C'Thun

http://media.wowfan.cz/uploaded/01_cthun

Historie



Před vytvořením Azerothu



Když Titáni přetvořovali pravěký povrch Azerothu, narazili na Staré bohy. Pantheon (nejvyšší z Titánské rady) byl vyrušen Starými Bohy, kteří páchali zlo, vedl tedy proti elementálům a jejich pánům válku i přes jejich temné triky, jak zastavit Titány. V této válce zemřel jeden ze Starých bohů (jeho pozůstatky se nachází v Master's Glaive v Darkshoru se zaseknutým mečem v hlavě.) Tři byli oslabeni a C'Thun padl v pusté zemi zvané Silithus - ale nezemřel. Pantheon uvěznil oslabené Bohy hluboko pod zem, aby už nikdy nemohli páchat zlo.


Vytvoření rasy Qiraji



Po mnoho let C'Thun spal a sledoval vyvíjející se rasy, každou zvlášť. Viděl invazi Plamenné Legie a přesto stále budoval plány pro svou budoucnost. V poušti, ve které padl, našel C'Thun primitivní životní formy, známé jako Silithidy. C'Thun si přetvořil Silithidy k obrazu svému. Tyto bytosti jsou dnes známy jako Qiraji, moudrá rasa, která obývá západní kout Kalimdoru. Velká pevnost - Město Ahn'Qiraj bylo postaveno, aby skrývalo jejich rostoucí armády, které jsou připraveny na návrat C'Thuna.


Válka Obracejících se Písků



Po tisíce let, které jeho "děti" strávily budováním armády, která by mohla udeřit na Kalimdor, přišel moment na který C'Thun trpělivě čekal. Titáni už dávno opustili tento svět a tak tu byli pouze Noční Elfové, kteří mohli chránit Kalimdor.
Jakmile byl celý Silithus pod nadvládou Silithidů a Qirajů, byli Noční Elfové zatlačeni přes Un'goro do okrajů Tanarisu.
S pomocí čtyřech Dračich letek mohli Noční Elfové konečně zatlačit Qiraji zpět do města Ahn'Qiraj. Aby se tato událost nemohla nikdy opakovat, bylo město zapečetěno silnou kamennou bránou a kořeny tak, aby se nedala ničím prorazit, ale tyto brány byly znovu otevřeny trpasličím průzkumníkem Brannem Bronzebeardem.


World of Warcraft



C'Thun je momentálně v Chrámu Ahn'Qiraj kde buduje novou armádu.


Kde se nachází: Temple of Ahn'Qiraj (Silithus)
Frakce: Staří Bohové
Rasa: Starý Bůh
Postavení: Otec Qiraji, Pán Ahn'Qiraj
Povolání:

Naposledy upravil/a Mordecay 30.07.2013 v 22:00:12.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

NULL 01.12.2009 16:31

no sice to neni zname ale hakkar jet aky stary buh
dozvite se otom pri questu na zabiti jeho avatara
aje tam napsano OLD GOD a myslim ze ma neco spolecneho s nocmurou v smaragdovem snu
proc by ho jinak chranili v sunken templu zeleny draci

Wrent 27.11.2009 21:42

na Wowwiki když zadáš Darkshore tak ti to najde článek(samozřejmě) a taky tam máš dole fotky toho Zapíchlýho a ta fotka se jmenuje oldgod

Wrent 27.11.2009 21:32

sofa ty si kokotni sak forgotten sa podoba tomu v darkshore a forgotten bol podla mna vytvor ogiho a drak nie je ztary boh a este na wowiki mas napisane ze poznam zatial len 2 bohov !!! a myslim ze oni su mudrejsi

Wrent 27.11.2009 21:19

Myslel jsem,že je Titáni uvězdnili pod zem,je to pravda?Jestli jo,tak jak se dostali ven?

Snake Plisken 05.11.2009 22:29

Starých bohů bylo 5. Yogg-Saron v Ulduaru, CThun v Ahnqiraj, Forgotten v Azjol-Nerub, Nightmare (noční můra), ktera je zodpovedna za zkazeni emerald dream a draků Emeriss, Lethon atd a posledni ma v sobe zapichnutý meč v Darkshore.

Wrent 01.11.2009 07:09

Jak vypadá ten v Darkshore?

Wrent 01.11.2009 03:02

Na fóru sem to vyřešil,takže pokud chcete osočovat napůl můj článek tak se tam nejdřív koukněte!

Wrent 28.10.2009 09:22

Stari bohove byli 4 nevim kdo prisel na to ze jich bylo 5. A ten v Darkshore neni mrtvi, ale je pouze uvezneny a oslabeny. Titani se je bali zabit protoze by tim znicili Azeroth.

Sunkael 21.10.2009 17:54

Jeden z pěti?! To čislo se nějak zvětšilo ne?
Se mi zda ze kdyz jsem četl valku prastarych tak se tam mluvilo o třech

Wrent 13.10.2009 15:30

Nevim proč,ale na starém webu byl v sekci hrdinové,a tady neni

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet