Gnomové ví, kdy vyjde Cataclysm

/pic/uploaded/gnomovi

Sotva jsem ráno zapnul počítač, tak mi už psal DaveL s tím, že nám Blizzard řekl dávno vydání Cataclysmu a my si toho nevšimli. V tu chvíli jsem přemýšlel, kde by něco takového Blizzard naznačoval. Nakonec mi DaveL prozradil, že to věděli Gnomove při Operation Gnomeregan (druhý odstavec). Zde máte úryvek:

V rozhovoru pro malý konglomerát různých představitelů Aliance, Mekkatorque zdůraznil, že čas udeřit je nyní. Koneckonců, Thermaplugg léta unikal smrti, aby jeho vláda nad Gnomereganem; po pádu krále Lichů, byla poslední velkou hrozbu pro občany Azerothu. Šance na možné kataklizmické události v blízké době jsou menší než 12,7%. Toto oznámil Mekkatorqueův přední bojový a zdravotní poradce doktor Cogspin.

Chápejte jako 12,7 > 12/7 = 7.12. Toto datum také podporuje blue post Zahryma, který napsal, že Aréna sezóna 8 končí 12.10. A jak mi DaveL řekl, zpravidla začíná nová sezóna 2 měsíce po ukončení předešlé. To ale není vše. Toto datum také potvrzuje to, že Aréna sezóna začíná vždy chvíli po vydání datadisku. U předchozích sezón to byly tuším 2 týdny, ale teď to vychází na týden, jelikož se level cap posouvá jen o 5 levelů, což samozřejmě potvrdil Zahrym v blue postu.

Zahrym zdroj

V současné době se plánuje konec Arena Season 8 již 12. října. V tomto bodě budeme pokračovat v našem normálním procesu, abychom určili, kdo má nárok na odměny z Aréna Sezóny. Tento proces by měl trvat přibližně jeden týden. Je velice důležité pro hráče, kteří cítí, že by mohli mít nárok na specifické Arena tituly nebo the Wrathful Gladiator’s Frostwyrm, aby upustili od převádění svých postav k jiné frakci nebo na jiný realm dřív, než Arena Season 8 opravdu skončí.

Další Aréna sezóna začne pro hráče na úrovni 85 přibližně jeden týden po oficiálním spuštění World of Warcraft: Cataclysm. Během přestávky mezi dvěmi sezónami budou všechny hodnocené zápasy vypnuté a Arény nebudou k dispozici. Všechny ratingy jako jsou: Personal Rating a Arena Points budou zničeny, když Arena Season 9 začne, ale Matchmaking Rating a Honor Points budou převedeny na novou měnu, systém zůstane.

A co si myslíte vy? Je naše odhadované datum vydání to pravé nebo se trefil Amazon se svým odhadovaným datem na 23.11.? Jen je třeba říci, že předešlé datum vychází na úterý a v Evropě by to mohlo být až ve středu.



Naposledy upravil/a Snake Plisken 02.10.2010 v 17:30:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 04.10.2010 17:31

limi
No a je to isté váš odhad bol správny práve to zverejnim sector http://www.sector.sk/novinka/56652/world_of_warcraft_cataclysm_ma_datum.htm
A novinky u nás sis nevšiml?

limi 04.10.2010 17:29

No a je to isté váš odhad bol správny práve to zverejnim sector http://www.sector.sk/novinka/56652/world_of_warcraft_cataclysm_ma_datum.htm

Javorovej 01.10.2010 22:36

A radši nemít problémy s blizzem Přece jen cesta k oficiální stránce nebyla nejjednodušší

killer.exe 01.10.2010 18:04

icekiss
a jak zkontrolujou co ste napsali o.O ?
Většinou to je na udání A při nejhorším, Google translator to jistí

icekiss 01.10.2010 17:53

Wrent
Oni neumí česky, zato my anglicky jo..
a jak zkontrolujou co ste napsali o.O ?

Wrent 01.10.2010 17:48

icekiss
to je cestina typu ja dobra čecha?
Oni neumí česky, zato my anglicky jo..

icekiss 01.10.2010 17:44

Dejv
Taky, ale oni si spíš diktují co a jak máme napsat
to je cestina typu ja dobra čecha?

Wrent 01.10.2010 17:23

Alaman
Dám ale i mínus. Jestli něco máte ke konkurenčním serverům, tak to veřejně nefiltrujte. Někdo napsal, že kde jinde by si mohl zaonanovat nad warr T11 a měl pravdu. Osobně si každý den otevírám oba servery. Tento i MMO. Pokud chcete být pobočka Blizzardu, tak vaše práce nemá smysl. Lovte i z neověřených zdrojů. 90% informací bude pravda, 10% ne. No a co? Vždyť není nic jednoduššího než upozornit, že informace není ověřena. A věřte, že informace, jako jsou na MMO a tady chybí, hráči nejvíc očekávají. A co je pro vás hráč=návštěvní webu? Odpovím. je to důvod, proč to děláte.
Já souhlasím s tím, že mazání komentářů, které obsahují mmo odkaz nebo něco je přece jen moc, já proti MMO vlastně nic nemám. I když u blue postů mají neskonale menší práci, ten datamining je pekelně obtížná věc (jak už zmínil Elle u model vieweru) a moje uznání trochu taky maj. Jak psal Fee, kdysi jsem čerpal snad jen od tamtud, nyní jako ofi fansite ale nemůžeme (a někdy nechceme) kopírovat informace od jinud, zvlášť pokud nejsou potvrzené. Ale já na mmo stejně koukám denně a ať si řiká kdo chce, je to můj hlavní zdroj, ve kterém se dozvim, zda se objevuje něco novýho.

DaveL 01.10.2010 16:36

icekiss
on tam nekdo mluvý česky?
Taky, ale oni si spíš diktují co a jak máme napsat

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet