Bonus roll ve Warlords of Dreanor

Jak již název novinky napovídá, řeč bude o chystaných změnách v nadcházejícím datadisku pro bonus roll. V aktuálním contentu je možnost získávání mincí velmi omezená. Jediná možnost, jak je obdržet, je úkol . Vývojářům se však nelíbí, že hráč má v tomto směru předem dané mantinely. Nový datadisk přinese další možnosti, a s tím je spjato nejen to, že bude podporovat PvE, ale i PvP hráče v jejich úsilí. Na výběr budete mít rovnou šest cest, kterými se můžete vydat při pouti za získáním týdenního maxima, tedy 3 mincí.
Mince ponesou název "Seals of Tempered Fate" a na získání každé mince bude zapotřebí trochu jiné aktivity. Zde je jejich přehled.

Koupení mince za goldy

Pokud máte trochu hráčské měny navíc, můžete si pořídit každý týden jednu minci za rovných 500 Goldů. Tato metoda je asi nejrychlejší a ocení ji především "Víkendoví hráči".

Směnný obchod za Apexis krystaly

Apexis krystaly, které lze farmit prostřednictvím rare monster, daily questů, či aktivní účastí v PvP zóně Ashran. Na směnu krystalu za minci jich bude zapotřebí 1.000 ks. Zajímavostí pak je, že tyto krystaly budou plnit funkci nejen jako komodita na koupi mincí, ale i prostředek na upgrade itemů či jejich výrobu.

Garrison

Pokud si budete svoji základu pečlivě budovat, Blizzard vás odmění možností koupit si za své získané zdroje (Resources) další bonus roll. Cena je stanovena na 200 ks. Jste fanda Garrisons? Výborně! Postavte si pak budovu Dwarven Bunker / War Mill na level 3 a každý týden pak bude další seal váš. Vaši followeři, a nemyslíme ty na Twitteru, vám budou plnit vaše příkazy ve dne v noci. Jeden z příkazů je i mise pro trojici vašich nejudatnějších. Ve hře se však nebude objevovat každý týden, nezbývá tedy nic jiného, než doufat, či si vybrat jinou možnost.

PvP

Když zabijete hráče opačné frakce, vaší odměnou jsou Honory. Ty pak budete moct taktéž proměnit za další šanci na PvE item. Pro honory byl stanoven směnný kurz 500 ks za 1 minci. Těšíte se na nové způsoby získávání "Seals of Tempered Fate"? Pro nás, vášnivé hráče (řekl někdo slovo závislák?!) je to určitě vítaná změna. Přece jen odevzdat každý týden úkol je rutina, která by měla ze hry být časem vytlačena...

Naposledy upravil/a Stalor 30.09.2014 v 10:03:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

gilldor 04.10.2014 18:13

Hm jen za 500 honoru, to bude zase fura gankeru skákat jak houby po dešti :-(.Tak že si lidi na pvp servrech, kteří aktivně nebudou zbýrat PvP gear ani nezahrajou to bude bomba

bretys 30.09.2014 15:07

Podle mě je to super ... Dali i víc možností jak si ty mince pořídit takže bude každému vyhovovat něco .. jojo super novinka

salitare 30.09.2014 08:04

Předpokládám, že to asi nebudou tytéž Apexis krystaly co pořád dropují v Blade Edge? Nějak tak tuším že v bance jich mám pořád dost =) (i když teda nevím proč, mělo by se tam uklidit)

@ndy 30.09.2014 07:24

koupíš si 3 za 1500 goldů a padne ti z toho 150 goldů

Radiaw 30.09.2014 05:24

Máš štěstí na neštěstí

30.09.2014 03:25

Pokud bonus roly budou mit sanci stejnou jak doted tak myslim ze nejaky zhaneni bude naprosto zbytecny, kdyz clovek protoci 13 sealu a nepadne jedinej item

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet