Edwin VanCleef

Historie

Beyond the Dark Portal

Edwin VanCleefEdwin VanCleef byl původně jedním z architektů co pracovali na rekonstrukci Stormwindu po jeho zničení na konci První války. Také vedl budování Nethergarde Keep. Poté, co město bylo dokončeno, House of Nobles, pod tajnou manipulací Katrany Prestor, odmítli adekvátně zaplatit. Stonemasons dostalo pouze malou částku a proto Edwin a Stonemasons rozpoutali v ulicích města chaos, při kterém zemřela Tiffin Wrynnová. Edwin a Stonemasons utekli z města a vytvořili Defias Brotherhood.

World of Warcraft

Na palubě lodi v Deadmines čekal VanCleef na vhodný okamžik, ve kterém by mohl zaútočit na Stormwind a tím se ho nadobro zbavit, ale než se jeho plán stačil uskutečnit, přišli ho zničit stateční alianční dobrodruzi, kteří se dozvěděli o jeho sídle. Dobrodruzi se pomalu probili obranou bratrstva do Deadmines, kde napadli VanCleefovu loď. V této bitvě porazili i samotného VanCleefa, kterému uřezali hlavu a donesli ji jako důkaz Gryanu Stoutmantle, který prohlásil, že toto znamená definitivní konec bratrstva. Ale i přes to se někteří skeptici obávali, že takto rozsáhlé společenství nemohlo ukončit svou činnost ze dne na den. O VanCleefově smrt byli později informováni i král Wrynn a Jaina Proudmoore, kterým se ulevilo. Ale ne na dlouho, protože Jaina zjistila, že je bratrstvo stále aktivní, a to i v Dustwallow Marsh.

Cataclysm

Vanessa VanCleefPřestože se předpokládalo, že s Edwinovou smrtí budou dny Defias Brotherhood sečteny, opak byl pravdou. Do jeho čela se postavila VanCleefova dcera Vanessa, která byla před lety svědkem zavraždění svého otce a jako odvetu připravila plán na zničení Stormwindu. VanCleef držel existenci své dcery dlouhá léta v tajnosti. Málo je známo o raném dětství Vanessy. Přibližně pět let před návratem Deathwinga, Vanessa sledovala ze stínů jako její otec byl poražený skupinou dobrodruhů na příkaz Gryana Stoutmantle. Podle Salmy Saldean, "Přišla uprostřed noci a zhroutila se na zem. Nikdo nevěděl, kdo to je. Dívka si nevěděla vzpomenout odkud a kdo je - opravdu ztracena duše." Rodina Saldean ji přijala a pojmenovala ji Hope, kvůli kvůli těžkým časem, které prožila. V určitém bodě Hope začala s péči o chudé a skončil v Sentinel Hill. Nicméně, tajemná postava začala s obnovováním Defiase. Na svou stranu získala obra Glubtoka, goblina Helixe Gearbreakera a využila útok gnollov na Sentinel Hill a osvobodila worgena Ripsnarla. Nakonec veřejně propagovala "Stormwindské zlo" chudým lidem. Horatio Laine a Gryan Stoutmantle odhalili, že tajemná postava je Hope - Vanessa. Následně Defias zaútočil na Sentinel Hill a spálili ho. Vanessa se ​​stáhla do Deadmines, kde i ona padla kvůli Alianci. Edwin Vancleef: Stav: Mrtev Frakce: Defias Brotherhood Rasa: Člověk Postaveni: Vůdce Defias Brotherhood Povolání: Rogue Vanessa Vancleef: Stav: Neznámý (Lore) Nachází se: Westfall, Deadmines Frakce: Defias Brotherhood Rasa: Člověk Povolání: Rogue

Trivia

  • Edwin VanCleef se také objevil ještě ve WotLK v podobě mlžného přízraku v dungeonu Trial of the Champion, kde Argent Confessor Paletress povolává po svůj bok nejrůznější osoby ze vzpomínek hráčů. (Dalšími takový vzpomínkami jsou například Algalon the Observer, Archimonde, Hakkar, Illidan nebo Onyxia.)


Naposledy upravil/a Mordecay 12.06.2014 v 12:43:53.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 29.11.2009 21:34

VanCleef a Defias rozhodně nejsou kladní. SW je sice, jak již bylo řečeno vinou Onyxie, podvedl, ale to není opodstatnění k vraždění a terorizování bezpočtu nevinných obyvatel. Zlo páchané původně z dobrých důvodů je pořád zlo a Edwin způsobil nakonec tolik utrpení že si smrt zasloužil.

Wrent 29.11.2009 21:31

Moc hezký článek. Jen si dovolím něco dodat a něco poopravit:
-Stormwind byl zničen na konci První války
-Ono plavidlo je z Druhé války

To že se nezaplatí dělníkům co se zaplatit mělo způsobila Lady Katrana Prestor - Onyxia, která pořád škodí SW zevnitř. Během vzpoury dělníků zahynula i manželka Variana a matka Anduina Wryna.

Wrent 29.11.2009 21:10

Hezkej článek, nic jsem o něm pořádně nevěděl.

Epocha 29.11.2009 21:02

ja ho celkom chapem sak za to secko moze len blba stromwindska vlada ... on stromwinu takto pomohol a oni blbci .... sa mu takto odvdaca

Epocha 29.11.2009 21:00

ale aj Stormwindska vlada je debilna takto ho podviest ja ho celkom chapem ... toto secko je skor len koli vlade ....

Radiaw 29.11.2009 20:43

Edwin nebyl mizera. Mizerové byli stormwindští šlechtici kteří mu nezaplatili za dobře odvedenou práci

blade-22 29.11.2009 20:29

Edwin byl mizera ale asi bych se zachoval stejně zažit tohle

blade-22 29.11.2009 20:11

On je mrtvej? do hajzlu..... jaka škoda ja myslel že furt žije dpc...

Kopytnik 29.11.2009 18:48

je to terorista a ničema. Ale má k tomu důvod.

Kopytnik 29.11.2009 18:26

Peknej clanek, ani sem nevedel kdo to vlastne je Edwin VanCleef, krome toho ze to sef Defias Brotherhood

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet