Gnomové ví, kdy vyjde Cataclysm

/pic/uploaded/gnomovi

Sotva jsem ráno zapnul počítač, tak mi už psal DaveL s tím, že nám Blizzard řekl dávno vydání Cataclysmu a my si toho nevšimli. V tu chvíli jsem přemýšlel, kde by něco takového Blizzard naznačoval. Nakonec mi DaveL prozradil, že to věděli Gnomove při Operation Gnomeregan (druhý odstavec). Zde máte úryvek:

V rozhovoru pro malý konglomerát různých představitelů Aliance, Mekkatorque zdůraznil, že čas udeřit je nyní. Koneckonců, Thermaplugg léta unikal smrti, aby jeho vláda nad Gnomereganem; po pádu krále Lichů, byla poslední velkou hrozbu pro občany Azerothu. Šance na možné kataklizmické události v blízké době jsou menší než 12,7%. Toto oznámil Mekkatorqueův přední bojový a zdravotní poradce doktor Cogspin.

Chápejte jako 12,7 > 12/7 = 7.12. Toto datum také podporuje blue post Zahryma, který napsal, že Aréna sezóna 8 končí 12.10. A jak mi DaveL řekl, zpravidla začíná nová sezóna 2 měsíce po ukončení předešlé. To ale není vše. Toto datum také potvrzuje to, že Aréna sezóna začíná vždy chvíli po vydání datadisku. U předchozích sezón to byly tuším 2 týdny, ale teď to vychází na týden, jelikož se level cap posouvá jen o 5 levelů, což samozřejmě potvrdil Zahrym v blue postu.

Zahrym zdroj

V současné době se plánuje konec Arena Season 8 již 12. října. V tomto bodě budeme pokračovat v našem normálním procesu, abychom určili, kdo má nárok na odměny z Aréna Sezóny. Tento proces by měl trvat přibližně jeden týden. Je velice důležité pro hráče, kteří cítí, že by mohli mít nárok na specifické Arena tituly nebo the Wrathful Gladiator’s Frostwyrm, aby upustili od převádění svých postav k jiné frakci nebo na jiný realm dřív, než Arena Season 8 opravdu skončí.

Další Aréna sezóna začne pro hráče na úrovni 85 přibližně jeden týden po oficiálním spuštění World of Warcraft: Cataclysm. Během přestávky mezi dvěmi sezónami budou všechny hodnocené zápasy vypnuté a Arény nebudou k dispozici. Všechny ratingy jako jsou: Personal Rating a Arena Points budou zničeny, když Arena Season 9 začne, ale Matchmaking Rating a Honor Points budou převedeny na novou měnu, systém zůstane.

A co si myslíte vy? Je naše odhadované datum vydání to pravé nebo se trefil Amazon se svým odhadovaným datem na 23.11.? Jen je třeba říci, že předešlé datum vychází na úterý a v Evropě by to mohlo být až ve středu.



Naposledy upravil/a Snake Plisken 02.10.2010 v 17:30:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 01.10.2010 11:15

Javorovej
Bože, nesledujte (sprostý výraz pro dataminery a jinou chátru redakrotksého světa wow). Jděte se podívat na oficiální zdroje jako je wow-europe a jeho kanály, jiné fan site weby a na tuhle lůzu sakra zapomeňte
Nezapomenou, protože je nejlepší a všichni jej milují! Dokonce i já...

Javorovej 01.10.2010 11:14

Ellendway
ten ví všechno! Rychle všichni přečíst mmo-tardpion!!!!
Bože, nesledujte (sprostý výraz pro dataminery a jinou chátru redakrotksého světa wow). Jděte se podívat na oficiální zdroje jako je wow-europe a jeho kanály, jiné fan site weby a na tuhle lůzu sakra zapomeňte

Ellendway 01.10.2010 11:10

PokemasterTT
7.12. je i na mmo-championovi
ten ví všechno! Rychle všichni přečíst mmo-tardpion!!!!

Benosh 01.10.2010 11:06

Anebo může měnší než 12,7% znamenat pravděpodobnost 87,3%, že CATA vyjde dřív, než 7.12. Když už si hrajeme s čísly, tak 12 taky může být ten konec sezóny 12. října a sedmička zase 7. listopadu jako začátek datadisku

PokemasterTT 01.10.2010 11:04

7.12. je i na mmo-championovi

icekiss 01.10.2010 11:02

jinými slovy nás blizzard tahá za koule...btw jakej ze jen typ? ...7,12?

Javorovej 01.10.2010 10:52

Každopádně je to blbej den...mám odpolední a ještě je to úterý/středa...to abych jel z práce rovnou pro betu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet