Blue Tweets #7

http://media.wowfan.cz/news/bluetweets_logo
Pěkný den všem, naděluji Vám další várku Blue Tweetů
Ghostcrawler zdroj

Svět

Nemyslíte si, že největší důvod, proč lidé byli jen ve městech místo ve světě, je absence LFG a Trade kanálu? V Cata? Ne. Nepotřebovali chatovat, protože mohli čekat na random dungeon pro gear, který chtěli. Chtěli bychom zkusit globální LFG kanál znovu, ale myslím si že, byste ho pohřbili anal spamem a vtipy o Chucku Norrisovi. Říkáš v Cata, ale všechna ta čekání pro dungeony a LFR tu stále jsou. Ano máme ale více dailin. Ale můžeš získat věci jako Valory nebo mince chozením do světa. Dungeony a raidy neodměňují každou věc. Nesouhlasím. CRZ dalo dohromady "otravovače" (Griefers - od slova griefing = obtěžování, gankování apod. Pozn. přek.) do jedné zóny. Což dost rozptyluje. Levelení se stává nemožným. Zaměřujeme se na kombinaci dostatku realmů s CRZ pro to, aby každý vypadal plný. Je tu spousta lidí kolem, což je tak trochu cílem. To byla záměrná a často skutečná zkušenost, když více lidí leveluje a populace nebyla tak úměrná na max. level. Zkoušíš vážně říci, že mít cross-server 90. lvl kempující všechny možné low level zóny, je záměrné? Tak jsem to neřekl. Jen jsem vypíchl to, žes vypadal překvapeně, že tě hráčí zabijí, když leveluješ na PvP serveru. Takže to tagování elit pro všechny je hezké, ale stejně s tím mám problém. Nebude v budoucnu nějaké řešení? Nejsme fandy tagovaní pro všechny obecně. Mělo by tě to naštvat, že horda tagnula tvého bosse! Co ale o PvE serverech, kde to dělá zbytečný závod? Chci hrát -se- svými protivníky, ne proti nim. Pokud jsi Aliance, Horda není tvým protivníkem, nejvíce bys je měl využít jako nástroj, který bude poté zahozen. Hodláš vysvětlit, proč prostě nesrovnáme Orgrimmar se zemí a nevyvraždíme všechny v 5.4? Můžete být nepřáteli a nesáhnout ke genocidě. Nejsou profesní "catch-up" mechaniky proti smyslu "udělat svět živější"? Proč navštěvovat starý svět, když ne pro aukci? Chceme hráče tam venku ve světě. To ale neznamená vysoké levely v low level zonách. Takže chceš dát pryč důvod pro 90ky navštěvující lowbie zóny? Hráčům by to chybělo. Výmluva jako aukce nám dá důvod. Co jsme typicky viděli doteď, bylo, že hráči prostě jen nelevelují jejich profese. Nemá cenu se proto vracet. Spousta hráčů nesnáší CRZ. Jsi si jistý, že to hra opravdu potřebuje? Ano.

Ostatní

Proč spousta dlouho-hrajících hráčů (včetně mě) má pocit, že TBC byl nejlepší datadisk přes to, že to bylo nejméně přístupné? Myslím si, že proto, že základní prvky WoW byly nové a neokoukané. Dokonce i ty nejlepší věci v životě nejsou immuní k okoukanosti. Hráči tvrdí, že mají rádi ten a tamten datadisk, ale co blizzard chce vědět, je, PROČ mají rádi TEN datadisk? Pravda. Ale nejčastější odpověď je "to byly nejlepší časy WoW pro mě", což je těžké znovu vytvořit jen s novým obsahem. Prostě se bojí, že Alliance v 5.4 bude jen tak kolem cesty, zatímco Horda dostane všechnu tu slávu. Chápu obavy, ale to je prostě ten z nevyhratelných bojů pro nás. Červení a Modří jsou si jistí, že ostatní dostanou speciální zacházení. Ale jak jsem řekl. Trocha Červených vs. Modrých neuškodí. S funkcemi jako je LFR lidé prostě "lognou-daily-LFR-log off" běžně dneska. Takhle jsem ztratil spoustu ingame přátel. Ano, je to obtížné vyřešit, protože tento herní styl funguje velmi dobře s povinnostmi spousty lidí v reálném životě. Nějaký způsob, jak navrátit serverovou komunitu, by pomohl. Nyní jen hrajeme s přáteli z guildy nebo náhodnými cizinci. Myslím, že je to velmi dobře myšleno, zvlášť druhá věta. Dokonce i "historie" členů party by pomohla: "Groupli jste s Tím, Tamtím a Tímhle ve včerejším dungeonu a Ten je zrovna online". Určitě. Nějaká šance na snížení efektů spellů při bojích s bossy, nebo mít nastavení pro to. Sotva toho bosse vidím! Ano, pracujeme na tom. Dvě věci, které lidé na fóru/twitteru přeceňuje: Množství multiboxerů a množství hráčů, které zajímá raidování. Nevím, jestli je to ozvěna nebo uživatelé fóra/twitteru mají tendenci být hardcore nebo co. Zvědavost: Po tom, co půjdeme na Argus příští datadisk (mrk), už tu není moc co nabídnout ve známých WoW lore zónách, předěláte staré zóny v budoucnu? Myslíš si, že nedokážeme vymýšlet nové kontinenty? Pokud hráči chtějí "old school" jako: žádné LFR, létání apod. Má cenu nový typ realmů pro tento účel? pvp/rp/pvp/"Classic" Žádné LFR a létání by nebylo tak těžké. Jít zpět ke starým talentům, skillům zbraní, starým questům by bylo velice těžké. Nemyslíš si, že by bylo lepší veřejně oznamovat banování botů? Ukázalo by to, že systém funguje a snížilo by to botění. (haha, ne. pozn. přek.) Já si myslím, že hlava na kůlu může fungovat lépe. SWTOR měl náhodné skupiny lepší. Je to server-based. Server-based vede ke věrohodnosti. Realm-based skupiny by měly velmi dlouhé čekací časy, speciálně mimo špičku. Jak dlouho bys hodlal čekat?



Naposledy upravil/a DaveL 27.06.2013 v 22:02:14.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 30.06.2013 21:29

Mondel
A ešte aby som nezabudol nebolo by to len tak vymyslené vo wowko bolo demon hunterov hodne a jeden veľmi známi Illidan Stormrage http://www.wowwiki.com/Demon_hunter.
Ilidan bol skôr jeden z mála demonhuntera by som si vedel predstaviť ale kombinacia wariora warlocka tu už je a demon hunter by mal tak nejak bojovať a neni ich vela praveže su teraz nejaký traja či kolky preživší i keď by som bol rád kebyže také je ale je to nerealne.Mne osobne by sa viac páčilo kebyže pri vytvárani postavy by ste si mohly zvoliť klan napriklad wildhammer,darkiron,bronzebeard potom tych 12 taurenskych orkovia ich maju veľa blackrock frostwolf aj ľudia bolo by to zaujímavejšie kebyže je viacero takýchto mini zón kde by sa začínalo kde by bolo pekne predstavené lore a vy by ste sa snažili posilniť svoj klan čo najviac to by bola pecka vlasne keď si zobereme tak skoro každá rasa má svoje klany .

Mordecay 30.06.2013 11:30

Alebo ak by bol datadisk s ostrovmi vo Veľkom Mori, tak by som rád videl pirátov ako classu!

Mondel 29.06.2013 23:27

Mondel
A ešte aby som nezabudol nebolo by to len tak vymyslené vo wowko bolo demon hunterov hodne a jeden veľmi známi Illidan Stormrage http://www.wowwiki.com/Demon_hunter.
*wowku

Mondel 29.06.2013 23:27

Mondel
Ja osobne si myslím pokiaľ príde do wowka nová classa čo neviem ale ak ano tak to bude mať niečo hodne spoločné z hunterom. Prečo? Jednoducho hunter je jediná classa v hre ktorá povedzme ma svojsky spôsob boja už len v tom že používa luky, kuše, a zbrane čo žiadna iná classa nedokáže. Osobne si myslím že to bude niečo povedzme ako Demon Hunter alebo Dark Ranger niečo také veď predsa ak by sa naozaj vrátila Burning Legion tak by sa im tam lovci démonov hodili no nie ? Veľmi jednoducho by to dokázali zakomponovať aj do hry odkiaľ sa tam vzali ale to je len môj skromný názor
A ešte aby som nezabudol nebolo by to len tak vymyslené vo wowko bolo demon hunterov hodne a jeden veľmi známi Illidan Stormrage http://www.wowwiki.com/Demon_hunter.

Mondel 29.06.2013 23:18

milanko
Ano lebo komentar pridajte rasu najlepšie demona a novy kontinent a zlučenie zo staryma classama to je fakt no.Elle nemusiš hneď na seanita prskať ja osobne by som si to hneď vedel predstaviť len nech ma pustia k počitaču blizzaci a hneď im spravim Napriklad zoberme si ghostlands ako to tam napreduje teraz keď už je pohroma defakto zničená tak čo nové konflikty forsakeni čo si snažia udržať vplyv v tranquiliene a čo night elfovia?V každej zóne je niečo čo by tu dejovú liniu posunulo ďalej a elle neviem koho baví bojovať proti pravému zlu akože hlavne že je to také trápne že za záporákom je ešte horší atď. jedina chyba diabla 3 ja ťa zabijem ovládnem svet a pri tom nikde nezasiahnu.Seanito a s tymi shadowhuntermi by to bola pecka classy a talenty pre každú rasu to by bolo nie ako teraz recyklovanie class ako holy cow.Mondel a ty nie tak zhurta v classicu sa asi nevyznáš moc čo?Niektoré classy boli proste over v pvp druhé v pve a tretie boli medzi bola tam jedna dve classi ktoré šli pozadu a jedna dve ktoré šli popredu ale v tbc to bolo všetko preč tie popredu a pozadu zmizli.TBC realm by bol super no ja by som si zaplatil aj na 10 rokov potom.A na nový datadisk by som sa vrátil ku outlandu a northrendu naraz napríklad určite tie časti outlandu čo sa rozdrtili odleteli ďaleko by sa nejakým spôsobom vrátili späť a hla máme druhý azeroth .
Ja osobne si myslím pokiaľ príde do wowka nová classa čo neviem ale ak ano tak to bude mať niečo hodne spoločné z hunterom. Prečo? Jednoducho hunter je jediná classa v hre ktorá povedzme ma svojsky spôsob boja už len v tom že používa luky, kuše, a zbrane čo žiadna iná classa nedokáže. Osobne si myslím že to bude niečo povedzme ako Demon Hunter alebo Dark Ranger niečo také veď predsa ak by sa naozaj vrátila Burning Legion tak by sa im tam lovci démonov hodili no nie ? Veľmi jednoducho by to dokázali zakomponovať aj do hry odkiaľ sa tam vzali ale to je len môj skromný názor

milanko 28.06.2013 21:26

Zakys
Některé komentáře tady stojí fakt za to...Jinak nebylo by špatné přidat nový kontinent + taková nová rasa nějakého démona a nějaké sloučení se starýma classama. Příchod BL by WoW vrátilo zase více do starých časů podle mě. Já ty pandy nějak moc nemusím...i když to je věc názoru zejo
Ano lebo komentar pridajte rasu najlepšie demona a novy kontinent a zlučenie zo staryma classama to je fakt no.Elle nemusiš hneď na seanita prskať ja osobne by som si to hneď vedel predstaviť len nech ma pustia k počitaču blizzaci a hneď im spravim Napriklad zoberme si ghostlands ako to tam napreduje teraz keď už je pohroma defakto zničená tak čo nové konflikty forsakeni čo si snažia udržať vplyv v tranquiliene a čo night elfovia?V každej zóne je niečo čo by tu dejovú liniu posunulo ďalej a elle neviem koho baví bojovať proti pravému zlu akože hlavne že je to také trápne že za záporákom je ešte horší atď. jedina chyba diabla 3 ja ťa zabijem ovládnem svet a pri tom nikde nezasiahnu.Seanito a s tymi shadowhuntermi by to bola pecka classy a talenty pre každú rasu to by bolo nie ako teraz recyklovanie class ako holy cow.Mondel a ty nie tak zhurta v classicu sa asi nevyznáš moc čo?Niektoré classy boli proste over v pvp druhé v pve a tretie boli medzi bola tam jedna dve classi ktoré šli pozadu a jedna dve ktoré šli popredu ale v tbc to bolo všetko preč tie popredu a pozadu zmizli.TBC realm by bol super no ja by som si zaplatil aj na 10 rokov potom.A na nový datadisk by som sa vrátil ku outlandu a northrendu naraz napríklad určite tie časti outlandu čo sa rozdrtili odleteli ďaleko by sa nejakým spôsobom vrátili späť a hla máme druhý azeroth .

Zakys 28.06.2013 15:13

Některé komentáře tady stojí fakt za to...Jinak nebylo by špatné přidat nový kontinent + taková nová rasa nějakého démona a nějaké sloučení se starýma classama. Příchod BL by WoW vrátilo zase více do starých časů podle mě. Já ty pandy nějak moc nemusím...i když to je věc názoru zejo

cerberos 28.06.2013 14:58

cerberos
právě na to myslím,určitě s v dalším datadisku by jsme se měli sejít s Turalyonem s Allerií,s Azshaharou bych taky počítal,spíš bych se zaměřil na Emerald dream..i časově by to zapadlo,nebot noční můra přišla hned za cataclysmem,během té doby by byla objevena Pandaria i to by časově zapadlo což je dnešní datadisk... měl jsi skvělý nápad změnit Outland po zásahu Thralla ano orkové by se vrátili domů do Nagrandu,která je líp uživí a je krásná než Durotar s Barenssy.konečně by Helfire peninsula díky Thrallovi dostala svoji tvář jakou měla předtím než ji zničili pod vlivem Nerzhula a Guldana,tady s Nerzhulem si zapomněl,že je totálně kaput,zabil,nebo spíš ho zničil sám jeho otrok ano Arthas a to podle mě ůplně,s Illidanem bych váhal,bylo by to spíš trapné zas ho oživit,i když v Argusu jeho schopnosti by byly velmi pozitivní pro odpůrce démonů,a tady u Medana zhola nevím nic jenom vím že by měl být strážcem Tirisfalu a kdo je jeho rodičem jinak nic...i s tím Kil Jaedenem bych počítal,ale s skutečným né jak v Sunwell plateau

cerberos 28.06.2013 14:38

seanito
Bavíme se o obsahu ne jenom o příběhu. Dobře tak lore? Spousta lore příběhů zůstala. Ti dva ztracení v Outlandu, Azshara, v podstatě i Nerzhul, který bude lich dokud Kiljaeden bude žít, co old gods, proč nepředělat outland po zásahu Thralla, vzkříšení/očištění Illidana, co Medan, co záhada kolem Guldana atd.

Mondel 28.06.2013 14:27

seanito
Nesouhlasím, ale chápu, že na to může mít každý jiný názor
Teoreticky mať môže ale aj tak sa nikdy taká vec nestane takže rozoberať to je dosť zbytočné.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet