Fall of the Lich King!

  • Ano, nový patch 3.3, který Blizzard pojmenoval Fall of the Lich King bude konečně na live serverech a to už ZÍTRA - 9.12.2009! Pro hráče to znaméná hlavně dlouho očekávané setkání s Arthasem a jeho poslední boj... Dočkáme se také nových in-game videích ve stylu Wrathgate, které budou samozřejmě brzy dostupné a jen co se objeví, najdete je i zde.
  • Všechny informace o patchi najdete v sekci Datadisky -> Patche -> Patch 3.3 - Icecrown Citadel. Pokud zde ještě něco chybí, během několika dnů doplním zbylé informace. UPDATE (Jerryky-6:25): A máme tu video a wallpaper!
    Video:
    Trancript videa - česky! (díky Hanzikovi, upraveno)
    Tirion Fordring: Povstaň, Argent Crusade! Hodina spravedlnosti nadešla! Král Terenas: Spravedlnost světla byla probuzena, Hříchy tvé minulosti tě konečně dohnaly. Budeš se konečně zodpovídat za všechna zvěrstva, kterých jsi se dopustil, za nevýslovné hrůzy, které jsi na tento svět vypustil a temné, starobylé síly, které si zotročil. I přesto, že moje duše byla pohlcena tvou zlobou jako první, uvnitř tohoto meče jsou tisíce dalších duší, které volají ... po svobodě! Podívej se na svoji obranu, můj synu, na šampiony spravedlnosti, kteří se shromáždili u tvé brány! Arthas: Jen ať příjdou. Mrazivý smutek hladoví!
    Wallpaper:


    Naposledy upravil/a Wrent 09.12.2009 v 22:38:14.

    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
  • Diskuze

    Filip28 07.09.2010 16:39

    Nevim jestli mam pravdu ale myslim ze sem v tom videu videl v 2:00 minute ducha Anasteriana Sunstridera

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet