Blizzard Music Store

http://forum.wowfan.cz/obrazky/Javorovej/bms
Máte rádi soundtracky her z dílny Blizzardu? Potom možná uvítáte novinku, kterou si pro nás Blizzard připravil. Na jejich nové stránce najdete několik hudebních alb k jednotlivým hrám jako je Diablo, Starcraft, Warcraft a World of Warcraft - Blizzard Music Store. Zde možná končí veškeré nadšení, protože celá tato stránka má vadu na kráse. Ne, není chyba v přehrávání soundtracků a ani nemusíte u toho zpívat karaoke. Chybka je v tom, že veškeré stažení je zpoplatněno. Jak víme, slovo "poplatky" k Blizzardu patří stejně jako jeho "Soon". Malou náplastí je fakt, že si všechny soundtracky můžete alespoň poslechnout v 30 vteřinové ukázce. Určitou velkou výhodou však je, že stahovat můžete nejen celá alba za 8,99 € ale i jednotlivé soundtracky (0.99€), pokud se vám celé album nezalíbí. Díky tomu se na fóru hráčská základna rozdělila na tři tábory. První, kterým poplatky nevadí (či mají zazobané rodiče či zaměstnavatele) a vesele už sosají všechna naservírovaná alba. Druzí, kteří úplně nechápou počin Blizzu. Proč mají platit za něco, co už je ve hře, za kterou už jednou pevně zaplatili a měsíčně posílají další prachy. No a těm třetím je to úplně šumák. Jedno se musí ale nechat. Soundtracky jsou parádní a všem známé. Já sám mám ve WoWku macro se scriptem, kdy si přehraju soundtrack z Grizzly Hills a místo pochmurného songu Duskwoodu mi hraje optimističtější houslové sólo. U každého alba je i několik dodatků a sem tam pláclé foto.
Co vy - do jakého hráčského tábora patříte?


Naposledy upravil/a Wrent 12.09.2011 v 23:03:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Andros 14.09.2011 11:54

J sry, byl to trochu nemístný komentář

Wrent 14.09.2011 11:52

šluknov nám tu z toho prosím nedělejte. To už se radši budu hádat o tom předchozím flamu, než tu řešit nějaké věci zavánějící neonacismem.

Andros 14.09.2011 11:48

Tak my Češi a Slováci to nechápem, protože když se totiž podíváme na naše nepřizpůsobivé občany, tak si myslíme, že je normální chtít něco zadarmo.

Jan Souček 14.09.2011 11:34

Pokud jsi četl ToS u WoW, tak víš, že ani počáteční koupí ani měsíčníma poplatkama nic nekupuješ. Pronajímáš si službu. Něco jako kdyby sis koupil permanentku do kina. Blizzard nemá sebemenší důvod, proč by to měl dávat zdarma. Tak to v kapitalistickym světě nefunguje. A zdá se, že zaprděný Česko(slovensko) je jediný, kde to lidi nechápou a furt by po někom chtěli něco zadarmo, protože na to přeci MAJÍ PRÁVO a ONI si už vydělalli dost.

Andros 14.09.2011 11:29

Jestli tomu filmu neplatíš měsíční poplatky tak je to opravdu směšný chtít soundtrack zdarma.

Jan Souček 14.09.2011 11:27

Takovej flame jsem neviděl Za chvíli to tu bude vypadat jak na Novinkách v diskuzi...Zamyslete se nad tim, jak tu nadáváte na nenažranej Blizzard, že si dovolil vydat a zpoplatnit svoje produkty. Jste k smíchu //EDIT: Tak jsem si pročetl ještě zbylý komentáře a nestačim se divit Co to je za argument, že už jste za WoW zaplatili, tak by vám měl Blizzard dát soundtrack zdarma? Můžu se zeptat, jestli když jdete do kina na film, jestli u pokladny požadujete soundtrack k filmu? Nebo chodíte do Bontonlandu s účtenkou od Blu-Raye, ať vám k tomu filmu koukaj dát zdarma i soundtrack?

Archmagex 14.09.2011 09:16

Nevim co resite ... blizzard je firma a co je udel firmy? ano ,vydelavat penizky , jelikoz ty sountracky jsou z dilny blizzardu ma to to plne pravo to zpoplatnit. me to je uprime sumak ,kdo chce podporit blizzard nebo chce mit dobry pocit z toho , ze to ma legalne proc nekoupit? kdo si to bud nemuze dovolit a nebo za to nechce vyhazovat penize stahne si to nekde na torrentu , problem solved.k tomu kopirovani z mmo ... sleduju tento web a mmo-cham uz neco pres rok , nikdy jsem nevidel nic zkopirovane z mmo champion ... tyto informace se ziskavaji bud z wow-europe a nebo z blue trackeru , kolikrat kdyz clovek cte blue trackery dozvi se urcite zmeny/plany ohodne drive nez z mmo(mmo ty blue jen zkopiruje) , znam z vlastni zkusenosti

Javorovej 14.09.2011 09:02

Za boha jsem nemohl na posledních cca 20, stránkách najít nic z MMO. Všechno battle.net, joystick, wowhead, ign atp.

Ellendway 14.09.2011 06:58

Suriencz
text
Stále čekám na ty články. Nebo jsi tak ubohý, že si vymýšlíš?

Wrent 14.09.2011 00:56

Modré komentáře má nyní jen autor daného článku.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet