Blue Tweets #7

http://media.wowfan.cz/news/bluetweets_logo
Pěkný den všem, naděluji Vám další várku Blue Tweetů
Ghostcrawler zdroj

Svět

Nemyslíte si, že největší důvod, proč lidé byli jen ve městech místo ve světě, je absence LFG a Trade kanálu? V Cata? Ne. Nepotřebovali chatovat, protože mohli čekat na random dungeon pro gear, který chtěli. Chtěli bychom zkusit globální LFG kanál znovu, ale myslím si že, byste ho pohřbili anal spamem a vtipy o Chucku Norrisovi. Říkáš v Cata, ale všechna ta čekání pro dungeony a LFR tu stále jsou. Ano máme ale více dailin. Ale můžeš získat věci jako Valory nebo mince chozením do světa. Dungeony a raidy neodměňují každou věc. Nesouhlasím. CRZ dalo dohromady "otravovače" (Griefers - od slova griefing = obtěžování, gankování apod. Pozn. přek.) do jedné zóny. Což dost rozptyluje. Levelení se stává nemožným. Zaměřujeme se na kombinaci dostatku realmů s CRZ pro to, aby každý vypadal plný. Je tu spousta lidí kolem, což je tak trochu cílem. To byla záměrná a často skutečná zkušenost, když více lidí leveluje a populace nebyla tak úměrná na max. level. Zkoušíš vážně říci, že mít cross-server 90. lvl kempující všechny možné low level zóny, je záměrné? Tak jsem to neřekl. Jen jsem vypíchl to, žes vypadal překvapeně, že tě hráčí zabijí, když leveluješ na PvP serveru. Takže to tagování elit pro všechny je hezké, ale stejně s tím mám problém. Nebude v budoucnu nějaké řešení? Nejsme fandy tagovaní pro všechny obecně. Mělo by tě to naštvat, že horda tagnula tvého bosse! Co ale o PvE serverech, kde to dělá zbytečný závod? Chci hrát -se- svými protivníky, ne proti nim. Pokud jsi Aliance, Horda není tvým protivníkem, nejvíce bys je měl využít jako nástroj, který bude poté zahozen. Hodláš vysvětlit, proč prostě nesrovnáme Orgrimmar se zemí a nevyvraždíme všechny v 5.4? Můžete být nepřáteli a nesáhnout ke genocidě. Nejsou profesní "catch-up" mechaniky proti smyslu "udělat svět živější"? Proč navštěvovat starý svět, když ne pro aukci? Chceme hráče tam venku ve světě. To ale neznamená vysoké levely v low level zonách. Takže chceš dát pryč důvod pro 90ky navštěvující lowbie zóny? Hráčům by to chybělo. Výmluva jako aukce nám dá důvod. Co jsme typicky viděli doteď, bylo, že hráči prostě jen nelevelují jejich profese. Nemá cenu se proto vracet. Spousta hráčů nesnáší CRZ. Jsi si jistý, že to hra opravdu potřebuje? Ano.

Ostatní

Proč spousta dlouho-hrajících hráčů (včetně mě) má pocit, že TBC byl nejlepší datadisk přes to, že to bylo nejméně přístupné? Myslím si, že proto, že základní prvky WoW byly nové a neokoukané. Dokonce i ty nejlepší věci v životě nejsou immuní k okoukanosti. Hráči tvrdí, že mají rádi ten a tamten datadisk, ale co blizzard chce vědět, je, PROČ mají rádi TEN datadisk? Pravda. Ale nejčastější odpověď je "to byly nejlepší časy WoW pro mě", což je těžké znovu vytvořit jen s novým obsahem. Prostě se bojí, že Alliance v 5.4 bude jen tak kolem cesty, zatímco Horda dostane všechnu tu slávu. Chápu obavy, ale to je prostě ten z nevyhratelných bojů pro nás. Červení a Modří jsou si jistí, že ostatní dostanou speciální zacházení. Ale jak jsem řekl. Trocha Červených vs. Modrých neuškodí. S funkcemi jako je LFR lidé prostě "lognou-daily-LFR-log off" běžně dneska. Takhle jsem ztratil spoustu ingame přátel. Ano, je to obtížné vyřešit, protože tento herní styl funguje velmi dobře s povinnostmi spousty lidí v reálném životě. Nějaký způsob, jak navrátit serverovou komunitu, by pomohl. Nyní jen hrajeme s přáteli z guildy nebo náhodnými cizinci. Myslím, že je to velmi dobře myšleno, zvlášť druhá věta. Dokonce i "historie" členů party by pomohla: "Groupli jste s Tím, Tamtím a Tímhle ve včerejším dungeonu a Ten je zrovna online". Určitě. Nějaká šance na snížení efektů spellů při bojích s bossy, nebo mít nastavení pro to. Sotva toho bosse vidím! Ano, pracujeme na tom. Dvě věci, které lidé na fóru/twitteru přeceňuje: Množství multiboxerů a množství hráčů, které zajímá raidování. Nevím, jestli je to ozvěna nebo uživatelé fóra/twitteru mají tendenci být hardcore nebo co. Zvědavost: Po tom, co půjdeme na Argus příští datadisk (mrk), už tu není moc co nabídnout ve známých WoW lore zónách, předěláte staré zóny v budoucnu? Myslíš si, že nedokážeme vymýšlet nové kontinenty? Pokud hráči chtějí "old school" jako: žádné LFR, létání apod. Má cenu nový typ realmů pro tento účel? pvp/rp/pvp/"Classic" Žádné LFR a létání by nebylo tak těžké. Jít zpět ke starým talentům, skillům zbraní, starým questům by bylo velice těžké. Nemyslíš si, že by bylo lepší veřejně oznamovat banování botů? Ukázalo by to, že systém funguje a snížilo by to botění. (haha, ne. pozn. přek.) Já si myslím, že hlava na kůlu může fungovat lépe. SWTOR měl náhodné skupiny lepší. Je to server-based. Server-based vede ke věrohodnosti. Realm-based skupiny by měly velmi dlouhé čekací časy, speciálně mimo špičku. Jak dlouho bys hodlal čekat?



Naposledy upravil/a DaveL 27.06.2013 v 22:02:14.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seanito 28.06.2013 11:44

Mondel
Ano chodím pvp a viem že hra nieje vôbec vybalancovaná no keby to malo byť ako ty hovoríš tak by to pvp už bolo total **** a o pve ani nehovorím raidy by sa zase chodili v zložení 5 frost magov 3 disco priesty a dve Blood Dkčka.
Nesouhlasím, ale chápu, že na to může mít každý jiný názor

Mondel 28.06.2013 11:28

seanito
Hlavně že to je teď vybalancované, chodíš pvp? Pro krista tahle hra nebude NIKDY vybalancovaná, ale jednotlivé classy se mají doplňovat, a mají být zábavné.
Ano chodím pvp a viem že hra nieje vôbec vybalancovaná no keby to malo byť ako ty hovoríš tak by to pvp už bolo total **** a o pve ani nehovorím raidy by sa zase chodili v zložení 5 frost magov 3 disco priesty a dve Blood Dkčka.

seanito 28.06.2013 10:47

Mondel
Čo to trepeš pre boha? Hra nieje len o lore ale aj o hraní a keby mal mať každí iné spelly tak by to v živote nevybalansovali a stala by sa z toho lacina sračka tak maximálne ...
Hlavně že to je teď vybalancované, chodíš pvp? Pro krista tahle hra nebude NIKDY vybalancovaná, ale jednotlivé classy se mají doplňovat, a mají být zábavné.

Mondel 28.06.2013 10:40

seanito
Tak s touhle větou naprosto nesouhlasím. Příklad? Dobře vezměme si talenty. Oprosťme se od technické a vývojářské náročnosti, a představme si, že by talenty byly vázané nejen ke classe, ale i k rase. Příklad? Co třeba troll hunter s talenty na: shadowhunter, headhunter, beaststalker? Co orc warrior? Tak proč mu nedat kodo drummer, blademaster a grunt? A tak bych mohhl pokračovat, ale to už je práce blizzu...
Čo to trepeš pre boha? Hra nieje len o lore ale aj o hraní a keby mal mať každí iné spelly tak by to v živote nevybalansovali a stala by sa z toho lacina sračka tak maximálne ...

seanito 28.06.2013 10:15

Beeda2004
seanito: pekny ale to cos napsal tak muze bejt pro kazdou vec jeden quest chain takze z toho udelas mozna tak jeden malej patch,
sry tomuhle nerozumím

Lomykar 28.06.2013 10:14

Možná off. Hlavně nechápu ty lidi, kteří chtějí w4 aby se posunul příběh... sakra a co se děje vlastně ve wow? Vždycky jsem se těm příspěvkům o tom smál a jsem nesmírně rád,jak to ted pokračuje . A věřím v to, že další datáč se bude odehrávat s plamenou legií.

28.06.2013 10:12

seanito: pekny ale to cos napsal tak muze bejt pro kazdou vec jeden quest chain takze z toho udelas mozna tak jeden malej patch, jinak to co pises tak muze klidne bejt v tom BL datadisku

seanito 28.06.2013 10:09

Ellendway
Mluvíme ale o lore nebo snad ne?
Bavíme se o obsahu ne jenom o příběhu. Dobře tak lore? Spousta lore příběhů zůstala. Ti dva ztracení v Outlandu, Azshara, v podstatě i Nerzhul, který bude lich dokud Kiljaeden bude žít, co old gods, proč nepředělat outland po zásahu Thralla, vzkříšení/očištění Illidana, co Medan, co záhada kolem Guldana atd.

28.06.2013 10:07

novej content je jedinej duvod proc to hraju, jinak at si pridaji klidne 30 ras za datadisk to je mne jedno ja hraju za tu co mne vyhovuje nikdo nikoho nenuti aby hral, napriklad za pandy gnomy draeneje a podobne, z blood elfu si lidi delaji prdel doted a nikdo to neresi

Draculla 28.06.2013 10:02

Bellatrix
Zvědavost: Po tom, co půjdeme na Argus příští datadisk (mrk)...- I fu*king knew that!!! Ale ne, vážně, stejná otázka Je to fakt vážně vážný?
Tak po tom, čo nakecal Wrathion a Pet Battle Master vo Felwoode ( pridaný v 5.2 ) menom Zoltan, by som to bral ako realne, že ďalší datadisk bude o Burning Legion. Možno bude mať Wrathion v tomto nejakú významnú rolu (napríklad vízie od Sargerasa, ktorý bude chceť získať svoje telo, ktoré leží v Tomb of Sargeras na Broken Isles.)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet