BlizzCon mobilní aplikace

  BlizzCon   

Ať už máte to štěstí se účastnit největší fanouškovské akce Blizzardu osobně či jen vzdáleně skrze Virtual Ticket, Blizzard si pro nás připravil novinku. Oproti předchozím rokům, kdy se většina z nás dívala na přenos z počítačových obrazovek, letos budeme moci sledovat celé dění na svých Android a iOS telefonech.

 

Díky BlizzCon Mobile aplikaci budete mít přístup ke všem videům, přenosům, časovému rozvrhu, archivovaným videím a výsledkům ze všech BlizzCon esport utkání.

 

S BlizzCon Mobile aplikací můžete:

Sledovat kdykoliv a kdekoliv

Budete moci procházet videa a live streamy podle vaší oblíbené hry nebo typu eventu, mít přístup ke všem čtyřem pódiím a komunitnímu obsahu s vaším Virtual Ticketem. Budete moci číst novinky, procházet eshop a časový harmonogram.

Další jazyky

Toto se češtiny bohužel netýká, ale nová mobilní aplikace nyní nabízí angličtinu, francouzštinu, němčinu, korejštinu a ruštinu. Všechny panely budou vysílány s titulky v již zmíněných jazycích.

Možnosti plánování

Díky aplikaci budete mít přístup k časovému harmonogramu a budete si moci ukládat jakýkoliv event do svého osobního kalendáře v telefonu, takže budete mít jistotu, že nic nepropásnete.

Přehled o eSport turnajích

Prošvihli jste přenosy z turnajů věhem Opening Week a bojíte se, že je prošvihnete i na BlizzConu? V mobilní aplikaci se budete moci podívat na záznamy utkání zpět v čase.

Přístup k eShopu (pouze na místě)

Pokud jste mezi těmi šťastlivci, kteří se účastní BlizzConu osobně, díky aplikaci Blink Shopping si budete moci zakoupit předměty i během show a poté si je pouze vyzvednout na Blizzard Gear Store stánku od čtvrtka do soboty. Na Blink Shoppingu se budete moci podívat na čekací dobu, kdy si budete moci svůj předmět vyzvednout a upozorní vás na jakékoliv vyprodané položky.

Naplánujte si trasu

Opět spíše pro návštěvníky BlizzConu. Mobilní aplikace bude obsahovat mapu BlizzConu, kde co najdete. Díky tomu bude mnohem snazší si naplánovat, kam se chcete vydat a co chcete prozkoumat.

Zůstaňte informováni

Získávejte okamžité aktualizace a nejnovější zprávy přímo z oficiálního Blizzcon vlákna. Díky přístupu k live streamům a video archívům na vás bude čekat více než 60 hodin herní zábavy, a to přímo z vašeho mobilního telefonu.

 

BlizzCon 2017 oficiálně začíná v pátek 3. listopadu. Pokud víte, že budete cestovat, nezapomeňte si aplikaci stáhnout, aby vám nic neuniklo!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ItheSlave 01.11.2017 19:22

Vím že budu za idiota ale v kolik hodin Blizzcon začíná ? na oficiálních stránkách píšou že v 9.30 ale nevím jestli je to v čase z amerického časového pásma nebo ne

Bellatrix 01.11.2017 22:03

Když si rozklikneš jednotlivé panely, jsou tam vždy uvedené i časy v CET - neboli po našem SEČ, Středoevropský čas. Tím se můžeme řídit my.
Tzn. třeba Opening Ceremony v pátek je 7:00PM - 8:00PM CET, což by mělo být prostě od sedmi do osmi našeho času, pokud se nepletu.

Šéfredaktor WoWfan.cz

ItheSlave 01.11.2017 22:07

@Bellatrix Děkuji

Esperanta 02.11.2017 12:36

@Bellatrix To budu mít po práci jen tak tak. Sotva dojdu, bude ceremonie.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet