Blizzard posílá hráčům-veteránům dárek

http://media.wowfan.cz/uploaded/bluepostadfdsfsdfsd
Vypadá to, že Blizzard plánuje poslat hráčům, kteří byli ve hře od samotného počátku, nějaký fyzický dárek. Několik amerických hráčů totiž dostalo email, že můžou zítra očekávat balíček od Blizzardu. K události dokonce na stránkách Blizzardu existoval krátký vysvětlující článek, který byl ale téměř ihned po publikování stažen. Podle všeho by ale hráči, kteří si vytvořili účet do 60 dnů po spuštění World of Warcraft měli dostat nějaký dárek. V tuto chvíli sice není nic oficálně potvrzené, ale zprávy, které dostali zmínění hráči a stažený článek mluví poměrně jasně. K evropským hráčům by dárek měl dorazit asi s měsíčním zpožděním. Jak vypadal původní stažený článek?
Blizzard zdroj

Dárek k desátému výročí

Abych poděkovali za projevenou loajalitu k World of Warcraft, chceme hráčům, kteří s námi byli od samého počátku, poslat dárek. Hráči, kterých se to týká, by měli dostat email na svou Battle.net emailovou adresu. Pokud jste tuto zprávu nedostali, pak se odměna vašeho účtu netýká. Tyto dárky budou poslány na fyzické adresy těchto účtů. Abyste mohli tento dárek dostat, musíte mít account, který se zaregistroval do 60 dnů po spuštění World of Warcraft v Americe nebo v Evropě. Američtí hráči, kterých se to týká, již měli obdržet sledovací informace k této zásilce. Evropští hráči tyto informace dostanou v průběhu následujícího měsíce. Pokud není doručovací adresa správná, musíte se na nás obrátit s novou adresou.

Kdy jste si založili svůj account vy? Dostali jste nějakou podobnou zprávu na svůj email? Aktualizace! Prvním americkým veteránům již dárek dorazil a vy tak můžete vidět krásnou sošku a podstavec, na kterém stojí!
veteran gift veteran gift base


Naposledy upravil/a Wrent 16.01.2015 v 19:58:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

18.01.2015 12:17

podminky: Criteria required to receive the gift:Started playing WoW within 60 days of the game launch in your regionA continuous subscription for all 10 years, from launch to the Anniversary

MrPendou 17.01.2015 10:23

Dost dobré

Rreezznniikk 16.01.2015 20:53

Na zabanovaný účty to asi neposílaj co :-D

Vanguardy.5782 16.01.2015 18:21

Přijde mi to celkem hloupe od Blizzu. Kdyz si vezmu ze ti co dali za diablo, placnu 2K Kc a dostali zdrama Battlechestu a MoP(za ktere jsme my dali celkem dost penez a to nemluvim o mesicnich poplatkach) tak si myslim ze darek by mel dostat kazdy hrac co to hraje aspon pul roku. Nebo proc nedostat Diablo jako darek ze ?

Bartyx 16.01.2015 11:14

Mě to uteklo asi o měsíc. Škoda.

bulljoker 16.01.2015 10:56

Jikonekt
No ja hral od prvniho dne, vlastne uz od open bety... ale po cca dvou letech sem puvodni ACC prodal a vratil se k tomu az po dalsich dovu letech s novym ACC tentokrate za hordu :_) By mne docela zajimalo, co za darek ti hraci dostanou.
a proto se acc nikdy neprodává, protože wow nikdy nepřestaneš hrát uplně navíc si porušil pravidla ^^

torchmister 16.01.2015 09:32

tak mam acc od uplne prveho dna. email som zatial neobdrzal. aj ked europsky hraci ho dostanu neskor ako vzdy vsetko od blizzu. dufam ze nebude prbolem ak clovek nebol moc aktivny, pretoze si neviem predstavit niekoho co to napr hral celych 10 rokov tomu by som asi ako darcek zrusil acc

Jikonekt 16.01.2015 08:44

No ja hral od prvniho dne, vlastne uz od open bety... ale po cca dvou letech sem puvodni ACC prodal a vratil se k tomu az po dalsich dovu letech s novym ACC tentokrate za hordu :_) By mne docela zajimalo, co za darek ti hraci dostanou.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet