Christie Golden: Zrod Hordy je tady!

V internetovém obchodě Fantasya.cz se již dnes večer objevila velice očekávaná kniha od Christie Golden. Nakladatelství Fantom Print konečně získalo smlouvy od Blizzardu, Jan Netolička se vrhnul na překlad a již dnes si můžeme objednat finální dílo.

KOUPIT ZROD HORDY - 224Kč


rkské klany kdysi dávno žily v idylickém světě nazývaném Draenor v relativním míru se svými záhadnými sousedy – draenei. Velitelé Plamenné legie však měli s oběma nic netušícími rasami jiné plány. Démonický pán Kil´jaeden rozehrál temnou partii s cílem nejen vyhladit všechny draenei, ale zároveň s úmyslem spojit všechny orkské klany v jedinou nezastavitelnou sílu poháněnou nenávistí a touhou po zkáze.

Autor: Christie Golden
Překlad / Obálka: Jan Netolička / Glenn Rane
Stran: 352
Provedení: brož.
Žánr: fantasy
Formát: 11×16,8 cm
Cena: 224Kč
Nakladatelství: Fantom Print
Koupit: Fantasya.cz


Pro ty, kteří si koupí knihy ještě nejsou jistí tu mám krátkou ukázku, která popisuje okolnosti Velenova útěku z planety Argus před vyznavači Plamenné Legie.

Prvním spojencem, kterého Velen zavolal a jemuž zároveň důvěřoval ze všech nejvíc, byl Talgath. Byl to jeho starý přítel a v minulosti už mu několikrát pomohl. Na Talgathovi nyní záleželo nejvíce, protože se bude moci nepozorovaně pohybovat tam, kde Velen ne. Talgath mu nejprve moc nevěřil, ale když mu Velen dovolil nahlédnout do své mysli a ukázal mu temnou vizi, Talgath rychle souhlasil. O Naaru a nabídce, kterou dostal, však Velen zatím pomlčel, protože ani on sám ještě netušil, jakou konkrétní podobu bude tahle pomoc mít. Talgatha jen ujistil, že existuje způsob, jak tragickému osudu uniknout, pokud mu bude bezvýhradně věřit.

CELÁ UKÁZKA


Ve středu jsem Vám také sliboval jisté překvapení. Zatím ho přiblížím jen opravdu malinko. Tři šťastlivci budou mít možnost tuto knihu vyhrát v soutěží, kterou na webu spustíme snad příští týden...

EDIT: Kniha byla distrubuováná zatím pouze do internetových obchodů, v kamenných obchodech by se měla objevit během příštího týdne.

Naposledy upravil/a Wrent 25.03.2010 v 22:35:32.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 28.03.2010 20:03

to Sajn: Kamo Eredar je rasa demonu myslim ze to nebude urcite ani z jejich pohledu...To bude maso Se na to taky tesim...

Wrent 26.03.2010 17:49

Nenavazuje to na žádnou knihu Warcraftu.

Snake Plisken 26.03.2010 17:26

Pokud vim, tak tady ta knizka ani moc nenavazuje... podle me to bude podobny jako knizky 1, 2, 3 .. tedy zadna navaznost. Mozna nejaka na Thralla atd, ale tak to je to minimalni co by kazdej mel vedet

Sajn 26.03.2010 15:24

Chci se zeptat jestli to má cenu kupovat, když sem nečetl ani jednu knihu o wow/war. Myslím tím zda pochopím příběh WoW a ne in-game... Díky.

Sajn 26.03.2010 14:59

to Boris: Když už tak Eredarů :-)

Javorovej 26.03.2010 14:58

Ja se tak tesim!!! i kdyz by to bylo z pohledu dreaneiu, tak by to byla krasa ! Doufam, ze soutez zacneco nejdriv a ja ze to vyhraju .. jestli ne, tak si to samozrejme koupim

Javorovej 26.03.2010 12:07

Mno jen doufam že to není celé z pohledu Eldarů/Draenejů

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet