Consortium

Základní informace

Consortium je organizace vedená Nexus-Princem Haramadem, jejíž členové se na první pohled tváří jako obchodníci, ale obchodní styky s těmito ethereály můžou být někdy velice ošemetné. consortiumJe totiž velmi pravděpodobné, že zboží, které jste u nich právě „výhodně“ zakoupili, je kradené. Tito překupníci, pašeráci a zloději si jako svoje pole působnosti zvolili Outland, kde můžete nezřídka natrefit na jejich báze, z nichž největší je Stormspire nacházející se v jednom z netherstormských eco-dómů. Jejich dalšími osadami jsou například Midrealm Post, opět v Netherstormu, a Aeris Landing uprostřed plání Nagrandu. Dále na ně můžete narazit, pokud se odvážíte do Mana-Tombs v tajemstvími opředeném Auchindounu, a ... na spoustě jiných míst. Koneckonců, peníze za vámi samy nepřijdou.

Nexus-Prince Haramad

haramad Vůdce této pochybné organizace je rozhodně téma samo pro sebe, už proto, že je podle všeho schopen vyskytovat se na několika místech současně. Pravda je ale taková, že Haramadovi je zkrátka opatrnost nade vše: jak sám prohlašuje, za svůj život si už stihl udělat tolik nepřátel, kteří by ho velmi rádi viděli mrtvého, že je pro něj bezpečnější objevovat se pouze jako obraz sama sebe. Tohoto holografického Haramada můžete vidět například právě v hlavním centru Consortia, Stormspire. Pokud byste však zatoužili potkat ho osobně, musíte se vydat do tajemného Auchindounu a možná se vám poštěstí na něj narazit před branami Mana-Tombs.

In-game

Reputaci s Consortiem můžete získat jednak opakovatelnými questy, z nichž hned tři můžete přijmou v Aeris Landing v Nagrandu, dále přijímáním normálních questů od většiny ethereálů, na které v Outlandu narazíte, a nakonec zabíjením mobů v dungeonu Mana-Tombs. Pro exalted reputaci musíte nejprve získat Auchenai Key (pro jeho koupi musíte mít navíc honored reputaci s Lower City), s jehož pomocí se dostanete do heroic verze Mana-Tombs. Další možností pro získání reputace je plnění daily dungeonů od dvou ethereálů v Lower City v Shattrathu, jejichž jména jsou Wind Trader Zhareem a Nether-Stalker Mah’duun. Pokud dosáhnete Friendly reputace, budete oficiálně přijati do Consortia (pokud o to ovšem stojíte, samozřejmě) a jakožto členové budete každý měsíc dostávat plat ve formě balíčku gemů. Poptejte se v Aeris Landing.

Naposledy upravil/a Bellatrix 27.01.2011 v 19:41:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ozymandias 13.11.2010 19:11

Přijde ze služby domů. Sundá přilbu, odloží meč.V okně spatří projíždějícího posla na koni. Posel vhazuje stočený svitek pergamenu do okna jeho domu.Ozymandias svitek zvedne ze země a rozbalí. Jeho oči přejedou od začátku do konce.Tak článek Bellatrix už dali na hlavní nástěnku.Ústa se mu zkřiví do úsměvu.Už bylo na čase. Řekne si pro sebe. Zmačká svitek a hodí ho do krbu.

Esperanta 13.11.2010 19:03

Teda Bellatrix, fakt tě obdivuju. Nestačím se divit kolik článků a navíc dobře napsaných máš již na kontě.Možná trochu umím psát povídky (ještě o sobě hodně pochybuji) ale vím zcela jistě, že bych nikdy nenapsala ani jeden z článků, mezi které patří i tenhle.Máš za pět... po rusku x)

Toren 13.11.2010 16:30

bellatrix gratuluju ti píšeš už delší dobu pěkné články a to že tento článek byl ´´povýšen´´ na článek není rozhodně jen tak u mě jasných 5 a to moc často nehodnotím

Wrent 07.11.2010 17:29

Menethil
Rád by som to dal do novinky ak nemáš nič proti
ale nejdřív mi řekni, ať to povýším na článek a ať se upravěj obrázky

Toren 05.11.2010 20:26

tak rychle menethile ať se za tím monitorem můžu zelenat závistí

Bellatrix 05.11.2010 19:34

Jakože rozhodně nemám nic proti

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bellatrix 05.11.2010 19:33

Menethil
Rád by som to dal do novinky ak nemáš nič proti
Rozhodně ne
Mordecay
Aj ostatné jej články by mohli ísť do novinky Sú dobré.
Och, děkuji Snažím se, článků není nikdy dost
Šéfredaktor WoWfan.cz

Mordecay 05.11.2010 19:19

Aj ostatné jej články by mohli ísť do novinky Sú dobré.

Mam 05.11.2010 19:14

Rád by som to dal do novinky ak nemáš nič proti

Blob 05.11.2010 14:11

To není špatný, jednou udělám pár questů a pak dostávám až do nevím čeho plat. Kdyby to tak bylo i v normálním životě):.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet