Flightmaster's Whistle v Battle for Azeroth

  flightmaster's whistle    flying    world quest   

Všichni jsme zbožňovali Flight Master's Whistle v Legion. Tento zázračný item vás po aktivaci přenese k nejbližšímu flight masterovi. A naštěstí se vrací i v Battle for Azeroth, neboť ani v nových lokacích nejde zezačátku létat, dokud nezískáme příslušné achievementy.

 

Z tweetu, který na toto téma Blizzard zveřejnil, vyplývá, že jakmile se vám odemknou Battle for Azeroth world questy, vaše Flight Master's Whistle se upgraduje pro Battle for Azeroth lokace – tedy stejně jako v Legion.

Pokud jste nehráli Legion nebo už item nemáte ve svém inventáři, dostanete nový, který bude fungovat pro Legion i Battle for Azeroth lokace.

 

World questy v Battle for Azeroth si odemknete tak, že dosáhnete Friendly reputace se všemi BfA frakcemi, které se váží k vaší herní frakci. Pro Alianci jsou to Proudmoore Admiralty, Storm's Wake a Order of Embers, pro Hordu Zandalari Empire, Talanji's Expedition a Voldunai.

Taktéž musíte mít v rámci své War Campaign odemčené veškeré basic základny v každé z nepřátelských zón.

Jakmile si world questy odemknete na jedné postavě, budete je mít dostupné account-wide. Všechny vaše ostatní postavy tak budou moci plnit world questy, jakmile dosáhnout 120. levelu.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

solomon short 19.08.2018 20:14

Ma s nim nekdo blizsi zkusenosti? Priznam se, ze mi chybi dodelat par q v Draenoru a budu je potrebovat kvuli pathfinder...

solomon short 20.08.2018 06:27

smazat prosim... spatna diskuse...

bulljoker 18.08.2018 14:28

tyvole jsem to možná smazal, vygooglit kde to zas seženu

Bellatrix 19.08.2018 15:31

Viz článek. "Pokud jste nehráli Legion nebo už item nemáte ve svém inventáři, dostanete nový, který bude fungovat pro Legion i Battle for Azeroth lokace."

Nebo to myslíš tak, že se ti podařilo smazat si ten nový item?

Šéfredaktor WoWfan.cz

solomon short 19.08.2018 20:13

@Bellatrix i ten se da ziskat znovu, bez vetsi namahy

Sarder 18.08.2018 13:28

Super to som nevedel vďaka za info

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet