Herní cinematicy k Broken Shore a demon hunterům

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news7
Invaze je v plném proudu a my se vydáváme na Broken Shore odklonit zkázu Azerothu. Pokud patříte mezi ty, kteří nemají zaplacený gametime anebo ještě neprošli screnariem na Broken Shore, či si nezaložili demon huntera, můžete se podívat na následující cinematicy. V následujících dnech k těmto videím přidáme titulky. I když je to zřejmé, stejně raději budu varovat, že všechna videa obsahují spoilery.

Broken Shore

Horda

Aliance

Sylvanas a Vol'jin

Demon hunter

Líbí se vám herní cinematicy? Jsou to pro vás velké zvraty v příběhu?

Naposledy upravil/a Bellatrix 10.08.2016 v 23:05:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 11.08.2016 13:49

Beeda2004
pseudopalatem
Je ti jasné, že Uther je zosobením toho, čím má paladin byť?

godlike 11.08.2016 06:58

Voli´jin rip moc škoda čekal jsem pořádný voodo hrátky a ono nic no budiž.Sylvanas je warchief a začnou jatka démoni budou umírat po miliardách,ale něco mi tu smrdí nevím co ale něco je špatně.

11.08.2016 04:33

ja su rad ze zase vytocily jainu v trunim sale :-),tu zenskou nemam rad uz od warcraftu kde se spolu s jednim pseudopalatem vykaslala na arthase , kdyz zachranoval stratholm, a byl bych radsi kdyby sejmuly ju nez variana kterej i na to ze je human mel mozek a ne jen moci posedlej psychous jak to bejva. Jinak je zajimavy ze tam celou dobu byla, ale jakmile slo vsechno do kytek tak nebyla ani v jediny animaci. Takze bych veril i ty domnence ktera probehla internetem ze sama spolupracuje s legii a variana se snazila zbavit uz od zacatku, protoze se na ni vykaslal a nerozprasil hordu, [spoiler]navic ju khadgar sesadi z vedeni dalaranu[/spoiler].

Althalus 10.08.2016 23:49

Já jsem už od TBC srdcem alík a když jsem šel to Broken Shore scenario a viděl ten cinematic jak Horda ustoupila a nechala nás napospas legii, a tím pádem Variana napospas smrti, byl jsem pěkně naštvanej a fakt sem Hordu proklínal za to co udělala. Ale pak jsem si tady pustil i Horďácký cinematicy a konečně mi bylo jasný proč to Sylvanas udělala. Variana i Vol´Jina je mi líto, a jsem zvědavej na vaši novou Warchief Sylvanas. Možná Horda není tak špatná jak jsem si celou dobu myslel .

cerv255 10.08.2016 23:28

tak to že umře Varian se tušilo už dlouho a nějak jsem se s tím už smířil, ale spíš mě štve, že zabili Tiriona.

Zug 10.08.2016 22:10

Tanar
Má svaly. Plúca sú sval. Ona NEPOTREBUJE dýchať, to neznamená, že by NEMOHLA dýchať. Ak nemá dieravé plúca tak ich dokáže čisto a jasno naplniť a vyprázdniť. Ako inak by i hovorila? Hovoríš vypúštaním (či vdychovaním) vzduchu cez hrtan a hlasové klapky či čo to je.
Hele. Hned je mi to jasnější. :-D

Mordecay 10.08.2016 22:03

Wewerna
Možná to bude stejně jako s Ner'Zhulem a Kil'Jaedenem... Loa byly jen přestrojený Valkýry.
Vieš čo, môže byť. Ono to aj tak začalo, že démoni sa maskovali za druhých, aby sa dostali k / lákali Anduina a Khadgara. Takisto je špekulácia, že naaru, ktorí tvrdia o Illidanovi, že je šampión Svetla a je dieťa proroctva, že je Kil'jaedenova ilúzia.
Tanar
Má svaly. Plúca sú sval. Ona NEPOTREBUJE dýchať, to neznamená, že by NEMOHLA dýchať.
This. Podobne (možno aj takto presne) to bolo raz formulované vrámci lore tweetov.

tkrejc 10.08.2016 22:02

Zda se mě to nebo blizz začíná v těch videích přitvrzovat. Variana je škoda, sem zvědavej jak se projeví anduin.

cerberos 10.08.2016 21:51

Konečně jsem se dočkal Forsaken v čele Hordy,i love you Sylvanas,mrzí mě smrt obou lídrů aliance a hordy Voljin si odbyl slávu v Pandarií a na Variana jako i hordák budu s láskou vzpomínat,možná ho Blizzard oživne nezapomínejte že má v sobě vlka to už něco znamená...Sylvanas ved naší Hordu at na tebe nebudou hanit jako Lich Banshee..FOR AZEROTH!!!!!!!!!

Tanar 10.08.2016 21:20

Zug
Jasně a čistě zatroubila ze svýho rohu (jak mohla zatroubit když je nemrtvá a nedýchá?
Má svaly. Plúca sú sval. Ona NEPOTREBUJE dýchať, to neznamená, že by NEMOHLA dýchať. Ak nemá dieravé plúca tak ich dokáže čisto a jasno naplniť a vyprázdniť. Ako inak by i hovorila? Hovoríš vypúštaním (či vdychovaním) vzduchu cez hrtan a hlasové klapky či čo to je.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet