Black Division dali LK v 25m HC verzi

Black Division

Black Division je známá česká guilda, působící na serveru Drak'thul, kterou asi není třeba představovat. Čekalo se, kdy se i tato guilda připojí k hrstce guild, které dali Lich Kinga ve verzi 25m HC.

Čekání opadlo, když včera cca 22 minut po půlnoci "zaspamoval" chat jejich Realm first kill! Po tomto spamu následoval spam jiný. Lidé zaspamovali TRADE kanál oprávněnými gratulacemi. My se také přidáváme a GRATULUJEME! Kill proběhl pravděpodobně s 15% buffem.

realm first kill BD

Na webu se objevilo vyjádření, že tento souboj byl velice povedený a těžký. Ve stejném duchu se vyjadřovala i guilda Paragon.

Klobouk dolů. Klobouk dolů před Blizzardem, že i přes neustále zjednodušování celé hry a zbourání základních pilířů, které dělaly WoW WoWem, se mu podařilo udělat tak skvělé, skvělé designerské veledílo, jakým Arthas v těžší verzi je. Jedná se o naprosto nekompromisní boj, kde se žádný z členů raidu neschová za výkony svých spolubojovníků a kde jakákoliv, byť sebemenší chyba vede k wipu i velmi nadějně vypadajícího pokusu.

Snad se v blízké době dočkáme i videa nebo screenu jejich killu. Čtěte jejich web a můžete se také těšit na Jakonalese blog, kde popíše cestu Icecrown Citadelou. Jakmile se dozvíme něco nového, novinka bude editována.

EDIT 17.5.2010, 12:25: Přidáno video!



Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 22:29:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 14.05.2010 13:33

jo a my alici máme po srandě pač nás je malo

DaveL 14.05.2010 13:22

óóch... úžasné!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet