Cataclysm preview - The Stonecore

/pic/cataclysm/dungeony/stonecore/stonecore
V Temple of Earth, ukryté v samotném srdci Deepholmu, leží Stonecore. Bylo to zde, kde Twilight's Hammer přidělávali své elementární pláty na pošramocené tělo dračího aspekta - Deathwinga. Právě zde Deathwing vystoupil na povrch Azerothu a začal rozbíjet legendární pilíře světa a destabilizoval tak okolí Deepholmu. Ačkoli poraněný dračí aspekt je nyní pryč, jeho fanatičtí následovníci jsou stále ukryti v nejtemnějších koutech Deepholmu. Pro tyto horlivé věřící je místo výstupu Deathwinga velkou postvátnáóu zemí a rádi budou tuto svatost bránit svými životy.
Jeden šaman z Earthen Ring nedávno přicestoval do Deepholmu, aby opravil ony rozbité pilíře světa, ale jeho úsilí bylo přerušeno řadou útoků zlovolných sil včetně Twilight's Hammer. Jak se Horda a Aliance snaží pomoct šamanovi, ze Stonecore se zatím stává symbol demoralizující mysl, protože Deathwingovy následovníci tu stále ještě jsou. Detailů a skutečností o Stonecore je zatím málo, snad jen kromě výskytu kultistů z Twilight's Hammer. Několik odvážných průzkumníků vzdorovalo v Temple of Earth vlivu zubaté, nevyzpytatelným průchodům (zřejmě práce některých doposud nevídaných elementů) a cest vedoucích do slepých uliček. Avšak zatím nejznepokojující zprávou je fakt o výskytu velkého monstra číhající ve stínu této oblasti - kamenného wyrma. Stále je záhadou, co za zrůdnost střeží místo Deathwingova výstupu na zem.
Není bohužel známo, zda-li jsou rodní elementálové Stonecoru pod vlivem moci Twilight's Hammer. Avšak není pochyb o tom, že i oni budou ke všem návštěvníkům nepřátelští. Dokud nebude podzemní doupě vyčištěno, bude úsilí Earthen Ring a jiných pomocných sil nesmyslné. Tak dlouho, jak Twiligh's Hammer bude držet kontrolu nad Temple of Earth, bude se nad celým okolím vznášet smrtonosný Deathwingův stín.
The Stonecore bude určený po levely 83-84. Sílu si otestujeme proti elementálům, humanoidům (kult Twilight's Hammer) a drakům. Troufáte si sestoupit do hlubin Deepholmu a postavit se všemu, co v něm číhá? Tak si počkejte na příchod Cataclysmu!

Naposledy upravil/a Wrent 17.11.2010 v 22:04:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Javorovej
Lukáš Javůrek

Javorovej je autorem 61 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Frankie 25.10.2010 18:06

AKo ja len jednomu nechapem viem vyletel z deepholmu ale tak nevchadza sa do deepholmu cez maelstrom ?

Javorovej 25.10.2010 16:36

CathalCZ
Takže to měl brnění z války prastarých od goblinů, potom dostal párkrát na p*del a nechal si dát nové brnění ve Stonecore? Kde na to pořád bere peníze
Tuneluje, vždyť má tunely po celém Deepholmu

CathalCZ 25.10.2010 16:25

Takže to měl brnění z války prastarých od goblinů, potom dostal párkrát na p*del a nechal si dát nové brnění ve Stonecore? Kde na to pořád bere peníze

Nerzhul 24.10.2010 21:35

jj tam mu spravili to brnenia a odtial vysiel na povrch zeme , ktoru zacal likvidovat

Eldaron 24.10.2010 20:24

Odtud pochází Cinematic, že??

epox 24.10.2010 19:12

pekne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet