Chris Metzen na Comic-Conu – Vrátí se Thrall do Hordy?

/pic/news/comic-con/metzen
Minulý týden proběhla v kalifornském San Diegu velká komiksová událost zvaná Comic-Con (možná znáte ze seriálů). Jelikož i World of Warcraft má v komiksových končinách několik svých zářezů, nechyběla ani účast Blizzardu, a to ne ledasjaká. Jelikož mají komiksy a knihy co do činění s Lore, zúčastnil se akce samotný příběhový guru Chris Metzen. Nejprve byly samozřejmě představeny chystané komiksy. Hank Kanalz z DC Comics mluvil o dvou chystaných komiksových sériích, z nichž obě by měly za hlavní hrdiny mít jeden tým Aliance a jeden Hordy. V těchto skupinách nenajdete žádné mega hrdiny, jako jsou Thrall nebo Varian, ale spíš obyčejné postavy, které by mohl zastoupit kterýkoli hráč. Vlastně už je možná znáte – pokud jste četli World of Warcraft komiks, tak v poslední kapitole jsou všichni velice krátce představeni. World of Warcraft: Bloodsworn se bude zabývat hlavně skupinou Hordy, která se podívá na zoubek nové síle, která opět pohání kentaury vůči Hordě. World of Warcraft: Dark Riders naopak bude hlavně alianční. Podíváme se na historii worgenů, Scythe of Elune a hlavně konečně odhalíme identitu Temných Jezdců z Deadwind Pass.
bloodsworn cover dark riders cover
Po představení komiksů však přišel čas na dotazy a fanoušci se začali ptát Metzena – na co jiného, než Lore. Jelikož nejde o Blizzardem nijak moc ceněný Con, nechal si hlavní Loremaster většinu překvapení až na Blizzcon, i tak jsme ale několik náznaků dostali. Jelikož se Con zrovna kryl s vydáním knihy o Thrallovi, většina otázek směřovala právě na něj. A to si Metzen opravdu užíval, protože není tajemstvím, že je to jeho nejoblíbenější postava. Probírala se také jeho budoucí role v Hordě. Metzen doslova řekl: „No tak, jednoho dne se váš náčelník vrátí. No? S Thrallem se ještě budou dít věci.“ Co to znamená pro Garroshe, kdyby se z Thralla opět měl stát vůdce? Stal by se jeho poradcem? Vydal by se velet proti Alianci? Nebo by se stáhl do ústraní? Kromě toho Metzen oznámil, že po Wolfheart se můžeme těšit na další knihu od Christie Golden, která bude o Jaině Proudmoore. A očividně se máme na co těšit, události knihy prý změní Jainu k nepoznání. Metzen dokonce použil oblíbené „badass“, čímž komentuje všechny zajímavé a obrovské chystané změny. Každopádně se máme proč těšit na Blizzcon!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seanito 29.07.2011 15:31

Garrosh s Varianem se zabijí v souboji vůdců, přijde Goel, a Varianův syn jako noví vládci frakcí, porazí temného Sargerase, čímž se zničí i stará božstva, a azeroth bude žít šťastně než zazvoní zvonec, a platícím hráčům bude konec P.S. chudák Jaina

bloodhero22 29.07.2011 13:49

ja teda doufam ze ta nova thral twilight of the aspects protoze tam se ma dostat hlavni nitkotah the father of twilight

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet