Consortium

Základní informace

Consortium je organizace vedená Nexus-Princem Haramadem, jejíž členové se na první pohled tváří jako obchodníci, ale obchodní styky s těmito ethereály můžou být někdy velice ošemetné. consortiumJe totiž velmi pravděpodobné, že zboží, které jste u nich právě „výhodně“ zakoupili, je kradené. Tito překupníci, pašeráci a zloději si jako svoje pole působnosti zvolili Outland, kde můžete nezřídka natrefit na jejich báze, z nichž největší je Stormspire nacházející se v jednom z netherstormských eco-dómů. Jejich dalšími osadami jsou například Midrealm Post, opět v Netherstormu, a Aeris Landing uprostřed plání Nagrandu. Dále na ně můžete narazit, pokud se odvážíte do Mana-Tombs v tajemstvími opředeném Auchindounu, a ... na spoustě jiných míst. Koneckonců, peníze za vámi samy nepřijdou.

Nexus-Prince Haramad

haramad Vůdce této pochybné organizace je rozhodně téma samo pro sebe, už proto, že je podle všeho schopen vyskytovat se na několika místech současně. Pravda je ale taková, že Haramadovi je zkrátka opatrnost nade vše: jak sám prohlašuje, za svůj život si už stihl udělat tolik nepřátel, kteří by ho velmi rádi viděli mrtvého, že je pro něj bezpečnější objevovat se pouze jako obraz sama sebe. Tohoto holografického Haramada můžete vidět například právě v hlavním centru Consortia, Stormspire. Pokud byste však zatoužili potkat ho osobně, musíte se vydat do tajemného Auchindounu a možná se vám poštěstí na něj narazit před branami Mana-Tombs.

In-game

Reputaci s Consortiem můžete získat jednak opakovatelnými questy, z nichž hned tři můžete přijmou v Aeris Landing v Nagrandu, dále přijímáním normálních questů od většiny ethereálů, na které v Outlandu narazíte, a nakonec zabíjením mobů v dungeonu Mana-Tombs. Pro exalted reputaci musíte nejprve získat Auchenai Key (pro jeho koupi musíte mít navíc honored reputaci s Lower City), s jehož pomocí se dostanete do heroic verze Mana-Tombs. Další možností pro získání reputace je plnění daily dungeonů od dvou ethereálů v Lower City v Shattrathu, jejichž jména jsou Wind Trader Zhareem a Nether-Stalker Mah’duun. Pokud dosáhnete Friendly reputace, budete oficiálně přijati do Consortia (pokud o to ovšem stojíte, samozřejmě) a jakožto členové budete každý měsíc dostávat plat ve formě balíčku gemů. Poptejte se v Aeris Landing.

Naposledy upravil/a Bellatrix 27.01.2011 v 19:41:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 05.11.2010 14:03

Ono ne u každý frakce by to dávalo smysl. Smyslem existence Consortia je vydělávat prachy, prachy, prachy, takže hráči s reputací jakožto členové nějaký ten cash taky dostanou, jako provizi za to, že pro ně pracujou (=plní questy) Jediná další reputace, která mě napadá, u které by mohlo fungovat něco podobného, je Steemwheedle Cartel. Goblini jsou ve vydělávání peněz podobného založení jako tihle ethereálové

Šéfredaktor WoWfan.cz

mixRemix 05.11.2010 13:55

Každopádne, mohli by to zaviesť Mesačný plat po dosiahnutí exalted u nejakej repky

Bellatrix 04.11.2010 22:50

Myslíš konkrétně něco podobného? To asi ne...Aspoň já o ničem podobném nevím.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Blob 04.11.2010 20:59

A existuje to i u nějaký jiný frakce?

Bellatrix 04.11.2010 20:56

No já osobně to nezkoušela, ale píšou to na wowwiki

Upon reaching Friendly status, players are officially considered members of the Consortium and given a salary. The salary is a bag of gems at the beginning of every month, given by Gezhe at Aeris Landing. Higher reputation with the Consortium yields better and more jewels each month.
Šéfredaktor WoWfan.cz

mixRemix 04.11.2010 20:25

Pekné A chcem sa opýtať k tomu platu - je to myslené skutočne, alebo len tak? AK skutočne, to aby som sa tam šiel pozrieť

Ozymandias 03.11.2010 18:02

Pěkný článek o dost dobré sci-fi rase.5/5 nemám co vytknout.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet