Blizzard ruší Battle Chest

  battle chest    subscription    battle for azeroth   

Uvažujete, že se spolu se spuštěním nového datadisku vrátíte do WoW nebo ho dokonce poprvé začnete hrát? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Blizzard totiž značně zjednodušil podmínky, co všechno musíte zakoupit, abyste mohli začít objevovat svět Azerothu.

 

Dříve jste si kromě pořízení subscription (předplatného) museli zakoupit také tzv. Battle Chest – ta obsahovala základní WoW a spolu s ním všechny datadisky kromě toho nejnovějšího. Tomu je ale teď konec. Spolu s Battle for Azeroth pre-patchem byla podmínka koupení Battle Chest zrušena. A jediné, co nyní musíte udělat, abyste si mohli zahrát WoW Legion, je opatřit si předplatné. Můžete tak učinit například zde. Předplatné si můžete pořídit buď na měsíc, nebo také na tři měsíce či šest měsíců dopředu.

Všem stávajícím WoW subscriberům se kromě toho automaticky upgradeoval jejich účet na Legion.

 

Pro hraní Battle for Azeroth si samozřejmě musíte nový datadisk zakoupit. Battle for Azeroth vychází 14. srpna.

 

Recruit a Friend

 

Kromě zrušení Battle Chest došlo i ke změnám systému Recruit a Friend.

Blizzard zdroj

 

Ve vašem in-game Friend Listu použijte tlačítko Recruit a Friend. Tím jim zašlete email s pozvánkou. Jakmile ji přijmou a vytvoří si účet, vaše účty se propojí, abyste svého recruita mohli nalézt ve hře.

 

Nové

Pokud si váš přítel zaplatí 2 měsíce game time, dostanete 1 měsíc game time ZDARMA!

 

Pokud si váš přítel zaplatí 3 měsíce game time, dostanete na výběr z EPICKÝCH in-game mountů a speciálních petů.

Staré

Pokud si váš přítel koupí kompletní verzi World of Warcraft a zaplatí si měsíční předplatné, dostanete 30 dní game time zdarma.

 

Pokud si váš přítel zaplatí 2 měsíce game time, dostanete na výběr z EPICKÝCH in-game mountů a speciálních petů.

 

Co říkáte na zrušení Battle Chest a na změny v Recruit a Friend?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 31.05.2023 07:24

<a href=http://cialiss.hair>discreet cialis meds</a> Lineage tracing of Myf6 expression

petrnovak1337 20.11.2018 11:19

Jsem uplná začátečník s WOW. Pokud si zaplatím předplatné a až v budoucnu se rozhodnu pro DLCčko BfA .. budu pokracovat se stejným levelem ? nebo budu muset levelit od začátku ?

Tecu 21.07.2018 19:19

Ahoj, vedel by mi niekto povedať či recruit a friend system funguje aj pre Slovensko ?

Bellatrix 22.07.2018 00:14

Měla jsem za to, že ano, ale pro jistotu jsem googlila a nemůžu se jasného potvrzení dopátrat. Ale prostě to zkus a uvidíš. Buď tam tu možnost mít budeš, nebo ne.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Tecu 31.07.2018 18:17

@Bellatrix
Ahoj, ďakujem za snahu o pomoc :-). Skusil som to teda (pokus za 35 eur, kedže sa mi jednalo o mount reward ) a môžem to teda potvrdiť, regruit system funguje aj pre SR predpokladám že tým aj pre ČR - aj s mount rewardom :-).

Celiox 19.07.2018 12:47

Trošku od tématu ale nepřipadá Vám ten prepatch strašná nuda a nic moc navíc? Mám opravdový strach, že se to přenese i do datadisku a budeme se nudit jako na draenoru. Už jen přidání allied races, jenž jsou jen kopie opačné frakce. No nezlobte se ale pomalu se děsím co příjde.

Martins911 19.07.2018 12:53

Tak prepatch byl vždy období nudy ale počkej si od 24 to už budou nové q teď jde pouze o stabilitu

Lockdaar 19.07.2018 14:41

Však taky zatím ten pre-patch event ještě nezačal, ten bude asi až příští týden, teď jen nahodily samotný prepatch. Jinak bych se nebál toho, že by se opakovala situace z WoD, z toho se jistě už poučili. A fůru dalších věcí budou dodávat předpokládám průběžně v BfA stejně jako to dělali doteď v Legionu.

barrny 19.07.2018 11:58

Pro všechny co maj krátké vedení, nic ve smyslu, že hra je mrtvá a jiz ji nikdo nehraje, jsem nepsal, pouze jsem podotkl, že hráčů je čím dál méně a to je neoddiskutovatelny fakt viz. Spojování serverů, viz neukazovani předplatitelů atd. Tak než zde začnete své pubertální vylevy, raději si přečtěte příspěvek 3x že hromovapest.

Lockdaar 19.07.2018 15:27

Tak to spojení serverů bylo taky hlavně kvůli těm low level zónám, který byly i na serverech s Full populací prostě prázdný, nebylo to spojený jenom hlavně z toho důvodu, že ztratily nějaký počet předplatitelů. Co se týče toho skrytí čísel předplatitelů, tak v tý době, kdy to ještě dělaly, tak byly snad jediní, kdo čísla předplatitelů pravidelně zveřejňoval, nevšiml jsem si, že by to tenkrát dělal i někdo další u ostatních titulů. To, že se rozhodly je dál už nezveřejňovat, má nejspíš zas několik důvodů ať už to jsou ty stále omílaní ubývající předplatitelé, marketingový krok nebo zkrátka to, že už jim zveřejňování čísel přišlo nepodstatný - však kdo si taky vybírá hru jenom hlavně podle toho, kolik to hraje lidí než podle toho, jestli je ta hra vůbec baví? Ta hra je venku skoro 14 let, po celou dobu má subscription a hraje to stále několik milionů lidí - tak i kdyby jich bylo třeba 2 nebo 4 miliony, tak je to v tomhle případě stále úctyhodný číslo, když vezmeme v potaz, že některý ostatní mmorpg tituly takovýhle čísla třeba nikdy neměli a ani mít nebudou.
Neříkám, že ty čísla předplatitelů nemají na tomhle všem, co jsi vyjmenoval, podíl ale přijde mi zkrátka nelogický a dětinský to házet všechno jenom na tenhle jeden jedinej důvod...

Martins911 19.07.2018 17:51

Mimochodem ty crossrealmy začaly ve wotlk kdy bylo wow naprosto top co se týče předplatitelů

Martins911 19.07.2018 10:34

No hromada postů tím ubyde na fórech od nováčků nevím proč už to neudělali dříve

barrny 18.07.2018 15:52

Soudruzi z blizzardu již zjistili, že jim ty staré, předražené pecky nikdo nekupuje, tak prej stačí legion,... tomu říkám pokrok... je vidět že předplatitelů neustále ubývá a ubývá... A bude hůře

Bellatrix 18.07.2018 17:00

Legion si nemusíš kupovat. Až BfA.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lockdaar 18.07.2018 17:40

Nebo je to jednoduše z marketingovýho hlediska lepší a víc lákavý koupit si jen aktuální datadisk a hrát zejména pro nový lidi (nehledě na to, že těch datadisků už je tolik, že to některý nový hráče může mást - teď stačí jednoduše koupit 1 a hrát + samozřejmě subscription), na neustálé slepě dokola omílané ubývání hráčů bych to všechno nesváděl - hráčů je ve hře pořád mraky...

ItheSlave 18.07.2018 22:07

O ztrátě předplatitelů a o tom, že bude hůř mi říkal jeden můj kamarád ..... 8let nazpět

Lockdaar 18.07.2018 22:48

@ItheSlave podobným výrokům se už většinou vysmívám... lidi tohle říkají a omílají furt každý datadisk snad už přes dekádu a furt má tahle "umírající a za chvíli zcela mrtvá" hra v některých případech i několikanásobně větší počet hráčů než ostatní tituly...

Hromovapest 19.07.2018 00:52

Copak maminka ti nechce koupit nový datadisk a platit měsíční hraní ?
S těma vašema hláškama...ubejvají hráči. To už tu je od Cataclysma datadisku.
A kolik miliónů pořád wowko hraje a bude hrát. barrny ty jsi marný

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet