Blizzard se rozpovídal o Titanu

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news9
// Jedná se o aprílovou novinku. Většina věcí není pravdivá. // Navštivte také projekt Titanfan.cz, který se Titanu věnuje! To, že Blizzard každý rok experimentuje s novými datadisky u svých her, pozorujeme delší dobu. Podívejte se třeba na přicházející Mists of Pandaria nebo na datadisk ke StarCraft II, kde bude zahrnuta i fyzika modelů. Před pár dny se nám podařilo kontaktovat hlavního vývojáře nového projektu Blizzardu - hry Titan. Hra je nějakou dobu již ve vývoji a my jsme si mohli přes telefon popovídat s Robem Pardem. Dle jeho slov si na celou hru budeme muset ještě počkat, protože se stále čeká, až budou oznámeny nové generace konzolí - Orbis (krycí jméno Playstation 4) a Xbox 720. Rob se nechal slyšet, že momentálně experimentují s hratelnou verzí, která podporuje Kinect a to jak pro Xbox 360, tak počítače. Blizzard chce také počkat na pohybové ovládání, které chce přinést Sony, protože se stávajícím Playstation Move není Blizzard spokojen. Bližší informace o pokračování hry se objeví v době, kdy budou obě firmy na E3 představovat své nové konzole.
Rob dále mluvil o Facebooku a o Google Plus, na kterém je polovina firmy naprosto závislá a je prý potřeba zavést nové věci i do her. Tento krok je viditelný i v Mists of Pandaria, kde bude mít možnost hráč pěstovat rostliny a zvířata na své farmě. Když jsme se Roba ptali, zda to má spojitost, smál se a odpověděl, že je to experiment. Chtějí vědět, kolik času budou hráči trávit farmařením a poté se rozhodnou, zda propojí hru s Facebookem a Google Plus.
Facebook Game Plná velikost obrázku
Nejzajímavější novinkou je nový systém placení, o kterém se Rob docela rozpovídal. Jedná se o model Free to Pay. Hráč nebude nucen koupit si Blu-Ray nosič, protože hra bude volně stažitelná (včetně oficiálního emulátoru). V prodeji budou pouze sběratelské edice, které budou obsahovat určité bonusy, ale o těch Rob mlčel. Abychom se vrátili k celému modelu F2P. Hráč se při registraci rozhodne, zda bude za hru platit měsíční poplatky nebo ne. Blizzardu se tento krok zamlouvá a doufá, že najde místo i u dalších her jiných firem. Rob dále pokračoval argumentací, že nechce, aby byl hráč ve hře omezován a máme si představit situaci, kterou nám přiblížil na World of Warcraftu. V raidu budeme mít dva tanky - jeden platící, druhý ne. Jeden z nich bude mít možnost používat kouzla typu Taunt nebo Thunder Clap. Neplatící hráč bude mít přístupná kouzla Last Stand nebo Shield Wall. Bude tedy hodně záležet na tom, jaké hráče vezmete do raidů. Tato věc vychází z neustálého breku hráčů, jak je World of Warcraft jednoduchý. Další zajímavostí, kterou nám Rob prozradil, je přesun Roberta Bowlinga z Infinity Ward do Blizzardu, kde zaujme pozici Community Managera a Creative Strategist, kterou měl už při vývoji Call of Duty. Tento krok je velice nečekaný, protože Robert chtěl odejít od gigantů, jako je studio Activision. Dle jeho slov bránilo studio rozvíjení osobnosti.
http://media.wowfan.cz/april/2012/Robert_Bowling


Naposledy upravil/a Ellendway 06.01.2013 v 02:02:56.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 03.04.2012 14:03

eXt
proc to uz nesmazete ?
Proč bychom to dělali?

eXt 03.04.2012 13:16

proc to uz nesmazete ?

Nokato 02.04.2012 22:23

Výborný článek. Když jsem to četl poprvé, tak jsem si říkal To si Blizz dělá kozy, ne?. Pak jsem kouknul na datum a bylo jasno. :-D Chválím autora!!

Draculla 02.04.2012 19:08

http://sk.twitch.tv/affinitii_yapi_bl - exploit nových zon ingame na bete ... Kun-Lai Summit a dalsie !!!

zajic 02.04.2012 17:05

nedokazu si predstavit* (kurva uz ani psat neumim )

zajic 02.04.2012 17:04

endopazu si predtavit raidovat kinectem

Capinek 02.04.2012 07:28

Ty jo na tom hrát huntera to by byl mazec že bych jako normálně natahoval před tím kinectem luk, každopádně sranda by to byla

Snake Plisken 01.04.2012 20:41

Ellendway
Jsem na sebe pyšný. Udělal jsem skvělý obrázek Alespoň jednou za rok se cítím užitečný.
Obrázek se ti moc povedl!

Ellendway 01.04.2012 20:34

Jsem na sebe pyšný. Udělal jsem skvělý obrázek Alespoň jednou za rok se cítím užitečný.

Petanurban 01.04.2012 18:06

Je mi to blbé, ale odkud je ten undead shora? je mi nějak povědomý, ale porad nemuzu spomenout

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet