Hanzikův Festival Fantazie 2010

Když jsem večer přijel, tak si mě hned na náměstí vyzvedla trojice kolegů – Wrent, Serwak a Novom. Nikdy předtím jsem se s nimi osobně nesetkal a o to víc to bylo… srandovnější. Celý ty měsíce se dohadujeme, kdo co napíše za článek, vtipkujeme na fóru a najednou si můžeme vše říct do očí. Naštěstí tedy nic špatného. A to se ještě mám podobným stylem sejít za týden v Polsku se spoluhráči z guildy, přičemž ani jeden z nich neumí česky.



Poté, co jsme se navzájem představili, jsme se vydali do centra festivalu, které bylo od náměstí snad jen 3 minuty cesty. Hoši mi ukázali, kde co je, načež jsme se po chvíli vydali omrknout první přednášku o soundtracích v trailerech na filmy. Můj první zážitek z přednášek nebyl úplně nejpohodlnější, jelikož se do docela malé místnosti určené tak pro 25 lidí nacpal asi trojnásobek. Každopádně jsem po čísle 50 ztrácel vědomí nad nedostatkem kyslíku, takže těžko říct. Část naší skupiny se později od nás odtrhla, aby šla kriticky (tomu ale stejně nikdo nevěří, že?) zhodnotit film Twilight do kina.



Druhý den měl někdy brzy ráno přijet Snake Plisken, nicméně já jsem si dovolil zaspat jeho slavnostní příjezd. Dnes jsme měli začít s několika přednáškami, i když mě osobně se to zatím naštěstí netýkalo. Šel jsem omrknout Wrentovo přednášku o Cataclysm, abych se mohl trochu připravit na zítřek, kdy jsem měl mít rovnou 2 přednášky. Když už jsem se pracně vyhrabal do místnosti 33, která byla až v prvním patře, tak jsem se rozhodl zůstat i na Snakovu přednášku o free serverech, od které jsem si sliboval docela zajímavý flame war. Pak ale byla na řadě beseda s Davidem Nyklem v kině, kterou jsem si nemohl nechat ujít. Který fanoušek Stargate Atlantis by si nechal tuhle příležitost ujít, že?



Večer po přednáškách jsem si šel odpočinout do kina, kde promítali Prince z Persie: Písky času. Moc filmy nemusím především kvůli jejich délce, ale Písky času se mi opravdu líbily. Po filmu jsme se sešli v Sokolovně, kde jsme strávili večer hraním různých karetních her. Byl to opravdu skvělý večer, připojili se k nám i další lidé… zkrátka to stálo za to.



Poslední den byl ve znamení 2 přednášek v mém podání, takže bylo třeba se na ně rychle připravit. I když jsem měl už v 10:00 strašit v místnosti 33, dovolil jsem si přijít o ,,pár“ minut později. Po dobrém obědě, který se skládal z ,,nefalšovaného“ kuřecího steaku, jsme pádili zpět do Sokolovny opět na naše přednášky. A mám na mysli i ty mé. Nebudu moc rozebírat, jak probíhaly, protože to vše bude na videu, nicméně má prvotní nervozita odpadla během krátké chvíle. Nakonec si zkrátka uvědomíte, že tihle lidé mají rádi to samé, jako vy a tak se můžete jednoduše navzájem doplňovat v tom, o čem zrovna povídáte.



V 18:00 jsem končil s přednáškou, ba dokonce i s celým FFkem, ale to se bohužel už nedalo nic dělat. Naštěstí není všem dnům konec a příští rok se může vše zopakovat a klidně i ve větším měřítku. Každopádně teď byla na řadě cesta přes půl republiky... tak zase za rok!



Naposledy upravil/a Wrent 13.03.2011 v 19:40:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 15.07.2010 23:52

Pěkné! Těším se na další rok!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet