernálové. I když je to lítý boj, démon nakonec padne do písku se slovy: „Já… se… vrátím!“
 
DK
 
Jaina oddychuje a dívá se kolem sebe. „Všichni v pořádku?“
„Popálení ale naživu,“ přitaká Genn. „Ale ztratili jsme spoustu dobrých vojáků.“ Pohledem přejede spálené mrtvoly Gilneanů i Stormwinďanů.
„Můžeme nad nimi truchlit později. Musíme se posunout dál, než přijdou další posily,“ řekne Jaina.
„Souhlas.“
Vydáváte se tedy společně s nimi na kopec směrem ke zdroji zeleného světla. „Jednotky Variana měly přistát někde tady. Doufejme, že měly více štěstí.“ Nezbývá vám, než se přesvědčit. Vylezete na kopec a otevře se vám pohled na démonické město. Všude, kam oko dohlédne, jsou brány, věže a velká spousta démonů. A někde v dáli se tyčí obrovitá věž, která spojuje zelený paprsek s nebem.
„Tohle je nemožné. Je jich strašně moc,“ řekne Genn se zatajeným dechem, když si prohlíží armády pod kopcem.
„Nikdy jsem neviděla, že by se démoni roztáhli takhle rychle,“ souhlasí Jaina. „Ani já. Něco je špatně… Tohle není ta samá Legie, se kterou jsme bojovali…“
Pak však něco zahlédnete. Dole pod pěšinou uvidíte siluety. Nejsou to démoni, takže zbývá jediná možnost. A to se vám potvrdí, když uslyšíte hlas: „Držte se, vojáci Aliance! My dnes nepadneme! Zatlačíme je zpátky k portálu!“
„Varian!“ vykřikne nadšeně Jaina.
„Jdeme!“ zavelí Genn. Všichni jako jeden muž se vydáte za ním po úzké pěšině. Jenomže Legie vás vidí a využije chvíle k tomu, aby na vás začala střílet dělové koule a rozprášila vás. Jen s velkým štěstím se všichni dostanete ke králi živí.
„Genne, Jaino, jsem rád, že jste v pořádku,“ přivítá vás Varian.
„Musíme zničit ten portál!“ Gelbin, který sedí ve svém kovovém stroji, ukáže k bráně, před kterou se srocují démoni.
„Ty krystaly jsou klíč k zavření brány,“ připomene čarodějka. „Musíte je zničit!“
„Vzhůru do boje, Aliance! Zatlačíme je zpátky! Za Azeroth!“ Vydáte se vstříc nebezpečí. Mordujete démony, ničíte krystaly a po těžkém boji se obrovitý portál vypne.
„Ošetřete zraněné,“ vydá Varian rozkazy. „Nemůžeme odpočívat dlouho.“
„Co se tu vůbec stalo?“ zeptá se Jaina.
„Stalo se to během vteřiny!“ Gelbin rozhodí rukama. „Bojovali jsme na pobřeží a pak BOOM!, exploze felu všude kolem nás! A ty budovy vyrostly přímo z nich, plné démonů! Nevím, jestli je zvládneme zatlačit zpátky.“ Tyto zprávy vás moc nepotěší, nicméně to musíte alespoň zkusit. Dorazíte k zátarasům a v kleci uvidíte poraněného vojáka Argent Crusade. Wrynn neváhá, okamžitě poklekne naproti němu a pomáhá mu z klece.
„Ty jsi z Argent Crusade! Co se stalo? Kde je Tirion?“
„Já nevím,“ řekne raněný slabým hlasem, „rozprášili nás během vteřiny… zelené plameny byly všude…“
„Šetři síly,“ dodá mu odvahy Genn. „Najdeme ho.“
„Oči na stopkách!“ zavelí Jaina k vám. „Hledejte a osvoboďte tolik přeživších, kolik budete moci!“
Vydáváte se pro uvězněné vojáky Argent Crusade, ale také postavit se démonům.
Zabíjíte malé i velké, nezáleží kolik, prostě už nepočítáte. Jejich řady řídnou ale i tak přicházejí posily. Ale po nějaké chvíli přestávají přicházet. A co víc… „Stahují se!“ zvolá Greymane.
„Mám pocit, že tenhle boj ještě není u konce.“ Varian zakroutí hlavou.
„Variane!“ Jaina má najednou veškerou pozornost. „Našla jsem ho! Podívej se! Skrz tu propast!“
Zaostříte a v dálce vidíte malou postavičku, jak bezmocně visí ve vzduchu nad nazelenalou lávou. Tirion! Vydáváte se za ním, projdete pěšinou, ale zastavíte se před propastí, přes kterou nemůžete.
 
DK
 
„V pořádku. Zvládnu to,“ řekne čarodějka a vykouzlí most z ledu, přes který můžete přejít. Dostanete se až k lávové propasti, nad kterou paladin bezmocně kope nohama. A vidíte i Gul’dana, který ho svírá ve vzduchu.
„Tirione!“ zvolá Varian.
„Gul’dane!“ ozve se z protějšího břehu hlas Sylvanas Windrunner a vy vidíte jednotky Hordy, jak se srocují před propastí, stejně jako vy. „Za tohle zaplatíš!“
„Zpátky!“ vykřikne Tirion. „Je to past! Světlo mě ochrání!“
„Cha! Hlupáku!“ zasměje se Gul’dan. „Stojíš před chrámem samotného BOHA! Tvé ubohé Světlo tě tu nedosáhne. Jak smutné, že tví přátelé se přišli jen proto, aby tě viděli umírat…“
Z lávy se vynoří obrovitý rudý démon a otočí se čelem přímo k paladinovi. Z jeho očí vyšlehne plamen a narazí do štítu. Ten chvíli drží, ale postupně slábne a nakonec jej prorazí. Tirion se ještě chvíli s řevem zmítá ve vzduchu, ale nakonec padá vhozen Gul’danem do lávy.
„Všechno, za co jste bojovali, všechno, co jste obětovali… jen proto, abyste sledovali, jak se všichni vaši hrdinové mění v prach…“ zavrčí Gul’dan a pomalu se k vám otáčí zády. „Znič je!“
Krosus, obrovitý démon, se k vám otočí čelem a jde po vás. Bijete se hlava nehlava a pamatujete, že jste zabili i větší a hrůzostrašnější stvůry, než je tenhle. Po chvíli vás však nechá být a rozhodne se vyzkoušet, co všechno Horda vydrží. Mezitím z lávy začnou vyskakovat démoni, kteří vám jdou po krku.
„Je tvůj, Wrynne,“ zvolá Sylvanas z druhého břehu a vy vidíte, jak se k vám Krosus zase přibližuje.
„Teď už ho skolíme!“ povzbudí vás Varian. Vojáci kolem vás umírají a démon se vrací zase zpátky k Hordě. Vy už jen musíte potlačit poslední útoky démonů a po chvíli vidíte, jak se Krosus řítí do lávy.
„Cha, čím větší jsou…“ začne Varian.
„Není čas se chvástat, Wrynne. Musíme zastavit Gul’dana, než přivolá víc takových věcí!“
„Všichni! Přes propast!“ zavelí poté, co Jaina opět vytvoří ledový most. „Budu krýt vaše jednotky seshora.“
„Děkuji, Sylvanas,“ poděkuji Wrynn a vydává se i s vámi postavit se Gul’danovi. Starý ork už na vás čeká. A tváří se klidně, možná přímo vysměvačně.
„Nemáš kam utéct, Gul’dane,“ začne Wrynn. „Vzdej se a my ti umožníme rychlou smrt.“
„Utéct?“ zasměje se ork. „Máš pravdu, člověče. Před mým pánem není úniku. Pohleď na pravou moc lorda Sargerase!“ Kolem se začínají zhmotňovat démoni a zaútočí přímo na vás. Není jich tolik, ale i tak cítíte vyčerpání.
Jakmile padne poslední démon, Varian znovu promluví. „My se ti nevzdáme, Gul’dane. Všechny síly Azerothu dnes zvítězí!“
„Přestaň s ním mluvit, Wrynne!“ ozve se ze skály nad vámi hlas lady Sylvanas. „Zab ho!“
„Viděl jsem konec tvého směšného světa, Wrynne.“ Zatímco Gul’dan mluví, více a více démonů se kolem něj zhmotňuje. „Shoříte v zeleném ohni, stejně jako tisíce světů před vámi. Legie je NEKONEČNÁ.“ Další démoni zaútočí a vy je s vypětím všech sil pobijete.
„Nezáleží, kolik démonů na nás pošleš. Zabijeme tě i tak, zrůdo.“ Démoni se nepřestávají zjevovat. Od nejmenších felhoundů, přes doomguardy, pány děsu až po obrovité pit lordy.
„Už to vidíš, človíčku? Osud vašeho světa je zpečetěn. Legii nemůžete zastavit…“ A démoni se vyřítí proti vám.
 
 
Dostali jste se do bezpečí, ale váš král to štěstí neměl. Nebýt jeho, ani byste odletět nedokázali. Stormwindský přístav je přímo pod vámi a vy pohledem vyhledáte Genna Greymanea. Vidíte, že v ruce stále drží srolovaný svitek.
„Ah, ty jsi to přežil. Ani jsem nepočítal s tím, že se z těch jatek dostaneš živý a v jednom kuse. Ale ztratili jsme tam příliš mnoho dobrých mužů a žen…“ Gennova tvář se zkřiví vztekem a zatne zuby. „Ta zatracená Horda nás naservírovala Legii!“ Nakonec se donutí uklidnit. „Neopustil jsem palubu téhle lodi od chvíle, co jsme přiletěli. Musím připravit flotilu na válku. Netuším, kde budeme potřeba v nejbližší době. Ale až to nastane, budeme připraveni.“ Genn si povzdychne. „Abych pravdu řekl… uvítal bych nějaké rozptýlení. Ostatní vzdávají čest Varianovi, ale… já se nemohu podívat na jeho rakev… Nemohu se podívat do tváře jeho synovi.“ Pohlédne na vás a podává vám dopis. „Varian mi dal dopis, který napsal Anduinovi. Prosím, dones mu ho za mě. Tess a Lorna Crowley tě za ním vezmou.“
„Proč ten dopis neodnesete sám, lorde Greymane?“ zeptáte se ho.
„Viděl jsem za celý svůj život až příliš mnoho utrpení. Nepotřebuji zažít další pohřeb. Musím vykonat spravedlnost!“ Velmi dobře si vzpomínáte, že Genn byl nucen pohřbít svého syna, kterého při útoku na Gilneas City zabila Sylvanas. A chápete. Nasednete na gryfona a za doprovodu obou šlechtičen se vydáváte ke Stormwind Keep.
„Už jsem viděla mého otce zuřit,“ začne Tess, „ale nikdy ne takhle. Ta touha po pomstě ho stravuje.“
„Všichni Gilneané mají zuřivost v sobě, Tess. A tvůj otec víc než je běžné.“
„Vskutku. Občas je hodně těžké poznat, kdy ten vztek přejde a kdy se z něj znovu stane člověk,“ přitaká princezna.
„Můj otec stojí po boku krále. Forsaken neuvidí naše jednotky přicházet!“
Tess na ni pohlédne. „Obávám se, že v blízké době těch pohřbů bude ještě víc.“
„Všechno za cenu pomsty. Gilneas na ni čekal už dlouho.“ Jakmile gryfon přistane, obě se k vám obrátí bokem a Tess promluví: „Prosím, vyřiď králi Anduinovi naše kondolence.“
„Rychle, Tess!“ pobídne ji Lorna. „Za chvíli odlétáme!“
Jste v tom sami. Držíte dopis, který napsal vlastní rukou váš mrtvý král. Slova, která napsal svému synovi ve chvíli, kdy věděl, že už se nevrátí. Procházíte dlouhým koridorem kolem vojáků a truchlících členů Aliance. Na zemi i po stěnách jsou rozvěšeny fialové květiny. Jakmile vstoupíte do trůnního sálu, váš pohled padne na rakev. Je prázdná, protože z králova těla nic nezbylo. Zemřel sám, obklopen nepřáteli. Je zde Aysa Cloudsinger, Malfurion Stormrage a Tyrande Whisperwind, rada Tří kladiv, Gelbin a Velen.
„Podívejte, králi Anduine. Hrdina z Broken Shore se vrací,“ řekne Jaina, která stojí u trůnu.
„Alespoň jedny dobré zprávy v tento smutný den,“ souhlasí Anduin. „Jeho chrabrost inspirovala nás všechny i ve smrti,“ řekne Velen. „Jeho duch bude navždycky s námi.“
„Nemůžu uvěřit, je vopravdu pryč,“ přidá se Muradin tiše.
„Zemřel se ctí, aby vochránil svý lidi. Byl to vopravdovej král,“ přitaká Falstad.
 
DK
 
Obrníte se a přistoupíte k trůnu s dopisem v rukách. Anduin jej tiše převezme.
„Můj otec byl zkušený stratég a přesto byly jeho jednotky na Broken Shore rozprášeny. Jak já můžu uspět tam, kde on selhal?“
„Nejsi v tom sám, Anduine,“ uklidní ho Velen. „Stojíme po tvém boku.“
„A s návratem Illidari,“ začne Tyrande, „máme mocnou zbraň na naší straně. Udělal jsi moudré rozhodnutí, že jsi je přijal ve Stormwindu, králi Anduine.“
„Copak jste zapomněli na zradu Hordy?“ ozve se Jaina. „Je čas je dostat na kolena jako psy!“
„Bojovat dvě války najednou by bylo pošetilé,“ řekne Velen. „Ať už se děje cokoliv, potřebujeme pomoc Hordy.“
„Velen má pravdu,“ přikývne Anduin. „Musíme stát na straně lovců démonů a soustředit se na Legii. Teď není čas na-“
„Horda zradila tvého otce a nechala nás napospas smrti!“ ohradí se Jaina. „Stát na jejich straně by bylo zneuctění všeho, za co bojoval!“
„Můj lid ze všech nejlépe zná cenu stavět se démonům na rozvráceném světě,“ připomene Velen válku mezi orky a draenei na Draenoru. „Je čas se spojit, abychom ochránili to, co je nám nejdražší.“
„Souhlasím,“ přikývne Anduin a pohlédna na Jainu. „Omlouvám se, Jaino, ale pomsta musí počkat. Doufám, že už mobilizuješ Kirin Tor, jak jsme se dohodli?“
„Dalaran pomůže ochránit Východní království, ale nedovolím, aby Horda vkročila do mého města!“
„Nemůžeme se takhle roztříštit. Ne teď. Jaino prosím!“
Jaina nespokojeně zavrčí. „Zklamal jsi mě, králi Stormwindu. Ale dřív nebo později poznáš pravdu. Vy všichni!“ A s těmito slovy odejde z trůnního sálu. Všichni se vrátí k rakvi a s mladým králem zůstáváte jen vy.
„Můj otec zemřel… pohroma na Broken Shore… Jaina vysazená na pomstu… Všechno se hroutí,“ svěří se vám. Anduin konečně rozlomí pečeť a rozvine svitek. Jeho oči přejíždějí po řádcích a ještě dlouhou chvíli sedí tiše a nepromluví. Poté na vás pohlédne. „Děkuji, že jsi mi tohle přinesl. Znamená to pro mě… víc než mohu říct. Chtěl bych, aby mi to Greymane donesl osobně, ale jeho mysl se soustředí jen na pomstu,“ povzdychne si. „nemohu vinit jeho ani Jainu. Ale musíme najít lepší cestu.“ Nakonec zakroutí hlavou. „Konec řečí. Jsem rád, že jsi tady. Hrdiny jako jsi ty… budeme potřebovat.“
 

Horda

Bitva o Broken Shore je vlastně to samé, co u Aliance. Dostanete podobný dopis, akorát od Vol'jina. Přípravná fáze probíhá v Bladefist Bay a na Broken Shore se vylodíte jen kus od Aliance. Na pláži vás přivítá Vol'jin a Thrall. Stejně tak i s nimi musíte zničit tři pilíře a zabít démonického velitele. Pak se přesouváte k městu. Dole u bran vidíte Sylvanas a Bainea, kteří tu ztroskotali stejně jako Varian a Gelbin. Zabíjíte démony, zavíráte brány a osvobozujete přeživší. Stejně jako u Aliance i vy hledáte Tiriona. Přes propast, která vás od něj dělí, se dostanete díky Thrallovi a jeho kamennému mostu. Tirion je shozen do lávy a vy se musíte vypořádat s Krosusem. Celou bitvu tentokrát uvidíte z pohledu Hordy. Sylvanas se snaží ze všech sil krýt Alianci, která bojuje s jednotkami Gul'dana ale také sami musí čelit démonům, kteří jdou proti nim. Nakonec se však Sylvanas musí rozhodnout. Ochránit Hordu, která má namále, nebo zkoušet stále bránit vojáky Aliance, kteří stojí proti Gul'danovi a stejně možná prohrají?
 
 
Broken Shore skončí pořážkou obou stran. A ještě hůře. Aliance si myslí, že Horda zradila a nechala je napospas démonům. Zatímco když odplouvá Horda, nikdo si není úplně jistý, co znamenal ten záblesk ostrého zeleného světla. Připlujete zpět do Bladefist Bay, kde už na vás čeká Eitrigg.
„Dobře, že jsi přežil. Spousta vojáků neměla takové štěstí," řekne vám. „Je až s podivem, kolik našich jednotek přežilo to krveprolití na Broken Shore. Kdyby nebylo lady Sylvanas…“ na chvíli se odmlčí. „High Overlord Saurfang se po tobě ptal. Neřekl proč, ale poslal mě pro tebe. Máte se sejít před Grommash Hold v Orgrimmaru." Vydáte se tedy do města. Stále máte hořkou pachuť na jazyku, že Horda, která nikdy neutíkala z boje, musela prásknout do zaječích. V Orgrimmaru naleznete Saurfanga přímo u vchodu do Grommash Holdu.
„Vchod byl zapečetěn. Vůdci Hordy musí být ochráněni!" řekne vám Varok důvod, proč jsou dveře zavřeny.
„Vem mě dovnitř," požádáte ho.
Varok tedy svolí a vezme vás za vůdci hordy. Vol'jin sedí na svém trůnu, krvácí a hluboká rána černá. Zdá se, že troll tohle tentokrát nepřežije.
„Ah, dobře, že jsi tady," pozdraví vás Vol'jin. Má slabý hlas a sípe. „Čas se krátí." „Nech mě povolat mé léčitele, náčelníku," nabízí se Baine. „Musíme zahojit tvé rány!"
„Na to už je pozdě, Bloodhoofe," řekne mu tiše Vol'jin. „Mám jen poslední povinnost… ujistit se, že Horda zůstane silná."
„Aliance na Broken Shore ztratila svého krále," začne Lor'themar. „Její lid volá po odplatě."
„Můj kontakt v Kirin Tor mi řekl, že určití členové Velké Šestky zvažují pozvání Hordy zpět do města," připojí se se svými informacemi Aethas Sunreaver.
„To je dobré," přitaká Vol'jin. „Azeroth padne… jestli nezapečetíme tu hrobku."
„Zatracení démoni!" ozve se Gallywix. „Taková zbytečná destrukce! Není z ní žádný profit!"
„My NAJDEME způsob, jak Legii zahnat zpátky. Slibujeme, náčelníku!" zapřisáhne se Baine.
 
 
Vol'jin je mrtev. Celá Horda se sejde u jeho hranice, aby mu vzdala poctu. Jsou zde všichni vůdci Hordy v jejich čele Sylvanas rozhodnutá pomstít náčelníkovu smrt. Jste připraveni se vydat do boje proti Plamenné Legii?
 
 
Zpět na seznam questů

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 18.08.2016 19:16

Wolfman
Jako Jaina.. sakra proč? Po War Crimes se zdálo že se uklidní a teď ji hrabe. A naopak ze Sylvanas zkouší dělat světici... přijde mi to divné. Aspoň že Varian ukázal že má větší koule než celá Horda dohromady
BALLS OF STEEL!

Wolfman 18.08.2016 17:10

Jako Jaina.. sakra proč? Po War Crimes se zdálo že se uklidní a teď ji hrabe. A naopak ze Sylvanas zkouší dělat světici... přijde mi to divné. Aspoň že Varian ukázal že má větší koule než celá Horda dohromady

Wolfman 18.08.2016 17:00

Co se týče zrady na Broken Shore... jasně, Horda potřebovala ustoupit o tom žádná. Ale Aliance pokračovala v útoku v podstatě najednou koukají že podpora není... Haló Sylvanas? Co třeba houknout? Dole umírají lidé!K samotné Sylvanas... jako vůdce Hordy mě teda dostala. Sakra vždyť od Cata má na krku pěknou řádku válečných zločinů! Budovali z ní super záporáka, v záloze Koltira jako nový vůdce Forsaken... a teď tohle. Možná jsem jediný, ale vážně doufám že ji Alianční Chuck Norris urve palici.. a nebo se fakt začne snažit odčinit co provedla. Protože Sylvanas bere ohledy jen na to, co chce Sylvanas. Nezapomeňte na Southshore!

AllianceSlave 10.01.2017 14:10

Sylvanas to jasně dávala najevo. Z vlastní zkušenosti vím, že roh by na tuhle vzdálenost byl určitě slyšet, tak je to neschopnost aliance, že nedávali pozor na to, zda stále funguje krytí.

Nightlag 18.08.2016 13:10

Moc pěkně zpracováno, máme se jeětě hodně na co těšit, tohle Lore má konečně štávu od WOTLK najíždí na tu původní línii..

Esperanta 18.08.2016 12:34

Radiaw
„Je dobré vidět, že ses připravil. Nikdy nevíš, čemu se budeš muset postavit čelem. Tu máš,“ podává vám modrý prsten vsazený do zlata, „nechali jsme je vyrobit pro nejvýše postavené členy Aliance. Nechť tě ochraňuje v boji.“ Poděkujete a sundáte si prsten od Khadgara, který vás stál krev, pot a slzy. Ten prsten byl ukovnan a ocarovan nejmocnejsimi silamy draenoru a ten process trval vice nez rok. Opravdu ho nenahradi prsten o jewelcraftera ani Lorem ani v praxi... Item level je daleko mensi.
Dělám si z toho srandu. Hodně hráčů na tu quest linii nadávalo. Kolikrát k té quest linii chovají i velkou nenávist.

Radiaw 18.08.2016 12:25

„Je dobré vidět, že ses připravil. Nikdy nevíš, čemu se budeš muset postavit čelem. Tu máš,“ podává vám modrý prsten vsazený do zlata, „nechali jsme je vyrobit pro nejvýše postavené členy Aliance. Nechť tě ochraňuje v boji.“ Poděkujete a sundáte si prsten od Khadgara, který vás stál krev, pot a slzy. Ten prsten byl ukovnan a ocarovan nejmocnejsimi silamy draenoru a ten process trval vice nez rok. Opravdu ho nenahradi prsten o jewelcraftera ani Lorem ani v praxi... Item level je daleko mensi.

Zug 18.08.2016 00:17

Tiliana
Spíše mi přijde že je jen strašlivě pitomá. A to bohužel stačí.
Dřív pitomá nebyla. Ale teď už ano. Radši nechám Azeroth hořet v zelených plamenech, než přijmout Hordu zpátky do Kirin Tor.

Tiliana 17.08.2016 23:58

Zug
Neopustím neutralitu Kirin Tor!.........Ale zajmu hlavního ambasadora Hordy v Dalarnu a poštvu High elfy proti Sunreavers, ten kdo se nevzdá, bude popraven. A pak že není Dreadlord v přestrojení.
Spíše mi přijde že je jen strašlivě pitomá. A to bohužel stačí.

Zug 17.08.2016 22:05

Neopustím neutralitu Kirin Tor!.........Ale zajmu hlavního ambasadora Hordy v Dalarnu a poštvu High elfy proti Sunreavers, ten kdo se nevzdá, bude popraven. A pak že není Dreadlord v přestrojení.

Esperanta 17.08.2016 21:23

Jaina je pitomá. Vážně jo. A k Varianovi: nikdy jsem nebyla tak hrdá, že patřím k Alianci. For the Alliance!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet