Black Division porazili Ragnarose na HC

//pic/uploaded/bdragnar
Začátkem září jsme se zabývali otázkou, kdy padne Ragnaros na HC u CZ/SK guild. A necelý týden po té se stalo, že byl poražen guildou Black Division! A já bych chtěl guildě jménem redakce pogratulovat k tomuto úspěchu! Guilda skončila celkově v progressu na 91. místě. Co se týče 25m, tak tam je to 49. místo. V tom se vyplnila Prandurova slova, který počítal s tím, že se umístí do jejich klasického 50. místa. Pokud vás zajímá, kolik proběhlo na tomto bossovi wipů, tak to bylo 625! První polechtání Ragnarose guildou Black Division proběhlo 28.7. a padl tedy po více jak měsíčním progressu. Za celou tu dobu cloumaly guildou nejrůznější emoce, ale to se dá u tak vypjatého progressu čekat. Guilda se v průběhu killu potýkala s nejrůznějšími problémy.
Od prvních pokusů bylo jasné, že pro nás bude Ragnaros opět boj na pouhé čtyři healery, tentokrát jsme ale využili další dva heal druidy (Ruxx, Wiqi) jako offspec Moonkiny, protože naše dvě main sovy skončily během progressu předchozích bossů.
Tohle byla Jakonalesova slova, kterými začal popisovat příběh a starosti kolem zabití Ragnarose. Jako jedny z problémů bych mohl jmenovat správný setup a stabilita internetového připojení. Jak vidíte, nebylo to lehké. Více si můžete přečíst na stránkách Black Division (odkaz viz zdroj). Bohužel nemám k dispozici video ani screen, ale jakmile se k něčemu takovému dostanu, podělím se o to s vámi! Ještě bych chtěl poděkovat uživateli Arelens za upozornění, že BDčka už zabila Ragnarose. :)

Naposledy upravil/a Astra 14.09.2011 v 12:57:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Honza4545 14.09.2011 21:00

MasterMajkl
Aha aha aha. :-)Nic o mě nevíš komiku.No a jestli to bereš takhle tak to za čas budem zabijet Deathwinga nebo Lich kinga znova a znova. Ozivovat je muzou do nekonecna. Neco jako Fredda Krugera Hehe honzo ty jsi komik vis o tom ? Ne že by jsi chtěl teda.
Ja že jsem komik ? A v čem ti to teda přijde směšné u to co sem napsal ?No dobře je fakt že sem se unáhlil k tomu komentáři navíc ještě upřesnim nemyslel sem těžký jakože by to byl nějaký opravdu velmi těžký dung ale myslel sem celková obtížnost toho raidu kromě toho si napsal že Ragnarose nechodíš takže z toho sem usoudil že si Firelans nebyl.A pak že o tobě nic nevim.

Riko 14.09.2011 18:15

Ragnaros byl opravdu zabit po nerfu. No ale stejne GZ.

Anstriber 14.09.2011 18:11

Andros
Ty bys řekl že ragnaros na hc je mnohem těžší než na classic? Chytrý chlapec
Nějaký problem pankači? určitě je mnohem těžší

MasterMajkl 14.09.2011 17:58

Honza4545
Nesmysl ? Jedinný nesmysl co tu vidim je tvůj komentář.Proč tu píšeš vůbec něco takového když si ani Firelands nebyl ? Nemůžeš vědět jak je to těžký raid.Dnešní ragnaros je něco jinného než ten před 5ti lety jestli si myslíš že jsi lepší než BD jen kvůli tomu že si ho zabil na vannile tak to prd. JAk už tu někdo psal nemůžeš srovnávat MC s Firelands.Píšeš o něčem co si ani nebyl takže radši nepiš.
Aha aha aha. :-)Nic o mě nevíš komiku.No a jestli to bereš takhle tak to za čas budem zabijet Deathwinga nebo Lich kinga znova a znova. Ozivovat je muzou do nekonecna. Neco jako Fredda Krugera Hehe honzo ty jsi komik vis o tom ? Ne že by jsi chtěl teda.

Honza4545 14.09.2011 16:48

MasterMajkl
Proto nemma potřebu chodit zabijet nějakej znovu zrozenej nesmysl ještě s nožičkama v bazenu.
Nesmysl ? Jedinný nesmysl co tu vidim je tvůj komentář.
MasterMajkl
Že jim to ale trvalo. To ja zabil Ragnarose už před 5 lety.
Proč tu píšeš vůbec něco takového když si ani Firelands nebyl ? Nemůžeš vědět jak je to těžký raid.Dnešní ragnaros je něco jinného než ten před 5ti lety jestli si myslíš že jsi lepší než BD jen kvůli tomu že si ho zabil na vannile tak to prd. JAk už tu někdo psal nemůžeš srovnávat MC s Firelands.Píšeš o něčem co si ani nebyl takže radši nepiš.

Andros 14.09.2011 14:19

Ty bys řekl že ragnaros na hc je mnohem těžší než na classic? Chytrý chlapec

Anstriber 14.09.2011 14:11

MasterMajkl
Že jim to ale trvalo. To ja zabil Ragnarose už před 5 lety.Proto nemma potřebu chodit zabijet nějakej znovu zrozenej nesmysl ještě s nožičkama v bazenu.
super a to se máme posrat hele nemužeš tu stovnat firelands s molten core řekl by že ragnaros na hc je mnohem težši než na classis tak stfu lmao

Čaňa 14.09.2011 13:12

pokud vim tak nerf byl 7.9. a dali ho v 8.9.

cerberos 14.09.2011 12:55

chtěl bych poprosit všech kteří mají raidovní guildu,jak víte bude v příštím patchi možnost do raidu přibrat člena z jiného serveru,moc bych Vás prosil je li to možné nezapomente na mně v aggramaru vlastním guildu bez členů dostal jsem ji po kamarádovi,který odešel na jiný server,bohužel má finančí situace nedovolí abych se i já odstěhoval na jiný server s početnou československou populací,chtěl bych konečně získat pro svého mága leg.staffku,a z těch pět let hraní wow něco mám,je to můj sen a wowko miluji,pokud je to možné nezapomente na mně,předem děkuji,v aggramaru totiž na straně hordy není ani jeden Čechoslovák Cerberos-Aggramar horde undead mage,hraji každý den a bez lagů! a pokud je lag,tak ne moji vinou...děkuji

jurman 14.09.2011 11:53

Jo ragnaros padl dva dny po nerfu. Ale kdyby neprisel nerf tak by do 1-2 tydnu stejne padl. Jedine co ten nerf prinesl je brutalni zlehceni prvnich fazi kdy lidi nestihali na dva meteory.Ted uz to nei problem i pro prumerne dps.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet