Cinematic - Kil'jaedenův pád

  Kil'Jaeden    cinematic    Tomb of Sargeras   

 

MMOchampion před chvílí zveřejnil cinematic uzavírající raid Tomb of Sargeras. V tomto cinematicu jsme svědky zcela očekávaného pádu Kil'jaedena... a pak něčeho mírně řečeno neočekávaného.

 

ZHLÉDNĚTE JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ. OBSAHUJE SPOILERY. (Stejně tak se vyhněte komentářům, pokud o spoilery nestojíte.)

 

 

Video nyní obsahuje i české titulky. Pokud se vám nezobrazují, zkontrolujte si, že máte zaškrtnutou příslušnou ikonu – nachází se v pravé dolní části videa, vlevo od Nastavení.

 

Co na cinematic říkáte? A jak se těšíte... na to, co nám přinese patch 7.3?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Drawethree 20.06.2017 23:51

WHAT HAVE YOU DONE
Toto ma rozsekalo DDD

Jikonekt 20.06.2017 23:45

No tak uz tam aspon nemusim chodit :_)

Muradin 20.06.2017 23:11

Výborný cinematic. Blizzard umí překvapit. Konečně Illidana poznávám. Od té doby co se vrátil jsem se bál co s ním udělají (a pořád se bojím aby se z něj nestala Kerrigenová ze Starcraftu). Kromě toho naprosto suprové řešení jak se mi dostaneme na Argus.
Jediné co nemusím je, že Kil'jaedan záviděl Velenovi.
K tomu všemu je to bezva návrat k intru k Frozen Throne.

Bellatrix 20.06.2017 23:19

To já musím říct, že mě Kil'jaedenova předsmrtná zpověď trochu i dojala. Poprvé v životě (když nepočítám předchozí cinematic, kde se dohaduje se Sargerasem před útokem na Dalaran) jsem v něm neviděla jenom záporáka, ale skutečnou, živou bytost, která nějak uvažuje, má určité pochybnosti a "lidské" slabosti.
Takže pokud jde o mě, Kil'jaeden odešel se ctí.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Moonraven 21.06.2017 00:19

Děkuji za překlad :-)

Bellatrix 21.06.2017 00:31

@Moonraven Bylo mi potěšením

Šéfredaktor WoWfan.cz

Praotectrekkie 21.06.2017 01:15

@Bellatrix To jsem rád že v podobném vnímání Kil'jaedena nejsem sám.

Merneron 20.06.2017 22:56

Jop je to bomba úprimne sa začínam obávať, že Illidan nie je tým, čím si myslíme....ešte to bude celé dosť zamotané ako na to tak kukám, ale nový výhľad sa mi pozdáva. Minimálne už vieme, že nebudeme cestovať ďaleko

Sluníčko 20.06.2017 22:43

Já nějak nechápu proč že k nám Illi ten Argus portnul? ale jinak se mi to líbí

Muradin 20.06.2017 23:12

Pravděpodobně aby jsme mohli lépe zaútočit na Legii a aby byl Azeroth vlastně donucen zaútočit přímo.

Bellatrix 20.06.2017 23:15

Vidím to podobně jako Muradin. Jak se říká – když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi. My bychom mohli mít problém se k Argu pohodlně dostat, tak nám ho milý Illidan doručil expres.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Heakler 20.06.2017 23:46

@Bellatrix Akorát teda on portnul Azeroth k Argusu, aspoň to tak vypadalo.

Silveralius 20.06.2017 23:47

Ahoj, Ilidan k nám Argus neportnul (ten je stále na svém místě) na to by měl sílu možná Sargeras, ale vytvořil portál mezi Azerothem a Argusem.
Velký stabilní portál. Krásnou trhlinu v Twisting Nether.

Toť můj názor

Což by bylo velice zajímavé Vzhledem k tomu jak hodně se plamenná legie nebo železná horda snaží dostat přes portály odkudkoliv na Azeroth.

Praotectrekkie 21.06.2017 08:30

@Silveralius Ještě že tak, kdyby opravdu portnul celý Argus, neumím si představit, co by to v takové blízkosti udělalo s Azerothem (slapové síly, záplavy a tak - možná prů*er srovnatelný s Rozdělením nebo návratem Deathwinga).

svina 20.06.2017 22:28

No ty vole, koukám, že lore znásilňují a znásilňují.

Joe 20.06.2017 22:39

Co povidas? Lore se vyviji porad, nikdo nikoho neznasilnuje, navic tohle je bomba

Bellatrix 20.06.2017 23:14

Tohle bych zrovna asi nebrala jako znásilnění výslovně lore... Ale jinak chápu tvé rozhořčení. Z mého pohledu je spíš trochu pochybné to, jak se Blizzard rozhodl vyřešit naši cestu na Argus. Ale konflikt s lore tam úplně nevidím.

Šéfredaktor WoWfan.cz

svina 21.06.2017 14:50

@Bellatrix Konflikt tam není, ale podle mého názoru a obecné charakteristiky Kil'Jaedena, vstoupil do Legie zcela dobrovolně za účelem získání moci a dobývaní jiných světů. Teď po jeho blížící se smrti se ukazuje jako slaboch, který "bráchovi" jenom záviděl a že vlastně do ní vstoupil jen proto, že si myslel, že není jiná možnost. Takže Kil'Jaeden je vlastně dobrák od kosti. WTF?! Podle všeho si genocidu/asimilaci vždycky užíval včetně své rasy. A jestli se nemýlím, byl to právě Kil'jaedův nápad zničit zrádce, Sargeras mu to nikdy nepřikázal. To je pro mě prznění lore. Nejvyšší velitel Legie a teď tam brečí jak děcko. Takhle by se rozhodně nezachoval. Jako jasně je to jejich právo svůj svět měnit jak chtějí, ale měli by nad tím občas i myslet. Legion je contentem fajn, ale teda lore kolem toho je fakt strašné.

Merneron 21.06.2017 15:42

@svina Lenže Kili bol na Velena vysadený práve preto lebo ich zradil. Aj v knihách je opis toho, že KilJaeden bral bral Velena ako brata narozdiel od Archimonda, ktorého mal len za spoločníka. A práve preto bol tak nasratý keď Velen videl inú cestu a odišiel než aby kráčali spolu rovnakou cestou. Plus nám Blizzard dodal základnú odpoveď na otázku aký charakter vlastne Kili mal. Súhlasím, že bol slaboch čo sa týka viery v Sargerasa no na druhú stranu vždy skôr sledoval vlastné záujmy než záujmy légie. Archimonde na druhú stranu bol pravou rukou Sargerasa právom, nakoľko plnil presne to čo sa od neho očakávalo. Mám ten pocit, že Blizz nám potreboval jednotlivé motivácie pomaly ukázať, nakoľko by tento datadisk mal ukončiť príbeh o plamennej légii. Preto neberiem vôbec ale vôbec ako problém, že sa Kili ukázal v pravom svetle. Svojou krutosťou nad ostatnými si vždy kompenzoval svoje vnútorné rozpory a to sa prejavilo aj v jeho páde.

svina 21.06.2017 18:30

@Merneron My jsme věděli, co je zač. Kdyby to byl takový klaďas, tak možná bude na Velena nasraný, ale nebude ho lovit jak zvěř. Jenom Blizz mu teď změnil jeho vzorec chování, aby hráč s ním trochu soucítil. Tady už začíná prosakovat SJW agitka. A že by někdy upřednostnil své zájmy? Kdy? Pokud se podívám na Legion, své povinnosti plnil též důkladně.

Merneron 23.06.2017 09:57

@svina Za prvé bol KilJaeden naboostený felom od Sargerasa a všetci vieme aké to má dôsledky na charakter osobnosti. Jedná sa o neustály boj na hranici šialenstva a zúrivosti a nakoľko bola rana z tej zrady ešte len čerstvá tak sa Kiliho správanie dá pochopiť. V tej dobe veril, že Sargeras je jediná cesta a nakoľko légia vyplienila zničila plno svetov tak tejto myšlienke bol odhodlaný. Nalamovanie jeho osobnosti a charakteru ale prišlo až s prvými porážkami, ktoré viac menej boli v našej réžii. Prvá vojna, druhá vojna, tretia vojna, sunwell, dreanor! Všetky tieto porážky už začal vnímať ako určitý problém nakoľko začal vidieť, že možno predsalen existuje aj iná cesta. Lenže to by musel uznať, že sa mýlil a že obetoval celý svoj ľud a aj svet falošnej myšlienke, falošnej vízii. To bol ten rozkol v intre na 7.2 patch keď sa bavil so Sargerasom. KilJaeden začal pochybovať, či si zvolil najlepšiu cestu a práve tieto pochybnosti ho zabili.

Čo sa týka jeho vlastných záujmov Sunwell je jasný príklad, zotročenie Dreanoru bola jeho iniciatíva, síce podľa novej kroniky to Sargeras šikovne využil pre svoje účely, ale viac menej celé to bolo postavené na huntení Velena, takže hej miesto toho aby pomáhal Archimondovi, tak sa stále viac venoval Dreaneicom a svojej pomste.

svina 23.06.2017 19:05

@Merneron V Draenoru jen spojil dobré s užitečným. Našel další rekruty pro Legii a otestoval je na Draenejcích - normálka. Fel nijak neovlivňuje tvé chování s vyjímkou silné závislosti, nevím kde jsi vzal, že fel mění charakter. A zbytek je defakto jen opis, co už jsi napsal. Očividně Blizz brainwashing funguje. S tebou se nemá smysl diskutovat.

Merneron 24.06.2017 10:03

@svina očividne si nikdy nehral demonhuntera. Mať démona v sebe nie je jednoduchá cesta a mnohí to nezdládli udržať si tú moc a tú chuť po ďalšej...fel vždy potrebuje obete. A že nemení charakter? hmm silná závislosť ťa naučí robiť veci,čo by si v inom prípade nikdy nerobil a nehovoriac o tom, ak sa ti to začne páčiť...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet