Předobjednejte si krabicovou edici Battle for Azeroth

  battle for azeroth    preorder    nové rasy   

Ačkoli preorder digitální verze Battle for Azeroth již dávno běží, někteří z vás čekají na to, až si budou moci pořídit krabicovou edici nového datadisku. Nuže, dočkali jste se. Vaše frakce na vás již netrpělivě čeká.

 

Pokud si nyní pořídíte Standard Edition krabici, budete si moci upgradeovat váš účet  na Battle for Azeroth, díky čemuž získáte boost na level 110. Zároveň se vám zpřístupní nové hratelné rasy – Void elfové a Lightforged draeneiové pro Alianci a Nightborne a Highmountain taureni pro Hordu. Bližší informace o všech požadavcích na hraní nových ras naleznete v tomto článku.

(Dark Iron trpaslíci, Zandalari trollové a Mag'har orkové se zpřístupní až po vydání Battle for Azeroth. Datadisk by měl rovněž přinést i další, dosud nezveřejněné nové rasy.)

 

Tuto krabicovou verzi si můžete objednat pouze v době před vydáním datadisku, což bude nejpozději 21. září 2018. Krabice neobsahuje fyzický disk, nýbrž digitální kód, který zadáte ve svém Battle.net účtu. Aplikace provede update vašeho účtu na nový datadisk a vy dostanete přístup k boostu a novým rasám. A jakmile datadisk vyjde, budete se moci okamžitě ponořit do jeho obsahu.

 

Pokud si chcete raději pořídit digitální verzi, pak tak můžete učinit zde. Na výběr máte mezi Standard Edition a Digital Deluxe Edition.

 

PŘEDOBJEDNÁNÍ KRABICOVÉ EDICE BATTLE FOR AZEROTH

Krabicovou verzi si můžete objednat z obchodů v České republice i na Slovensku:

 

Česká republika

 

Slovensko

 

Kompletní seznam obchodů, které poskytují předobjednávky Battle for Azeroth, najdete pod odkazem níže.

 

Většina z vás ale asi spíše čeká na Collector's Edition – ohledně té ale bohužel žádné nové informace nejsou. Jakmile se objeví, budeme vás samozřejmě informovat.

 

Tak co, jdete do toho? A položíte život za Hordu, nebo se budete bít za Alianci? :)


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

hitteeDus 07.06.2023 14:58

But taking him now is like offending Prosis, If this swordsman comes to the door, it is really hard to say whether his father can win the battle, Although the tip of the afd there any drugs that lower blood pressure sword was still an inch away from his skin, a small piece furosemide metabolic alkalosis of aquamarine was condensed on his throat by the starry sky fighting qi that was continuously shot out <a href=https://viagr.mom>effect of viagra</a> The purpose of this study was to evaluate whether the actions of clinically used estrogens on human aortic SMC biology are mediated by estrogen receptors

12.03.2018 16:09

Koukam ze Rift uz ma udelany classic servry taky dokonce s mesicnima poplatkama:-) http://steamcommunity.com/games/rift/announcements/detail/1672396103792612830

Esperanta 10.03.2018 11:31

Kdybych tak moc nechtěla sběratelku, tak už dávno udělám digital preorder kvůli allied rasám. Ale bohužel, budu si muset počkat.

Suddenly 10.03.2018 12:08

je divné, že nebola ešte žiadna ohlásená...aj keď myslíš, že sa oplatí čakať, predsa len tie Blizz kolektorky nie sú nič extra posledné roky...ja som nespravil dig. pre-oder len preto, že nemám doma book stále svoj.

10.03.2018 04:20

Ja si pockam na soutez, minulej mesic sem vyhral sberatelskou edici legie :-)

LordWidmont 09.03.2018 22:21

Žádně pre-order dárečky ? Třeba hrníček ? :/

orcsus 09.03.2018 16:29

Jde sehnat jen krabice bez kódu?

Bellatrix 09.03.2018 17:11

Existuje tenhle web - http://www.lenkrabice.sk/ - kde prodávají jenom krabice, ale určitě bude ještě nějakou dobu trvat, než se tam objeví i BfA. Takže zatím máš šanci leda poptávat se různě po internetu, jestli by ti někdo neprodal krabici.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet