Blizzard představuje Legion Companion aplikaci!

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news14
Čas stále plyne a vedle cinematiců, příběhu a contentu, Legion toho stále hodně nabízí. S blížícím se patchem 7.1, který mimojiné přivedl zpět Karazhan, nyní i v podobě dungeonu, si možná říkáte, že Blizzard už vás ničím nemůže překvapit. Omyl! Blizzard tentokrát udělal veliký krok dopředu a představil nám Legion Companion aplikaci pro naše malá zařízení.

O co jde?

Tato aplikace vám umožní spravovat Order Hall vašich postav a sledovat, jaké World Questy jsou momentálně aktivní. Blizzard také zveřejnil video, které popisuje funkce této aplikace a její používání. My neváhali a video pro vás přeložili! Pokud se vám nezobrazují titulky, lze je zapnout v pravém dolním menu přímo ve videu, hned vedle tlačítka "Nastavení". Aplikace bude dostupná ke stažení v úterý, 6. září. Pro ty z vás, kteří jste ve světě World of Warcraft noví a angličtina spolu s wowkařskými výrazy vám nic neříká, jsme tyto výrazy uvedli ve slovníku pod videem. Ačkoliv jsou některé z nich ve videu přeložené, uvádíme je v originálním znění pro lepší orientaci ve hře.

Slovník

Quest - zkrátka obyčejný úkol, kde splníte požadavky a dostanete odměnu. Reward - odměna, kterou obdržíte za úspěšné splnění úkolu / mise. Level - úroveň. Order Hall - společná základna operací pro vaše povolání v Legion, více informací zde. World Quest - nový druh questů v Legion, více informací zde. Quest Content - v případě videa výše myšleno jako "nová funkce ve hře, co se týče questů". Upgrade - vylepšení. Equipment - vybavení. Champions - šampióni, první ze dvou druhů následovníků ve vaší Order Hall, získáváte je za plnění questů v rámci kampaně vaší Order Hall. Troops - vojsko, druhý druh následovníků, vytváříte je u příslušného NPC ve vaší Order Hall za menší obnos Order Hall Resources. Broken Isles - nový kontinent přidaný v Legion.


Naposledy upravil/a Esperanta 04.09.2016 v 16:43:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Tiliana 06.09.2016 18:49

Je úterý večer a ke stažení na google play stále není.

mato6666663 05.09.2016 17:20

tkrejc
Nevíte maj to v plánu i pro WP10?
WP je celkom ok telefonny OS, ale kvoli nedostatku applikacii (snap, wow armory,...) som presiel na android. vela ludi si pytalo napr. wow armory pre WP uz nejaky cas, ale nejako to tam stale nie je k dispozicii

tkrejc 05.09.2016 12:41

Nevíte maj to v plánu i pro WP10?

Tiliana 04.09.2016 23:15

Je to moc hezké jen doufám že to všechno bude fungovat správně. A přibudou další.

Ellendway 04.09.2016 21:59

Ty jo, konečně! V toto jsem opravdu doufal při Garrisonech nebo Pet Battles. Snad to bude Blizzard rozvíjet a bude dostupných více a více funkcí!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet