Black Division porazili Ragnarose na HC

//pic/uploaded/bdragnar
Začátkem září jsme se zabývali otázkou, kdy padne Ragnaros na HC u CZ/SK guild. A necelý týden po té se stalo, že byl poražen guildou Black Division! A já bych chtěl guildě jménem redakce pogratulovat k tomuto úspěchu! Guilda skončila celkově v progressu na 91. místě. Co se týče 25m, tak tam je to 49. místo. V tom se vyplnila Prandurova slova, který počítal s tím, že se umístí do jejich klasického 50. místa. Pokud vás zajímá, kolik proběhlo na tomto bossovi wipů, tak to bylo 625! První polechtání Ragnarose guildou Black Division proběhlo 28.7. a padl tedy po více jak měsíčním progressu. Za celou tu dobu cloumaly guildou nejrůznější emoce, ale to se dá u tak vypjatého progressu čekat. Guilda se v průběhu killu potýkala s nejrůznějšími problémy.
Od prvních pokusů bylo jasné, že pro nás bude Ragnaros opět boj na pouhé čtyři healery, tentokrát jsme ale využili další dva heal druidy (Ruxx, Wiqi) jako offspec Moonkiny, protože naše dvě main sovy skončily během progressu předchozích bossů.
Tohle byla Jakonalesova slova, kterými začal popisovat příběh a starosti kolem zabití Ragnarose. Jako jedny z problémů bych mohl jmenovat správný setup a stabilita internetového připojení. Jak vidíte, nebylo to lehké. Více si můžete přečíst na stránkách Black Division (odkaz viz zdroj). Bohužel nemám k dispozici video ani screen, ale jakmile se k něčemu takovému dostanu, podělím se o to s vámi! Ještě bych chtěl poděkovat uživateli Arelens za upozornění, že BDčka už zabila Ragnarose. :)

Naposledy upravil/a Astra 14.09.2011 v 12:57:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Arelens 14.09.2011 11:35

Pokud dobře čtu tak ho zabili 2 dny po nerfu

Snake Plisken 14.09.2011 11:13

Jan Souček
Gratulace.Ale po nerfu se s killama roztrhl pytel...
Pokud vím, zabili ho ještě před nerfem.

Jan Souček 14.09.2011 11:06

Gratulace.Ale po nerfu se s killama roztrhl pytel...

Skynet 14.09.2011 10:21

Molten Core nebolo Ragnarosove domace miesto, jeho domov je Firelands, len tam ho môzes zabit.

MasterMajkl 14.09.2011 08:53

Že jim to ale trvalo. To ja zabil Ragnarose už před 5 lety.Proto nemma potřebu chodit zabijet nějakej znovu zrozenej nesmysl ještě s nožičkama v bazenu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet