Herní cinematicy k Broken Shore a demon hunterům

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news7
Invaze je v plném proudu a my se vydáváme na Broken Shore odklonit zkázu Azerothu. Pokud patříte mezi ty, kteří nemají zaplacený gametime anebo ještě neprošli screnariem na Broken Shore, či si nezaložili demon huntera, můžete se podívat na následující cinematicy. V následujících dnech k těmto videím přidáme titulky. I když je to zřejmé, stejně raději budu varovat, že všechna videa obsahují spoilery.

Broken Shore

Horda

Aliance

Sylvanas a Vol'jin

Demon hunter

Líbí se vám herní cinematicy? Jsou to pro vás velké zvraty v příběhu?

Naposledy upravil/a Bellatrix 10.08.2016 v 23:05:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hanzias 10.08.2016 20:46

Wewerna
Možná to bude stejně jako s Ner'Zhulem a Kil'Jaedenem... Loa byly jen přestrojený Valkýry.
Za nápad na plot twist dávám palec nahoru!

Wewerna 10.08.2016 20:37

Mordecay
Vol'jin... the fel was that shit? Vôbec sa mi nepáčilo spôsob tej smrti... a že loa mu povedali, že Sylvanas má byť Warchiefom? Waat.Jediné za čo mu dávam plus bolo, keď povedal, že jej nikdy nedôveroval. A takisto Baine sa tak nejako divne zatváril, tak snáď bude ostražitý.
Možná to bude stejně jako s Ner'Zhulem a Kil'Jaedenem... Loa byly jen přestrojený Valkýry.

Zug 10.08.2016 20:00

Hodně lidí si myslí (nejen tady, hlavně na WoW forách atd.) že Sylvanas zradila Variana. Není to pravda.Aliance a Horda padli do pasti. Horda měla na kahánku, Thrall se válel po zemi, Baine byl zraněný a nakonec jim probodli Warchiefa. Taktický ústup bylo to nejlogičtější co mohla Sylvanas udělat. Teď může bojovat dál. Kdyby neustoupila, tak by byla ona, ostatní lídři Hordy a Aliance, s celou svojí Vanguard mrtví. Jasně a čistě zatroubila ze svýho rohu (jak mohla zatroubit když je nemrtvá a nedýchá? A chytil taky někdo tu referenci na Pána Prstenů a orly? :-D). To byl signál k ústupu. Takže to, že Horda zbaběle zdrhla a zradila Alianci, je hloupost. Obě frakce padli do pasti a ústup byl jediná možnost.

Akari 10.08.2016 19:35

Voljin si užil svůj moment slávy, byl to jeden patch v MoP. Je smutné, že během jeho šéfování Hordě, byl jeho největší čin ten, že se objevil v naši Garrison během invaze do Tannan Jungle.Připadá mi, že to byl jen obětní beránek, museli se někoho zbavit a na něho to padlo.

Mordecay 10.08.2016 19:25

Esperanta
Zase mi přijde jiná a nechápu, kde se ta její změna odehrála.
To je tak, keď jednu postavu píše sedem ľudí Čakal som od nej že po War Crimes bude úplne chladná, temná a tak a hen zrazu aká súdržná s Hordou. Ono, spomína sa tu, že Sylvanas zradila Alianciu, ale v podstate len urobila to, čo jej naznačil jej Warchief, takže tú zradu si len Aliancia myslí (a hlavne Genn, ktorý ju nenávidí).Varian umrel naozaj ako pravý hrdina, kukal som na to s vygúlenými očami.Vol'jin... the fel was that shit? Vôbec sa mi nepáčilo spôsob tej smrti... a že loa mu povedali, že Sylvanas má byť Warchiefom? Waat.Jediné za čo mu dávam plus bolo, keď povedal, že jej nikdy nedôveroval. A takisto Baine sa tak nejako divne zatváril, tak snáď bude ostražitý.A konečne gnóm vo videu!

Hromovapest 10.08.2016 19:12

Ač jsem horďan...musím říct že smrt Variana mě dost štve.A že Sylvanas alianci zradila v nejtěžší chvíly. Závidim alianci že měli takového krále jakým byl Varian. A potkal jsem na BB nebo DT hráče co nosí na jeho počest jeho jméno ...Varianlord.Náš horďanský cinematicks taky ušel no...ale bída.

Wewerna 10.08.2016 18:42

Stejně Vol'jina o 2 patche pozdějc oživěj Zandalari, aby jim Horda pomohla obsadit nějakou planetu Legie, ze který budou každej datadisk průběžně dělat nálety na Azeroth... Tazdingo

jawed 10.08.2016 18:27

paráda blizzard mal vždy skvelé Cinematicy, varian bol skvelý škoda že ho zabili a Sylvanas...som zvedavý ako to s ňou dopadne

Randy 10.08.2016 17:22

Sylvanas mám veľmi rád, ale na miesto Warchiefa by sa mi viac hodil Varok :/

Zug 10.08.2016 17:18

Varian - bojuje celý den od pobřeží až k portálu, oddělá obřího Fel Reavera a zachrání Genna, Mekkatorquea a zbytek svých mužů, zabije dalších tucet fel lordů a zemře se slovy For the Alliance..Vol'jin - nechá se zezadu probodnout démonem a umře na trůně.A prej že Blizzard nadržuje Hordě. O.O

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet