Community Runs

  Komunita    Battle for Azeroth    komunitní run   

Píše se středeční večer, jenž byl doprovázen hřejivou vůní čerstvě připraveného kakaa. Za oknem se schylovalo k vydatnému dešti a člověk si tak brouzdal Discordem. S kolegy z WoWfanu jsme diskutovali o informacích, které nám poskytl nejnovější developer update a diskuze se v té souvislosti přenesla k vám, ke komunitě. Nastala doba, kdy přes léto tradičně lidi "bloudí WoWkem", a nás napadlo, že bychom mohli pořádat community runs s vámi, fanoušky a čtenáři, na různý content ve hře, který si většinou žádá spolupráci vícero lidí.

 

Zcela jistě vás už nudí dokola číst Trade Chat, který je plný boosterů na věci, které se při troše snahy (někdy i štěstí na lidi) dají získat zadarmo. Runy by nebyly nutně koncipovány na konkrétní content, který je výhradně dominantou profesionálních hráčů, kupříkladu M+ klíče 20 a výše nebo high-end Mythic raiding. Nicméně zkušeností s WoW máme více než dostatek na to se podělit o rady a zorganizovat akce, které více vyhovují novým hráčům a hráčům na (semi)casual úrovni. Prioritou by však bylo vytvořit oddychovou atmosféru a pomoci vám, kteří například lačníte po nějakém mountovi či achievementu, nebo těm, kteří si zkrátka chtějí odpočinout, dlouhodobě shání lidi na netradiční či starší content, nebaví je toxické prostředí, případně by se chtěli trochu posunout se znalostmi ohledně této hry vpřed. 

 

Na našich FB stránkách již byla zveřejněna anketa, která měla za účel přibližně a poměrově zmapovat zájem komunity. Vzhledem k výsledkům ankety jsme dospěli k rozhodnutí uspořádat takový "test run".

ts8ulrv7fn_7f4e97daffcba13298d549387ea70836f8535eb1_1595193017_8482.jpg

Se vším prozatím počítejte v tomto duchu potenciálního test runu. Otázkou však zůstává, co bychom jako test run podnikli. S článkem je proto spjatá anketa ohledně toho, který content byste v rámci community runs nejvíce uvítali. Vítězná možnost by pochopitelně automaticky neznamenala, že by community runs byly založeny pouze na ní. Dle potřeb by se vše obměňovalo. Na druhou stranu by bylo pochopitelné, že k možnostem, které by v hlasování byly výrazně pozadu, by nejspíše nedocházelo. Je však třeba předem poznamenat, že vítězná možnost poslouží jako daný test run.

 

Co nabízíme:

  • Pohodovou atmosféru, netoxické a neformální prostředí.

  • Rozsáhlé znalosti WoW a ochotu poradit či vysvětlit daný content nebo cokoli WoW-related.

  • Pokec a memes.

  • Nebudeme vás soudit. (Ani když budete milovník/ce gnómů nebo vulper.)

  • Na požádání uspávací odpovědi nebo přednášky na lore otázky. Pokud tedy trpíte nespavostí, budete na správném místě!

  • Potenciální budování nových vztahů (a guild).

 

Teď však přichází ta trochu temnější část, jelikož vždy musí platit jistá pravidla. 

 

Proto bychom požadovali:

  • Item level nejméně 455.(Malá tolerance je vzhledem k jistým okolnostem samozřejmě možná.)

  • Nebýt seriózně toxický a.k.a konfliktní povaha = základy slušného chování. V opačném případě nečekejte žádnou milost.

  • V menším kontrastu k předchozímu bodu je samozřejmě vítán smysl pro humor. 

  • Schopnost poučovat se z případných chyb. (Každý někdy šlápne vedle, hlavu vám za neúmyslnou chybu nikdo neutrhne. Používat ji se ale dosti cení!)

  • Discord, kde bude probíhat veškerá komunikace. Mluvit samozřejmě není podmínkou, ale aspoň poslouchat by to chtělo.

  • Postavu na Hordě.*

 

* Záviselo by na typu zvoleného contentu. Převážně by se jednalo o content, na který je potřeba mít "lepší" gear, jelikož naše postavy jsou vymazlenější spíše na straně Hordy – tzn. například Curve / M+ / Jaina runy. Na content typu Timewalking nebo chill / achiev runy – zkrátka tam, kde ilvl nehraje velkou roli – se tyto podmínky nevztahují.

 

Jak by vše probíhalo?

  • Na naší FB stránce a (převážně) Discordu by byl týden dopředu zveřejněn rozpis aktivit na onen následující týden dle sesbíraných dat na základě komunitní preference contentu.

  • Celý run bych organizoval já s případnou asistencí kolegy Hanzulina. Ano, měli byste u sebe dva Hanze! 

  • Přihlásit se se svou postavou či kamarády by bylo možné přes zprávu do community runs kanálu na Discordu, mně osobně nebo in-game na nicku Hanziás-Drak'thul. Přinejhorším byste mohli využít BTag Hanzias#2508 nebo FB zpráv na naší stránku (prosím, berte to jako poslední možnou alternativu). Vše je na klidné dohodě. :) Budeme však logicky potřebovat:

    • Nick vaší postavy / postav vašich příchozích kamarádů; váš ilvl / frakci (kvůli podmínkám zmíněným výše)

    • S tím spjatý i server (ať zbytečně nelistujeme nick na nekonečno způsobů)

    • Nebo úplně nejjednodušší způsob – link na armory aj.

    • Volitelné: vámi preferovaný content

  • Nicméně, mohou nastat dvě situace:

    • První situace, že lidí bude přebytek a zkrátka nebude místo – můžeme se dohodnout i individuálně.

    • Opačná situace, kdy lidí nebude dostatek – zkrátka bychom se museli smířit s PuGem nebo v extrémním případě zrušením aktivity.

  • Během runů by komunikace probíhala na našem Blizzfan Discord serveru (v případě krajní nouze na in-game voice).

  • V dohodnutý čas být připraveni ve hře.

 

Anketu v tomto článku necháme běžet do konce týdne (tedy do 26. 7.). Po této době doporučujeme bedlivě sledovat naše FB stránky nebo Blizzfan Discord – vlákno WoW s příslušným kanálem community-runs, kde, jak již bylo zmíněno, poskytneme další informace. Děkujeme za feedback a budeme se těšit ve hře!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Anketa

Co byste uvítali raději?








Hanzias
Jan Vágner

Hanzias je autorem 227 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

elspoon 23.07.2020 21:19

Mimo témy: na Brlohu sa už dá kúpiť collectorka

Bellatrix 23.07.2020 21:26

Díky za info!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Asimerian 22.07.2020 20:14

Ahojte tiež by som sa pridal na Glory, M 15+ či iné veci, pozeral som či už je aj vo WoW skupina? lebo mi to nenašlo v Guild & Communities nič, lebo cez to som sa pridal do grupy na RBG a ukazuje to aj v kalendári a sú tam ľudia spolu z rôznych guild

Hepy 22.07.2020 14:30

Hlasoval jsem na m+15 ale rád se přidám i na n'zotha cokoliv co je aktuální kontent na oldies runy si moc nepotrpim :-)

Valohran 22.07.2020 08:42

Hlasoval jsem pro Jainu, ale rád pomůžu i se Nzothem nebo achivhuntem

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet