Blizzard at GamesCom 2013 videa

//pic/gamescom2013/BGamescom
Zatímco si prohlížíte obrázky z naší výpravy na největším herním veletrhu v Evropě, který se koná každoročně v Německém Kolíně nad Rýnem, čekáte na články z našich zážitků, můžete se podívat na pár videí z letošního GamesComu. Na portálu YouTube jsem narazil na některá zajímavé videa. První zaznamenává stavění stánku... no on to nebyl stánek, ale spíše půlka haly, kterou si pro sebe zabral Activision Blizzard. Na dalším videu můžete obdivovat kostýmy z Blizzard Costume Contest, kde uvidíte kostýmy jak z World of Warcraft, tak i ze StarCraftu a Diabla. Druhé video má 3 části, takže na konci videa nezapomeňte překliknout na další část. A nakonec krátké video z World of Warcraft Dance Contestu.
Na výherce Blizzard Costume Contestu se můžete podívat ve speciálním článku od Blizzardu zde. Mohu snad jen prozradit, že první a třetí místo vyhráli lidé s kostýmem z Diabla a na druhém místě se umístila slečna s kostýmem z WoWka. Tato priestka zachránila naši pomyslnou čest. Výherce z World of Warcraft Dance Contestu můžete shlédnout v tomto článku. Snad to zatím stačí. Jak již psal Hanzík, můžete se těšit na interview s vývojáři z Blizzardu, podcast, naše dojmy atd. Proto sledujte náš web, ať o nic nepřijdete!

Naposledy upravil/a Astra 27.08.2013 v 21:31:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darklifer 28.08.2013 11:29

Proč mě nepřekvapuje, že troll dance si vybral asiat?

Snake Plisken 28.08.2013 09:29

Kubajz007
Jak ještě dlouho bude ten Blizzard at GamesCom ???Furt tu čekám jestli bude nebo nebude oznámení nového wow kde budou konečně Rasa Nágovú a ono ni
Neboj, zanedlouho bude BlizzCon. Na GamesComu oznámili nový datadisk do Diabla 3, tak si taky musí něco schovat na svůj BlizzCon.

Kubajz007 28.08.2013 09:27

Jak ještě dlouho bude ten Blizzard at GamesCom ???Furt tu čekám jestli bude nebo nebude oznámení nového wow kde budou konečně Rasa Nágovú a ono ni

Knoork 28.08.2013 07:27

V kostýmech byl pro mne nej ten lock měl to úžasně udělaný akorád jsem tam čekal Taurena třeba DK a nic

milanko 27.08.2013 19:32

Pripomenulo mi ako tá žena tancovala zuzlinku

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet