Chris Metzen na Comic-Conu – Vrátí se Thrall do Hordy?

/pic/news/comic-con/metzen
Minulý týden proběhla v kalifornském San Diegu velká komiksová událost zvaná Comic-Con (možná znáte ze seriálů). Jelikož i World of Warcraft má v komiksových končinách několik svých zářezů, nechyběla ani účast Blizzardu, a to ne ledasjaká. Jelikož mají komiksy a knihy co do činění s Lore, zúčastnil se akce samotný příběhový guru Chris Metzen. Nejprve byly samozřejmě představeny chystané komiksy. Hank Kanalz z DC Comics mluvil o dvou chystaných komiksových sériích, z nichž obě by měly za hlavní hrdiny mít jeden tým Aliance a jeden Hordy. V těchto skupinách nenajdete žádné mega hrdiny, jako jsou Thrall nebo Varian, ale spíš obyčejné postavy, které by mohl zastoupit kterýkoli hráč. Vlastně už je možná znáte – pokud jste četli World of Warcraft komiks, tak v poslední kapitole jsou všichni velice krátce představeni. World of Warcraft: Bloodsworn se bude zabývat hlavně skupinou Hordy, která se podívá na zoubek nové síle, která opět pohání kentaury vůči Hordě. World of Warcraft: Dark Riders naopak bude hlavně alianční. Podíváme se na historii worgenů, Scythe of Elune a hlavně konečně odhalíme identitu Temných Jezdců z Deadwind Pass.
bloodsworn cover dark riders cover
Po představení komiksů však přišel čas na dotazy a fanoušci se začali ptát Metzena – na co jiného, než Lore. Jelikož nejde o Blizzardem nijak moc ceněný Con, nechal si hlavní Loremaster většinu překvapení až na Blizzcon, i tak jsme ale několik náznaků dostali. Jelikož se Con zrovna kryl s vydáním knihy o Thrallovi, většina otázek směřovala právě na něj. A to si Metzen opravdu užíval, protože není tajemstvím, že je to jeho nejoblíbenější postava. Probírala se také jeho budoucí role v Hordě. Metzen doslova řekl: „No tak, jednoho dne se váš náčelník vrátí. No? S Thrallem se ještě budou dít věci.“ Co to znamená pro Garroshe, kdyby se z Thralla opět měl stát vůdce? Stal by se jeho poradcem? Vydal by se velet proti Alianci? Nebo by se stáhl do ústraní? Kromě toho Metzen oznámil, že po Wolfheart se můžeme těšit na další knihu od Christie Golden, která bude o Jaině Proudmoore. A očividně se máme na co těšit, události knihy prý změní Jainu k nepoznání. Metzen dokonce použil oblíbené „badass“, čímž komentuje všechny zajímavé a obrovské chystané změny. Každopádně se máme proč těšit na Blizzcon!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 31.07.2011 00:11

Mordecay
Čože? Kde čo? Zdroj?
není to oznámené jako kniha, akorát Metzen řekl, že někdo z týmu napsal delší short story... asi 80 stran nebo tak něco, nepamatuji si přesně. A mělo by to vysvětlovat proč se Kael přiklonil k Legii, co se dělo mezi TK a Sunwell a tak.

Deathbringer 30.07.2011 23:59

Doufám že s těma temnejma jezdcema bude něco i in-game.

DaveL 30.07.2011 22:04

Mordecay
Čože? Kde čo? Zdroj?
Blizzcon 2010, Lore panel

Mordecay 30.07.2011 21:10

DaveL
Ale jinak, mě zajímá co se stalo s tou oznámenou knihou o Kael´thasovi v období po bitvě u Icecrown
Čože? Kde čo? Zdroj?

DaveL 30.07.2011 20:41

bloodhero22
ja teda doufam ze ta nova thral twilight of the aspects protoze tam se ma dostat hlavni nitkotah the father of twilight
Benedictus.. pfftAle jinak, mě zajímá co se stalo s tou oznámenou knihou o Kael´thasovi v období po bitvě u Icecrown

Don Tettino 30.07.2011 16:32

Jerryky
Spolčí se s Azsharou a zničí svět
No to hadam nie.. uz ma dost mrzi ze sa arthas dal na cestu skazy, hadam ho Jaina nebude nasledovat.. A po precitani knih, som si o nej vytvoril nazor ako o postave ktora zastava absolutne dobro, tak ak sa z nej stane negativna postava, som velmi zvedavi co ju na tuto cestu zlaka... horim zvedavostou

Radiaw 30.07.2011 15:09

Jaina se nechá předělat na chlapa

Jerryky 29.07.2011 19:02

Don Tettino
...
Spolčí se s Azsharou a zničí svět

Bellatrix 29.07.2011 16:15

Mě hlavně zajímají ti Temní jezdci, chci o nich napsat další článek :PA doufám, že Blizzard nebude už víc kopírovat Nazguly a vymyslí něco originálního.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Don Tettino 29.07.2011 16:07

Ak mam byt uprimny, mna celkom zaujima hlavne ta Jaina... vzdy bola mojou oblubenou postavou a teraz ked sa ma zmenit na nepoznanie, celkom ma to desi...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet